e2 neden yükseliyor canım, kistlerden dolatı mı? benim daha bakılmadı o hormonuma. uzun protokol yapıloyor bana, lucrin iğne kullanıyorum3 cm sağ da ve solda , geçici menapoz bişeye yaramaz dedi doktor. Ama bilemiyorum tabii ki ben de çok duydum 3 tane yumurta dondurdum şansımı deneyeceğim , ama e2 hormonumda yüksek tutunmaya sorun yaratabilir.
Ya bnm okulda ogretmn arkadasm var adeti gecikti test yapti cikmasi bir kac hafta sonra tekrar yapti yine cikmadi ama meger bebis varmis masalllah oglu dogdu cok sukur saglikli .herkesin cikmiyor hemn biliyorum ama bn genelde 5.gun embryolarin 7.gun faln ciktgni duydum gordum burada.Rabbim insallah o asamaya gelmemi nasip ederse bn yaparim muhtemeln cunku bn cok sabirsiz biriyimYaaa zor duruyorum inan Kı ama erken. Öğrenmekte ayrı bir stres kendimi şartlisken pazar gününe bekleyeyim diyirum amaaaa hic belli olma iğneye Gidiyirm her aksam her an fikrim değişebilir
küçükmüş canım ne güzel. benim önce iğneyle kistlerin içini boşaltacaklar, aspire edecekler yani. küçükken yaptırsaydım sorun değildi de şimdi büyük olduğu için tedavi öneriyor.1 tane kistim var benim sol yumurtalıkta
benim durum şöyle oldu normalde farklı bir doktora gidiyordum o bana asılama tutmayınca ameliyat olmam gerektiğini önerdi.
sonra farklı bir prof fikir almak adına gidip durumumu danıştık .
osman beyde sana ameliyat yapamayız kistin boyutu çok küçük 2 cm (bu arada tüm rutin kontrallerimde kistin boyutu hep 2cm di)
eğer yaparsak yumurtalıklarına daha fazla zarar veririz dediler
öncesinde doğum kontrol hapi kullandım sadece buda kistle ilgili değil yumurtalarla ilgiliydi
neden yükseldiğini bilmiyorlar , kistten olabilir de olmayabilirde. tedavi öncesi bakıyorlar aslında benim 89 çıktı .e2 neden yükseliyor canım, kistlerden dolatı mı? benim daha bakılmadı o hormonuma. uzun protokol yapıloyor bana, lucrin iğne kullanıyorum
Teşekkür ederim cnm çok şükür bitti zor kısmıminikgelin cnm opudan çıkmışsın gözün aydın 14 yumurta cok iyi bence cunku cok yumurta olunca kalite de düşüyor genelde baktığım okudugum kadarıyla o sekilde :)
Nar suyu baksana 1 günde bile nasıl farketmiş sen içmeye devam et mutlaka yarın haber ver bence opu tarihin belli olcak :)Ay canim 12 yumurta cok iyi bence insaallah guzelce dollenirler canim.. Haklisin yasimizin ilerlemesi yumurta rezervesinde nasil belli oluyor benim resmen yari yariya inmis ama dedigin gibi onemli olan yumurtalarimiz olsun ve dollernsin... Bende seni heyecanla takip ediyorum evet canim 7mm olmus sevindim bende,fakat gunde yarim litre narsuyu iciyorum belki faydasi olmustur
Canım az değil ki normali 10 15 arasi hem önemli olan kaliteli olmaları inşallah hepsi güzelce döllenir bak benden 14 toplandı hepsi olgundu 6si döllendi 3.güne 5 tanesi geldi dr hepsini çözüm 5.güne gönderecez diyo ancak 1 2 tanesi gider. Hepsinin gitmesi 100de 10muş sadece ama önemli olan az olsun bizim olsun inşallah yarın güzel haberler Ver bize inşallah hepsi güzelce döllenir
minikgelin cnm opudan çıkmışsın gözün aydın 14 yumurta cok iyi bence cunku cok yumurta olunca kalite de düşüyor genelde baktığım okudugum kadarıyla o sekilde :)
Kaçıncı günün canım silikse hamilesin süperrrrrr:)yarın sabahı beklemeden bu akşam kanmı versem yaa sabahlar olmaz şimdi bana çok heyecan yaptımmmm silikte olsa çizgi bir umuttur öyle değilmi???
sen nerde yaptırıyorsun canımküçükmüş canım ne güzel. benim önce iğneyle kistlerin içini boşaltacaklar, aspire edecekler yani. küçükken yaptırsaydım sorun değildi de şimdi büyük olduğu için tedavi öneriyor.
azrass O okaliptus_ kizlae ayni bende öyleyim ya bazen icim bir unut dolu bir pozitif bazen de bir agrasif umutsuz depresif haldeyim dokunsan ağlayacak gibi ilaçlar mahfetti dengemizi allahım sonucu guzel olsun da elbette gececek bu.gunler
Hamilesin cnm sabredebilşrsen yarın ver ama duramıyorsan bugun ver pozitif nasıl olsa :)))))Eki Görüntüle 1928559 kızlar resim eklemeye çalıştım ama oldunu tam olarak bilmiyorum 9.gün silik çizgi ayyyy sevinsemmi bilemedim
Bnce pozitif ama kanda gormek lazim tabi cnm hayirli olsun bgn ne guzel hbrler aldik boyleEki Görüntüle 1928559 kızlar resim eklemeye çalıştım ama oldunu tam olarak bilmiyorum 9.gün silik çizgi ayyyy sevinsemmi bilemedim
ayyyy ayyyyy masallllahhhhhEki Görüntüle 1928559 kızlar resim eklemeye çalıştım ama oldunu tam olarak bilmiyorum 9.gün silik çizgi ayyyy sevinsemmi bilemedim
9 bugün yarın 10 .gün test kanda belli olacak doktor 10.gün istemişti test sonucunuKaçıncı günün canım silikse hamilesin süperrrrrr:)
Hadiii canim attt bakakk heyecann doruktaaaKızlar bende bi yaramazlık yaptımFarahFarah dan cesaret alarak 9. Günümdeyim ama resim yüklenmiyo ya bakmanızı istersim
Canım bende bursadayım, soranus tüp bebek merkezine gidiyorum bende. doktorum ali rıza aydınsen nerde yaptırıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?