Kızlar nasıl yüklüyoruz ben yüklüyemedim
Ozaman yarın ver kan nasıl olsa pozitif hem yarına bşyde kalmadı:)9 bugün yarın 10 .gün test kanda belli olacak doktor 10.gün istemişti test sonucunu
canım orayı ben duymadım hiç daha doğrusu bu konuda yeni yeni bilgileniyorum baya araştırdık sonuç olarak gürkan bey ve osman bey çıktı karşımıza. ne kadar tutuyor senin canımCanım bende bursadayım, soranus tüp bebek merkezine gidiyorum bende. doktorum ali rıza aydın
Yeni msj yazacağın yerde daha msj yazmadan dosya yükle var ona bas hemen çıkıyorazrass canım ben resim yükleyemiyorum.Napcam sizlere göstermem lazım
Dosya yükle var canım oraya tıklıcanazrass canım ben resim yükleyemiyorum.Napcam sizlere göstermem lazım
azrass canım ben resim yükleyemiyorum.Napcam sizlere göstermem lazım
canim cok guzell cok guzel kosa kosa git kan testneEki Görüntüle 1928575 kızlar deminki resim ilk 5 dakkaydı bidaha yüklücem şimdi sanki daha bi belirginleşti bakın hele bi ayyy görmemişin test çizgisi olmuş demeyin ama olurmu
öyle yapıyım yatcaz kalkcaz sabah olcak zaten 9 gün bekleyen 1 gece daha bekler:)Ozaman yarın ver kan nasıl olsa pozitif hem yarına bşyde kalmadı:)
amin arkadaşım amin inşallahhh mübarek gece yüzü suyu hürmetine herkesin duaları kabul olsun inşallahhhGuzell Allahim nasil bereketli oldu bu topicc ya cok sükür devami da boyle olsun insallah amin amin amin
Amin canimamin arkadaşım amin inşallahhh mübarek gece yüzü suyu hürmetine herkesin duaları kabul olsun inşallahhh
Yapamıyorum açmıyo dosya yükle diyorum yüklenmiyo ya cnmhata mı veriyor? dosya yükle kısmında gözat var ordan yüklüceksin
bana özel mesaj atmayı dene bir de....dosya büyükse kabul etmiyordur kırp biraz
Evet Bende Osman Beyi çok duydum ama gitmedim yani bi buraya geldik sonra Burda kaldık canım. Doktorumu sevdim ondan belkide. 8500 TL tüp bebek canım aspirasyon içinde 500 TL alacak. Senin merkezde fiyatlar nasıl pekicanım orayı ben duymadım hiç daha doğrusu bu konuda yeni yeni bilgileniyorum baya araştırdık sonuç olarak gürkan bey ve osman bey çıktı karşımıza. ne kadar tutuyor senin canım
Ne güzel demi birbirini anlayan insanlar biraraya toplanmışKızlar Yaa az once oyle bir hapşırdım Kı ödüm koptu Yaa bisey olmamıştır umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?