2016 Aralik tup bebek

3 cm sağ da ve solda , geçici menapoz bişeye yaramaz dedi doktor. Ama bilemiyorum tabii ki ben de çok duydum 3 tane yumurta dondurdum şansımı deneyeceğim , ama e2 hormonumda yüksek tutunmaya sorun yaratabilir.
e2 neden yükseliyor canım, kistlerden dolatı mı? benim daha bakılmadı o hormonuma. uzun protokol yapıloyor bana, lucrin iğne kullanıyorum

Yaaa zor duruyorum inan Kı ama erken. Öğrenmekte ayrı bir stres kendimi şartlisken pazar gününe bekleyeyim diyirum amaaaa hic belli olma iğneye Gidiyirm her aksam her an fikrim değişebilir
Ya bnm okulda ogretmn arkadasm var adeti gecikti test yapti cikmasi bir kac hafta sonra tekrar yapti yine cikmadi ama meger bebis varmis masalllah oglu dogdu cok sukur saglikli .herkesin cikmiyor hemn biliyorum ama bn genelde 5.gun embryolarin 7.gun faln ciktgni duydum gordum burada.Rabbim insallah o asamaya gelmemi nasip ederse bn yaparim muhtemeln cunku bn cok sabirsiz biriyim

küçükmüş canım ne güzel. benim önce iğneyle kistlerin içini boşaltacaklar, aspire edecekler yani. küçükken yaptırsaydım sorun değildi de şimdi büyük olduğu için tedavi öneriyor.

e2 neden yükseliyor canım, kistlerden dolatı mı? benim daha bakılmadı o hormonuma. uzun protokol yapıloyor bana, lucrin iğne kullanıyorum
neden yükseldiğini bilmiyorlar , kistten olabilir de olmayabilirde. tedavi öncesi bakıyorlar aslında benim 89 çıktı .

yarın sabahı beklemeden bu akşam kanmı versem yaa sabahlar olmaz şimdi bana çok heyecan yaptımmmm silikte olsa çizgi bir umuttur öyle değilmi???

minikgelin cnm opudan çıkmışsın gözün aydın 14 yumurta cok iyi bence cunku cok yumurta olunca kalite de düşüyor genelde baktığım okudugum kadarıyla o sekilde :)
Teşekkür ederim cnm çok şükür bitti zor kısmı
Benim agrım hiç olmadıda eşimin baya bi agrısı var
12 yumurta oldu hepsi döllense daha ne isterim :) ama yarısı giderse ve hiç donurulmuş embriyom kalmazsa üzülcem çünkü sil baştan bidaha yapmam sanırım yoruldum inş bu transferim olumlu sonuç olur daha hiçbşye gerek kalmaz
@Tweeetyy G gurbet86 bu sefer yukleyebildim galiba screenshotla
Blast transferin 8.gun

Cnm gününe göre çok belirgin değerin bence yüksek çıkcak gözün aydın:)

Nar suyu baksana 1 günde bile nasıl farketmiş sen içmeye devam et mutlaka yarın haber ver bence opu tarihin belli olcak :)

Haklısın cnm hamile olayımda dondurulmuşum olmasın ama işte insan bi güvende hisediyor donrulmuş embriyosu olunca :) bakalım benim 12 taneden kaç tanesi güzel döllenecek:)

minikgelin cnm opudan çıkmışsın gözün aydın 14 yumurta cok iyi bence cunku cok yumurta olunca kalite de düşüyor genelde baktığım okudugum kadarıyla o sekilde :)

Çok şükür cnm en gerildiğim kısım bitti rabbim sonunu güzel etsin inş
Hepsi kaliteli olsa iyi umarım yarı yarıya fark etmez . Aslında başkası dese 12 yumurtam oldu diye ben çok bile derim :) aklım ilk tedavime gidiyor 22 tane yumurtamdan 18 kaliteli döllenmişti .. yaş faktörü zaman çok farkediyor gerçekten

inşallah canım yaaa...hiç sevmedim bu ruh halimi....inşallah hayrın habercisidir....gebe kalan arkadaşlar hiç kasık ağrınız oldumu test gününe kadar yaaa.....ben test yapmadan adet olcam herhalde

dünden beri takip ediyorum bu sayfayı.. hamile arkadaşların haberlerini aldıkça sanki kendim hamileymişim gibi sevinip heyecan yapıyorum :))) arkadaşlar gözünüzaydın... Rabbim bizede nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…