Kizzzzz hamilemizin sennnnn ayyy ya gune ne guzel basladikKızlar ben bir yaramazlık yaptım ama sanki pembe bir cizgi bana göz kırpıyoolabilir mi gercekten
Hay Masallah cnm Yaa ne guzel 21 bebisbugun aradılar 34 yumurtadan 24ü kaliteliymiş döllendirmişler 21 i tutmuş. yarın gelişmeleri haber vercekler. sen nasıl oldun nasıl gectı aklım sende kaldı. güzel haberlerını beklıyorumm canım.
Bizde oyle cnm valla heran aklım burada NE yaptılar varmi bir haber diye surekli girmek istiyorum az kalmıs benim de salı test günümSlm gebe adayları arkadaşlarım ve gebeliği onaylanmış arkadaşlarım hergün kalkıp aklım sizlerde yatarken aklıma sizlerde her dakika yeni bildirim geliyor merakla açıyorum hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Benimde az kaldı pazar günü test ama korkuyorum işte. Hayırlısı
Oyyyy Yaa cok guzel kıpkırmızı hemde iki tane miydi transferin ? Hayırlı uğurlu olsun allah taman'ına erdirsin kucağına almak nasip olsun cmm darısı bize olsuuuuun
Canım
Amin canım sagol darısı acilen başınıza inşallah. 1 tane blast transfer edilmişti
Kizzzzz hamilemizin sennnnn ayyy ya gune ne guzel basladik
azrass yaz kusum bu gebes Hatunları bize de unut olsunlar
Hay Masallah cnm Yaa ne guzel 21 bebishepsi can bulsun kan bulsun sende ins
Bizde oyle cnm valla heran aklım burada NE yaptılar varmi bir haber diye surekli girmek istiyorum az kalmıs benim de salı test günüm
Oyyyy Yaa cok guzel kıpkırmızı hemde iki tane miydi transferin ? Hayırlı uğurlu olsun allah taman'ına erdirsin kucağına almak nasip olsun cmm darısı bize olsuuuuun
Darısi başına canım insallah. Miratech erken gebelik testi ve bugün 8. Günümdeyim.CanımFarahFarah canım çok sevindim erken gebelik testi mi bu bide sen kaçıncı günündesin. Maşallah canım çok sevindim
Amin canim sagol pesine takıldik sağlikla devam eder insallahFarahFarah Tweeetyy hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canim sagol pesine takıldik sağlikla devam eder insallah
Kizzzzz hamilemizin sennnnn ayyy ya gune ne guzel basladik
azrass yaz kusum bu gebes Hatunları bize de unut olsunlar
Hay Masallah cnm Yaa ne guzel 21 bebishepsi can bulsun kan bulsun sende ins
Bizde oyle cnm valla heran aklım burada NE yaptılar varmi bir haber diye surekli girmek istiyorum az kalmıs benim de salı test günüm
Kan ne zaman vericeksin canim hayırlısı olsun insllah bugunun 2 talihlisi biziz insallah topikteki herkes hamis olurAmin canim sagol pesine takıldik sağlikla devam eder insallah
Tebrik ederim valla,, bu çizgi hiç öyle belirsiz filan değil. Maşallaı var yani. Allah tamamına erdirsin.
Yaa bak simdi daha fena sevindim tek hemde offf benim de tek allahım ne olur tutmuş olsuuuun cok ihtiyacım var bunaAmin canım sagol darısı acilen başınıza inşallah. 1 tane blast transfer edilmişti
Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok
kan da verseydin bari idrarda çıkmışsa kanda da çıkar....netleştirirdik
Amin canım buruk bir sevinç Rabbim buradaki tüm arkadaslara da nasip etsin insallah.Kan ne zaman vericeksin canim hayırlısı olsun insllah bugunun 2 talihlisi biziz insallah topikteki herkes hamis olur
Merhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. çok canım yanıyor artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah hepiniz Allah'a emanet olun...
Canimm cok uzuldum umarjm kndi duser muhtemeln duser de cunku beta azz.once tutsun diye dua edip sonrasnda dussun diye dua etmek cok aciydi benim icin.agustosta basima gldi cunku.umarim saglikli bebeklerine tez vakitte kavusursun aminnMerhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. çok canım yanıyor artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah hepiniz Allah'a emanet olun...
Çok geçmiş olsun. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşallahTest sonuçlarında iltihap çıkmış kontrol altında olmam gerektiğini söyledi dr. Icimi ferah tutmaya calisiyorum herşey yoluna girecek diye ama çok korkuyorum. Iki gündür rahatsızım midemden
Cook belirgin masaallaj
Allah sabir versin canım güc versin kuvvet versin sana. Hayırlısi buymuş Rabbmkzin bir bildiği varmiş diyelim bizimde gidişatımız belli degil. Ama en azından hamile kalabiliyormuşsun bununiliyorsun bu sefer olmadı ama birdahakine olacak insallah inanMerhaba arkadaşlar. Maalesef benim iyi haberlerim yok11. gün 68, 13. gün 88, 15. gün 91 çıktı değerlerim. Dr.um gebelik bozulmuş dedi. Dün ilaçları bıraktım. Bebeğimin kendiliğinden düşmesini beklicez birkaç gün. Düşmezse iğne ile dusurecekler. çok canım yanıyor artık girmem buraya da sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye aratmasın. Pozitif olan arkadaşlar umarım sağ salim kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alırlar inşallah. NeOlurBiSabah transfer ikizim, devam etseydi bebisim seninkiyle aynı ilerleyecekti. Allah'ım sana olumsuz şeyler yaşatmasın inşallah hepiniz Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?