2016 Aralik tup bebek

Cnm sakin kekik dusuk yaptiriyormus kekik tarcin maydonoz nane bunlari kullanmayin drm dedi baba oksuruyorum diye elma kabugunu kaynat ic dedi sadece aklinizda olsun kizlarrr

alla alla ilk defa duydum kekik yağının düşük yaptıgını...adaçayını duydum da kekik hiç duymadım

alla alla ilk defa duydum kekik yağının düşük yaptıgını...adaçayını duydum da kekik hiç duymadım
Evet cnm kekik yagi ni ozellikle pamukla rahime koyarlarmis oncedenn rahimin icinde iltihap falan varsa doktursunler diye bende dr soyleyince merak ettim anneme sordum benim annemde emekli ebe

benim olmadi kizlar negatif
Seni cok iyi anliyorum suan yasadigin hayal kiriliginida ama bizler maneviyati bilen insanlariz hayirlisi degilmis rabbim nasip etmediyse hayirsizmis demekki.simdi kendini toparlama zamanin nekdr cabuk toparlarsan okadar cabuk diger denemeni yapar yavruna kavusursun insallah

Aman diyim kuzucum hiç bişey içme bitkisel en masum çekirdek bile düşük yaptırıyor çok dayanamassa parol iç

yok ben degilde bir arkadaşımız bogazı acıyormuss hasta olucam diyince bende önerdim...adını hatırlayamadım şimdi DUY SESİMİ ARKADAŞIMM içme sakın....ay üzüldüm şimdi yaaaa....bak görüyomusun birde sebep olacaktım tövbe yarabbimmm.

@hifanur du galiba

Evet cnm kekik yagi ni ozellikle pamukla rahime koyarlarmis oncedenn rahimin icinde iltihap falan varsa doktursunler diye bende dr soyleyince merak ettim anneme sordum benim annemde emekli ebe
Kekigi ben de duydum iyi degil yemeyin diye fakt kekik yagi 1 damlacik ya cok zarari yoktur diye dusunmustum iyi ki soylediniz

Cnm sakin kekik dusuk yaptiriyormus kekik tarcin maydonoz nane bunlari kullanmayin drm dedi baba oksuruyorum diye elma kabugunu kaynat ic dedi sadece aklinizda olsun kizlarrr

Sağol canım daha kullanmamıştım zaten.
Boğazıma viks sürüp sardım.daha başlangıç noktasındayım daha ilerlemeden geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…