Cnm sakin kekik dusuk yaptiriyormus kekik tarcin maydonoz nane bunlari kullanmayin drm dedi baba oksuruyorum diye elma kabugunu kaynat ic dedi sadece aklinizda olsun kizlarrr
Kac degerin ki hemen olumsuzlastinnnn cnm belki yukselme ihtimali olabilirrrbenim olmadi kizlar negatif
Cnm sakin kekik dusuk yaptiriyormus kekik tarcin maydonoz nane bunlari kullanmayin drm dedi baba oksuruyorum diye elma kabugunu kaynat ic dedi sadece aklinizda olsun kizlarrr
Benim de sanki negatif gibi olucak ne kadar üzme kendini desemde boş rabbim sabrını versin ben o yüzden kimseye söylemedim transfer olduğumu daha çok yıpranıyosun sorulardan inşallah inşallah kendiliğinden oluverirbenim olmadi kizlar negatif
Evet cnm kekik yagi ni ozellikle pamukla rahime koyarlarmis oncedenn rahimin icinde iltihap falan varsa doktursunler diye bende dr soyleyince merak ettim anneme sordum benim annemde emekli ebealla alla ilk defa duydum kekik yağının düşük yaptıgını...adaçayını duydum da kekik hiç duymadım
1.22 yokKaç çıktı değerin...hiçmi yükselme ihtimai yok?
Seni cok iyi anliyorum suan yasadigin hayal kiriliginida ama bizler maneviyati bilen insanlariz hayirlisi degilmis rabbim nasip etmediyse hayirsizmis demekki.simdi kendini toparlama zamanin nekdr cabuk toparlarsan okadar cabuk diger denemeni yapar yavruna kavusursun insallahbenim olmadi kizlar negatif
Aman diyim kuzucum hiç bişey içme bitkisel en masum çekirdek bile düşük yaptırıyor çok dayanamassa parol içiyiki uyardın bak inan bilmiyordum hiç. adaçayı maydonuz nane biliyordumda....şaşkınım su an....
kaçıncı günün bugün senin? normal test günün mü?1.22 yok
Allah sabir versin canım sabırla yola devam insallah bu sefer olmadı ama birdahakine olacaktır kendini yıpratma nolur.benim olmadi kizlar negatif
Aman diyim kuzucum hiç bişey içme bitkisel en masum çekirdek bile düşük yaptırıyor çok dayanamassa parol iç
@hifanur du galibayok ben degilde bir arkadaşımız bogazı acıyormuss hasta olucam diyince bende önerdim...adını hatırlayamadım şimdi DUY SESİMİ ARKADAŞIMM içme sakın....ay üzüldüm şimdi yaaaa....bak görüyomusun birde sebep olacaktım tövbe yarabbimmm.
10 günüm. ve test gününde. bu seferde olmadikaçıncı günün bugün senin? normal test günün mü?
Kekigi ben de duydum iyi degil yemeyin diye fakt kekik yagi 1 damlacik ya cok zarari yoktur diye dusunmustum iyi ki soyledinizEvet cnm kekik yagi ni ozellikle pamukla rahime koyarlarmis oncedenn rahimin icinde iltihap falan varsa doktursunler diye bende dr soyleyince merak ettim anneme sordum benim annemde emekli ebe
10 günün test günün. yükselme ihtimali yokKac degerin ki hemen olumsuzlastinnnn cnm belki yukselme ihtimali olabilirrr
10 günüm. ve test gününde. bu seferde olmadi
buda dondurulmustu. kalan dondurulmusum da var ama ben cok yoruldum artık 4 denemeydi. tekrar nezaman denetrim bilmiyorumcnm ne desem boş senin için biliyorum ama kendini yıpratmamaya çalış ne olur....donmusun var mı varsa onunla denersinizz...
Canim nerde denemistin merkezmi degistirsen acaba?buda dondurulmustu. kalan dondurulmusum da var ama ben cok yoruldum artık 4 denemeydi. tekrar nezaman denetrim bilmiyorum
4 denemeni de aynı merkezde mi yaptırdın peki...buda dondurulmustu. kalan dondurulmusum da var ama ben cok yoruldum artık 4 denemeydi. tekrar nezaman denetrim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?