alla alla ohss olsan önceden belli olurdu canım ama sen yinede doktora görün derim ben....[/QUOTE
transfer oldum ben canım 11.gün bugün kanda pozitifte çıktı ama şu aşamada bu sıkıntılar normal gibi gelmedide o yüzden sordum ,Canım sen iyi üşütmüssün hergün 3,4 litre su içseydin çok yumurta olunca vucut o boşluğu suyla dolduruyormuş hiç iyi bişey değil tranfer olana kadar bol su iç sıcak su torbası koy
Hayir canim sakin pes etme er veya gec yuce Allah nasip edecek biliyorum cok yipratici bi durum ama sen guclu ol zamani simdi degildi demek Rabbim en kisa zamanda insallah nasip etsinbuda dondurulmustu. kalan dondurulmusum da var ama ben cok yoruldum artık 4 denemeydi. tekrar nezaman denetrim bilmiyorum
izmir medical park. ilk 2 deneme başka merkezdeydi. burda 2 deneme oldu biri 6 haftalık dusuk oldu. şimdi negatif. dondurulmuslari burda var oyuzden burda devam edecegimCanim nerde denemistin merkezmi degistirsen acaba?
sagol canim allah razı olsun. kan tahlillerinde kromozanlarla sorun çıkmayınca doktorum gerek görmedi pgt ye ama busefer ne gibi bir yol çizecek bilmiyorum.Canim benim haddim degil hele bu durumda biliyorum ne desek bos ama genetik testi dusunun biliyorsun benimkiler de gitti ne olacak bilmiyoz Rabbim biliyor, kurban oldugum canim Allahimm yardim etsin sana ben hep dua edecegim sana insallah
Arkadaşım geçmiş olsun bende dün akşam şiştim gibi hissettim nefesi kesik kesik aldım sanki çok yemek su içmişim gibi erkenden yattım arada banada oluyor transfer sonrası oldu ben ilaçlara bağladım bünyem alerjik benim sanki yürüyünce geçiyor gibi geliyor bide oturamıyorum benimde belimde ağrı oluyor geçmezse bidaha ara sor belki ilaçlarda yapabilirbiraz önce hastaneyi aradım bende arkadaşlar yakın olsa hatta gidip bi gözükecektim,patlamaya hazır bomba gibiyim nefes alırken zorlanıyorum karnım şiş özellikle üst bölge mide kısmına yakın gerim gerim geriliyo ,düz yürüyemiyorum sanki kamburum çıktı,7-8 aylık hamile gibi hareket ediyorum ağırlıktan. ohss oldum desem transferden sonraki 11.gün bugün yumurta toplamadan sonra gayet normaldim oysa hem çokta sayılmaz sanki 19 yumurta toplanmıştı.Normal idrara çıkıyosanız sorun yoktur, yumurtalar büyük hala ondandır dediler ama çok canımı sıkıyo bu durum yaşam kalitemi etkiliyo çünkü hiçbi iş yapamıyorumbenim durumumda olan başka kimse varmı acaba??
Ben dondurulmuş oldun coraspini regliyle başladım kullanmaya hala kulşanıyorum hiboruda transfer öncesi 5 gün kullandım transfer sonrası 5 gün daha devam ettim pıhtılaşma testi vs yapmadım ama dr çnlem amaçlı veriyorHimm peki coraspirin falan mi verdi dondurulmusta ?
Canim oncellikle Allah sabir versin bugun hep uzucu haberler aldik bizler de uzulduk inşallah en kisa zamanda Rabbim bir evlat nasip etsin5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
idrar testine güven olmaz ki ama....kan testini görmeden umudunu kaydemezsin yapma bunu kendine...bas bas bagırıyorlar idrar testi yapmayın diye....erken gebelik testi mi normal mi?5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
benim arkadaşımın 14. gün kanda pozitif....ama idrar 15. gün negatifti....5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
idrara kesinlikle güvenme.benden bi tavsiye. geçen transferimde 9 gün akşam yaptim çıkmadı senin gibi üzüldü. ağladım ve ertesi gün test günün du. gittim hastaneye kan verdim geldim tel açtı doktorum gözün aydın dedi bende dalga geçmeyin demişim adama. oda gerçekten var 132 sonucunuz demişti. sonra devam etmedi düştü. ve bugün 4 denemenin test günüydü kanda negatif aldım. ama sen kan testini girmeden üzülme bosuna5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
Kızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
evet azcık yemek yesem fil yemişim gibi hissediyorum nefes alıp verme zorlaşıyo benimde transfer sonrası oldu ne bilieyim transferden önce epey bi rahattım oysa, burda bi yere gözüksemmi diye sordum yok su alırlar su verirler diye kafamı karıştırdılar iyice .Pazartesiye kadar böyle olursa giderim bi baksınlar yani yatsam yatamıyorum,kalksam kalkamıyorumArkadaşım geçmiş olsun bende dün akşam şiştim gibi hissettim nefesi kesik kesik aldım sanki çok yemek su içmişim gibi erkenden yattım arada banada oluyor transfer sonrası oldu ben ilaçlara bağladım bünyem alerjik benim sanki yürüyünce geçiyor gibi geliyor bide oturamıyorum benimde belimde ağrı oluyor geçmezse bidaha ara sor belki ilaçlarda yapabilir
kaçıncı gündesin kaçtı değerin , şu an kaç olmuş peki?Kızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
adet sancılarına benzer ağrı her halükarda oluyo idrara bakıp umıtsuzlanma hemen5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
Ah cnm benim dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi cikti ama güvenmiyorum onlara normal gebelik testi de bugun sabah yaptım negatif maalesef
Can'ım Yaa sanirim benim de olmadı bugun sanah 9. Gun ıdrar testi negatif olsa çıkardı gibi geliyor 5. Gun embriyosuydubenim olmadi kizlar negatif
aynen bebim de oyle oldu cnm dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi var ama ben erken gebelik testi maduru olmustum bir kere inanmıyorum o yüzden bugun de sabah ilk idrarla normal ıdrar test yaptım Kocaman bir tek cizgi5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
Can'ım doktor NE Dedi bu duruma umarım guzel guzel artar uzme kendini sonuçta seninle Suan da bebeğinKızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
Ya cnm bisey dicem ben tup öncesi cok okudum forumlari ohss transfer sonrası da ortaya çıkabiliyor hatta hamileyken vücudundan bu yüzden su aldıran var lutfen doktora git cnm lutfenadet sancılarına benzer ağrı her halükarda oluyo idrara bakıp umıtsuzlanma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?