2016 Aralik tup bebek

Transfer icin hazirlikliklara baslamissin ne guzel bu arada nerde tedavi goruyrdn cnm daha once yazdysan da unutmusum.

Amanıinnnn masalllahhh masallahh bir sürü kaliteli embryonuz olur insallahh benim 6 ,7 aylık yumurtanm ancak bukadr heralde:)))))

Ya pet hic kullanmadım o daha fena bence de peçede extra koyuyordum ama yine de feci sizi yaşadım aksam simdi daha iyi yün çorap giydim o hemen iyi geliyor sanırım biraz da üşüttüm ben
Cnm o jel progestan falan yakıyor bendede olmuştu bol su iç geçer
Jelden mi diyorsun ztn topak topak birikmiş vajina ağzında temizlerken elime geliyor hep

Kizlar pecete kullanmayin asla hergun sabah aksam ic camasirinizi degistirinn ve yumsatici kullanmayin crione jelden oluyormus hastanede hemsire demisti bilginiz olsunn
Neden cnm peçete niye kullanmayın Yazdin ? İc çamaşırlarıma asla kullanmam yıllardır yumuşatıcı birde ütülerim ben oglumun ve benimkileri özellikle .. Evet jelden sanirim off cok fena Yaa onsan korkuyor enfeksiyondan cunku tutunma aşamasında iyi degil enfeksyin
Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Umarım
Hersey cok guzel olur bebeğin 9 ay seninle kalır cnm :)

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim...
Hayırli olsun canim insallah guzel yumisler toplanirda saglikli embriyolarin olur. Haberlerini bekliyoruz duamızdasin

Canim ben pamuk kullaniyorum simdiye kadar bir sıkınti olmadı hem yumuşak hem her seferinde camasir degistirmek zorunda kalmıosun rahat oluyor.

Canım Rabbim yardım etsin inşallah amin.
Allahım yanında hiç korkma çok korkmuştum ben narkoz alıcaktım herşeye hazırdı dayanabilirsem dedi dr bişey yokmuş o bebeklerinin uçuşunu görmek inan bana o anı yaşamak için ne kadar şanslı olduğumu hissettiğim o an ağlama gülme şaşkınlık ya başka güzeldi valla sakın korkma rahat ol izle girişlerini. Not. Çok korkak biri olan ben yazıyo bunları

Yavrunu al gel cnm sayariz hepbirlikte gunleri pozitifi goruncede cekeriz ins halayimiziocak ayinda da bn transfer olacagm ins ozmnda benim gbi geriden gelenleri yalniz birakmayin sakin

Yavrunu al gel cnm sayariz hepbirlikte gunleri pozitifi goruncede cekeriz ins halayimiziocak ayinda da bn transfer olacagm ins ozmnda benim gbi geriden gelenleri yalniz birakmayin sakin
Ben de varım inşallah Şubat başı sanırım genetiklerrr temizz çıkarsa Allahın izniyle burdayım takipteyim hep:))

Cnm 8-12 arası iyidir transfer olana kdr kalınlaşır estrofem rahim kalınlığını arttırıyor eğer kalınlık az ise 3-4 kez hatta 5 kez estrofem kullananlar var ince diye yani çözümü var
Ama bana estrofem vermediler ki canm onu ne zaman verirler ki acaba

Ayy aynen canm benim ya bakalim benimde pazartesi belli olacak inşallah ultrasondan sonra allahtan bişey çıkmazsa 3 gün sonra felan çağırırız dediler yani aşağı yukarı perşembe veya cuma çağırırlar inşallah

Transfer icin hazirlikliklara baslamissin ne guzel bu arada nerde tedavi goruyrdn cnm daha once yazdysan da unutmusum.
Canım ben hatay mozaik tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum evet bugün başladı hazırlık hadi sende arayı çok uzatma hayırlısı ile alalım ısıtalım bebişlerimizi inşallah

Öyle mi dersin canm nar suyunu nerden bulabilirim ki suyu sıkılacak bişey de değil kii kendim sıkayim
Dimes in var diğerlerne göre daha katkısız benim kalınlık sorunum olmadı ama ben yinede yedim bi kaç gün evde vardı inşallah ona gerek kalmadan kalınlaşır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 2017 ye hamiş girelim inşallah

Canım ben hatay mozaik tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum evet bugün başladı hazırlık hadi sende arayı çok uzatma hayırlısı ile alalım ısıtalım bebişlerimizi inşallah

anladım canım teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için , 3.gün 5.gün dediğin gibi hiç farketmez rabbim ol der ve olur ,çaba bizden takdir her daim Allahtan. Babanada rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah..

Hadi bakalım inşallah hayırlısı ile alalım bebişlerimizi yazıktır yavrucaklar çok üşuyorlar bizde gitgel yapmaktan helak olduk inşallah bu defa pozitif olur inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…