- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Kız bilirim bu heycanı bakıp bakıp durursun daha :) gayet güzel :)Eki Görüntüle 1928575 kızlar deminki resim ilk 5 dakkaydı bidaha yüklücem şimdi sanki daha bi belirginleşti bakın hele bi ayyy görmemişin test çizgisi olmuş demeyin ama olurmu
Canim transferden iki dkk sonra daha ameliyat masasindayken basladi benim kasik ağrım pozitif ol benceinşallah öyledir ama hiç sanmıyorum yaaa...bu kadar erken olur mu kasık ağrısı
Canim ben transferde griptim halada oksürügüm geçmedi mesela ama silkte olsa bi pozitifim var piskolojini etkilemesin bunlarKızlar Yaa az once oyle bir hapşırdım Kı ödüm koptu Yaa bisey olmamıştır umarim
Aynı durumu yasamdim bu sabah ki daha 8.günüm senin 9.gününmüş sevin insallah yarında güzel sonucunu at bizeEki Görüntüle 1928559 kızlar resim eklemeye çalıştım ama oldunu tam olarak bilmiyorum 9.gün silik çizgi ayyyy sevinsemmi bilemedim
Bende basta atamadim ama ekran resmi yapip atinca yüklendi hadi yuklede sevinelimKızlar bende bi yaramazlık yaptımFarahFarah dan cesaret alarak 9. Günümdeyim ama resim yüklenmiyo ya bakmanızı istersim
maşaAllah masallah9 bugün yarın 10 .gün test kanda belli olacak doktor 10.gün istemişti test sonucunu
Canım benim cok yeni sayılırsınız yasında genctir muhtemelen rabbim cabalarımızı boşa cıkarmasın.. Benim hıkayem uzun ama kısasından anlatayım 3 asılama 2 taze tup bebek 2 dondurulmus yaptırdık hiç biri tutmadı sonra rabbım 10 ,cu evlilik dönemimizde positif gebelik testi gürmemizi nasip etti ve suan 4 yasında bir kızım var.. Ona kardes için ugrasıyoruz bu sene 3 asılama yaptırdık tutmadı sonra türkiyeye gelmeye karar verdik tüp bebek icin bakalım artık yavas yavas tedavinin sonlarına geldik rabbim hakkımızda hayırlısını versin...2 yıldır bebek istiyoruz
1 tane aşılama yaptırdım 2. istemedim
tüp bebek ilk tedavim canım
senin durumun nedir? ha bu arada bursada yaptırıyorum
Bence sevinebilirsinEki Görüntüle 1928559 kızlar resim eklemeye çalıştım ama oldunu tam olarak bilmiyorum 9.gün silik çizgi ayyyy sevinsemmi bilemedim
Benim transfer gününden beri kaşık ağrım hiiiic geçmediinşallah öyledir ama hiç sanmıyorum yaaa...bu kadar erken olur mu kasık ağrısı
Benim transfer gününden beri kaşık ağrım hiiiic geçmedi
Korkma bence uzan bacaklarını yukarıda tutacak şekilde ağrıda azalma olacaktırinşallah iyi birşeydir canım yaaa korkmaya başladım ben
Ayy olmadi mii atamionmuuCanlarım herkez baktı netten baktık silik ama var eşim şokta
:) hadi hayırlı olsun. Çok sevindim. Benim de yarın 9. Günüm sabah hemen yapacağımCanlarım herkez baktı netten baktık silik ama var eşim şokta
Canimmm sankii sen 7.gun yapmistn yoktuu dimiiii o zamnCanlarım herkez baktı netten baktık silik ama var eşim şokta
Canimm insallah bukez sagliklaa sonuclanirr her seyyyy aminnnArkadaslar merhaba, bende araniza katilmak istiyorum :) topikteki hamisleri tebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah, transferi olanlarada guzel haberler verdirsin rabbimbenim gibi bekleyen arkadaslarinda herkesin gonlune gore olur hersey umarim. Benimde bu ilk tup bebek denemem. 28 yasindayim Daha once 2 tane dis gebelik yasadim ve her iki tüpümüde kaybettim. Dondurulmus 10 adet embriyom oldu. Bahceci fulyada tedavi goruyorum. Opu isleminden sonra adetle beraber bir ay dogum kontrol hapi kullandim Ve ikinci adetimde klinige gittim dr climara bant verdi suanda onu kullaniyorum.hersey yolunda giderse ocak 3 gibi transferim olurmus.bakalim 29 unda kontrole gidecegim.hepimiz icin guzel sonuclar duymak dilegiyle
Korkma bence uzan bacaklarını yukarıda tutacak şekilde ağrıda azalma olacaktır
Aminn arkadasim insallah hepimiz icin guzel olur, yasadiklarimiz hic kolay degil, bizi bizden baska kimse anlamazCanimm insallah bukez sagliklaa sonuclanirr her seyyyy aminnn
Hosgeldin cnm umarim bu kez pozitif olur hersey gönlüne gore olsun :)Arkadaslar merhaba, bende araniza katilmak istiyorum :) topikteki hamisleri tebrik ederim, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah, transferi olanlarada guzel haberler verdirsin rabbimbenim gibi bekleyen arkadaslarinda herkesin gonlune gore olur hersey umarim. Benimde bu ilk tup bebek denemem. 28 yasindayim Daha once 2 tane dis gebelik yasadim ve her iki tüpümüde kaybettim. Dondurulmus 10 adet embriyom oldu. Bahceci fulyada tedavi goruyorum. Opu isleminden sonra adetle beraber bir ay dogum kontrol hapi kullandim Ve ikinci adetimde klinige gittim dr climara bant verdi suanda onu kullaniyorum.hersey yolunda giderse ocak 3 gibi transferim olurmus.bakalim 29 unda kontrole gidecegim.hepimiz icin guzel sonuclar duymak dilegiyle
Canim benim bir arkadasim da kasik agrisiyla hastaneye gitti ve hamile oldugunu orada ogrendi, yani hamilelik belirtiside olabiliyor. Gonlunu ferah tut bencezaten sürekli ağrımıyo bir geliyo bir gidiyo....sanki sökülmek istiyormus da sökülemiyormus gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?