- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Aslında rahim dinlenmesi iyi ama dediğin gibi gel git uzun iş bizimde öyle bide okdr eziyete sabırsız oluyor hemen denemek istiyor insan :) rahim kalınlığı 8-12 olsa yeterli trasnfer zamanına kdr kalınlaşır bence .. bende sormadım rahim kalınlığını sadece iyi demişti busefer unutmazsam sorayım .. benim yumoşlar ne alemde acaba yarın görcem.. artık yumurtaların olduğu yer eğilip kalkarken çok agrıyor ani harekette oraya kramp giriyor rabbim yardımcımız olsun... narkozdan korkuyorum aslında Doğumda narkozdan erken uyandım nefes alamadım dikişleri acısı ile birlikte hissettim çok zor uyandım onun korkusu var sanırım .. neyse az kaldı böyle beklemek geriyor beni yarın 9.30 gibi işleme alınırım sanırımminikgelin canim biz yine yarin kontrole gidecegiz benim yumoslar yavas buyuyor rahim kalinligi ise 5,5 mm ince gibi.. Sanirim cumartesi toplanama olacak... Bize ille yumurtalarda genetik test yaptirin diyorlar bizde istemiyoruz arti rahim dinlendirmesi yapalim diyorlar onuda pek istemiyoruz cunku yurtdisindan geliyoruz ve git giller zor oluyor... Bakalim artik hayirlisi neyse o olsun insaallah..
Seninde az kaldi yarina
Cnm o jel progestan falan yakıyor bendede olmuştu bol su iç geçerKızlar Yaa benim ıdrar da azcik yanma var korkuyorum enfeksiyon olur diue acaba jel mi tahriş etti me yapsam şuya azcik sirken koysam temizlesem mi ne yapsam Korkuyurum cunku iyi degil bu donemde diye biliyirum
Cnm 8-12 arası iyidir transfer olana kdr kalınlaşır estrofem rahim kalınlığını arttırıyor eğer kalınlık az ise 3-4 kez hatta 5 kez estrofem kullananlar var ince diye yani çözümü varCanm ya bsey sorcam benimde ilk ultrasonda 5.5 çıkmıştı rahim kalınlığı o ince mi oluyo yani daha ilk olduğu için acemiyim kusuruma bakma anlamıyorum hiçbirşeyden normalde kaç olması lazım transfer için gerekli kalınlık
Tedavi 6250 dondurma işlemi dondurma 1000 ilaçlarda yaklaşık 1500 tutuyorCanim acibademde ucretler nasil transfer, embriyo dondurma, dondurulmus embriyo transferi vs bilgi verebilir misin rica etsem.
Kizlar pecete kullanmayin asla hergun sabah aksam ic camasirinizi degistirinn ve yumsatici kullanmayin crione jelden oluyormus hastanede hemsire demisti bilginiz olsunnBendede fitilden sonra 1-2 saat içinde geliyor ama ben sürekli wc gidiyorum su çok içiyorum malum her wc de peçete koyup değiştiriyorum günlük pet kaşıntı yaptı bide havlu kağıt koyuyordum sert olduğundan onla siliyordum annem tahriş olur dedi peçeteye döndüm
Peçete neden zararlıKizlar pecete kullanmayin asla hergun sabah aksam ic camasirinizi degistirinn ve yumsatici kullanmayin crione jelden oluyormus hastanede hemsire demisti bilginiz olsunn
Sagol canimTedavi 6250 dondurma işlemi dondurma 1000 ilaçlarda yaklaşık 1500 tutuyor
Ayyy inşallah kız rabbim nasip etsin inşallah bende hayırlısı ile pozitif sonucumu paylaşırımAmin allah herkesin gonlune gore versin. Insallah sonunda saglikla sihatle aliriz kucagimiza
Hadi bakalim sorada sen varsin o zaman. Etken erken yaptim dayanamadim insallah sonuda hayirli olur
arkadaşım bursa acıbademde şahin beyin hastasıyım 6 aralıkta transfer oldum. 6000 tl tedavi 1340 tl ilaçlar 1305 tlde dondurma için verdimSagol canim
Ayyyy inşallah yeni yıla bebiş haberi ile girersin inşallah mutluluktan havalara uçarsinazrass canım benim dondurulmus embriyo 19 aralik transfer 31 aralik test tarihi
Dogrudur canim.. Ama dedigin gibi insan sabirsizlaniyor biran once olsun bitsin bakalim insaallah kalinlasir canim.. Benimde artik yarin son yumos takibim olur gibi geliyor..Aslında rahim dinlenmesi iyi ama dediğin gibi gel git uzun iş bizimde öyle bide okdr eziyete sabırsız oluyor hemen denemek istiyor insan :) rahim kalınlığı 8-12 olsa yeterli trasnfer zamanına kdr kalınlaşır bence .. bende sormadım rahim kalınlığını sadece iyi demişti busefer unutmazsam sorayım .. benim yumoşlar ne alemde acaba yarın görcem.. artık yumurtaların olduğu yer eğilip kalkarken çok agrıyor ani harekette oraya kramp giriyor rabbim yardımcımız olsun... narkozdan korkuyorum aslında Doğumda narkozdan erken uyandım nefes alamadım dikişleri acısı ile birlikte hissettim çok zor uyandım onun korkusu var sanırım .. neyse az kaldı böyle beklemek geriyor beni yarın 9.30 gibi işleme alınırım sanırım
Bende gittim kontrole bugün çok şükür kist gitmiş ilaçlara başladım haftaya perşembe transfer tarihi belli olacak insallah hayırlısı ile o zaman aramızda çok olmaz aynı hafta olur transfer heraldeKuzum ben opudan geldikten 5 gün sonra kendiliğinden adet oldum iğneye gerek kalmadı suan sadece folbiol ve cyclo progynova kullanıyorum
Benim 4 yumurtam donduruldu ben raporluyum dondurma ücreti verdik 2 2 dondruruldu ama biz toplu verdik eşim ödedi ben çok fiyatla ilgilenmedim opuda hepsini verdik ilaçlarıda ark mümessil o temn etti 2. Denemedede ne ödendi onuda bilmiyorum dondurulmuş transfer edildi benimde 5. Gündü iyi kalite ama çözüldükden sonraki kalite oranı bir tık düşüyor bu operasyonda ben histeroskopi oldum çizik atıldı bende bilinen sorun yok eş faltörlü bizim ama 2 denememde olmadı murat hoca çok üzüldüm dedi embriolok mehtap hanım her operasyonda yanıma gelir bilgi verir her seferinde tüm ekip hemşireler hepsi inanılmaz motive ediyorlar ben biraz kafada bitiremedim babam kanser benim son evrede kafamı rahatlatmadan istemiyordum ama şimdi yeniden denedim Rabbim bizlere nasip etsin inşş şunuda eklim benim 5. Gün en iyi kalite bende hiç sorun yok döllenen yumurtalardada yok ama benim tutunma olmadı herşey nasip kısmet Rabbim ol derse c kalite 2. Gün embriosu olsun yine olurzge83 aklıma geldi şimdi benim 1 yumurtam 5.gün donduruldu transfer sonrası telefon açarak bana bu bilgiyi verdiler ama bilgin varmı dondurma işlemi için herhangi bir ücret ödedinmi sen? Eğer ki bu tutmazsa yani dondurulmuşu kullanmak istersek o zamanmı ayrı bir ücret ödüyoruz.Aynı hastanede tedavi gördüğümüz için varmıdır bu konuda bilgin sorayım dedim?
Arkadaşım sitedeki herkes emin ol senle gün sayar bizler burda herşeyimizi paylaşıyoruz Bebişleri yarın al inş sağlıklada kucağına alırsınIyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Aminnnn inşşşş cnmyeni yıla hepimiz ,güzel haberlerle ,mutluluk içerisinde gireriz emeklerimizin karşılığını alarak göbüşler dolu olarak gireriz inşallah arkadaşlar
Ayyy canim tabiki oyle burda hepimiz ayni yolda ayni duygulardayiz. Yani ayni gunlerde birileri olunca karsilikli soru vs oluyor ya onun icin dedim. Yoksa tabiki hepinizin destegi ayri degerli ve cok ozel..Arkadaşım sitedeki herkes emin ol senle gün sayar bizler burda herşeyimizi paylaşıyoruz Bebişleri yarın al inş sağlıklada kucağına alırsın
Canım Rabbim yardım etsin inşallah amin.Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?