- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
ins canim.Hadı kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Aminn canimm insallah insallahh verdim bekliyorum diince icim sey olduuins güzel bir haber verebilirim.
bende çok tuhafim. tarifi yokAminn canimm insallah insallahh verdim bekliyorum diince icim sey olduu
Ne kadr kaldii canimmmbende çok tuhafim. tarifi yok
Benim kan tahlilim 26.12.16 pazartesi insallah canim umarim güzel haberi verebilirimidrar testinde pozitif olup kan testini bekleyen arkadaşlar kan değerleinizi alınca beni etiketleyin ki güncelliyim sizi...
inşallah canım benimmmmm.....Benim kan tahlilim 26.12.16 pazartesi insallah canim umarim güzel haberi verebilirim
Merak etme benim yaşadığım aşamalar bunlar meryem suresini oku birde ya Halık Ya Bari Y Musavvir böyle dönemlerde benim en büyük dayanağım olduAradım şimdi olabilir bebeğin tutunduğu içinde olabilir dedi hemşire progestan fitili bırak iğneye geç dedi hala kahve rengi lekelenme var transfer günüyle 8.gün bügün
Canimm yaa senin de masallahin varrr kndini kontrol edebiliyorsun sabirlisin Rabbim mukafatini versin insallahinşallah canım benimmmmm.....benimde pazar günü test günüm...allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
Arkadaşım Allah sabır versin seni çok ii anlıyorum bu iş sabır işi Allah tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallahbenim olmadi kizlar negatif
Guzel Allahim su ezan vaktinde duysun insallah bizi saglikli bebeklerini sana nasip etsin en kisa surede aminnnnbenim olmadi kizlar negatif
ne bir eksik ne bir fazla nefes alabiliriz rabbim istemedikçe ,vakti saati gelmeden hiçbirşey vuku bulmaz elbet biraz daha sabır arkadaşım kesinlikle şu an ne hissettiğini tam olarak anlayamam belki ama Allah sabredenlerle beraberdir unutma, olacak elbet bir gün..benim olmadi kizlar negatif
Anladim canim dun istanbuldan bursaya dondum bende akraba ziyaretine gitmistim eger orda olsaydim ufakligi bakardim ama maalesef.artik dedigin gibi merkez bir cozum yolu bulucak.canim bursada akrabalarin varsa neden bursayi tercih etmedin daha rahat ederdin.Hadi canım insaallah katlanmıstı
ah canım biz yurtdısından geliyoruz ve istanbulda hic bir akrabamız yok..
Artık merkez bir çözüm bulur diye dünüyorum...
Yarın saat 10'da merkezde olacagız opu ise saat 11'de insaallah
benim olmadi kizlar negatif
Cnm sakin kekik dusuk yaptiriyormus kekik tarcin maydonoz nane bunlari kullanmayin drm dedi baba oksuruyorum diye elma kabugunu kaynat ic dedi sadece aklinizda olsun kizlarrrboğazların için kekik yağını tavsiye ederim antiseptik özelliği var hemde öksürük başlamadan keser...
Canimm yaa senin de masallahin varrr kndini kontrol edebiliyorsun sabirlisin Rabbim mukafatini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?