hifanur su hamilelik takvimini nasil ekledin. Altta yaziyo eklemek istiyorsan tikla diye, tikliyorum o zamanda play store uygulamasina gidiyor ekleyemedim ben.
Canimm ama normal gebelik testine guwenme bnce onun esigi daha yuksek sonucta erken gebelik daha hassasAh cnm benim dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi cikti ama güvenmiyorum onlara normal gebelik testi de bugun sabah yaptım negatif maalesefkanı bekleyeceğim pozitif çıksaydı. Yarin verecektim kan salı günü vericem kan test günüm o Gun
Can'ım Yaa sanirim benim de olmadı bugun sanah 10. Gun ıdrar testi negatif olsa çıkardı gibi geliyor 5. Gun embriyosuyduhem senin hem kendi adıma cok üzgünüm umarım yeniden yapmak icin en kısa zmnda güç gelir benim tesellim oğlum Suan da iyi ki o var Rabb'im hic olmayanlara da versin
aynen bebim de oyle oldu cnm dun aksam erken gebelik testi yaptım cok silik bir cizgi var ama ben erken gebelik testi maduru olmustum bir kere inanmıyorum o yüzden bugun de sabah ilk idrarla normal ıdrar test yaptım Kocaman bir tek cizgi
inşallah herşey gönlünce olur canım benimmmm..dualarımızdasınNegatif sonuçlar var bugün üzülmeyin diyemiyor insan ben bile üzüldüm Allah sabır sağlık versin kızlar nasip deyip geçicez napalım ilkinde ben de zor toplamıştım kendimi ama şuan bi umut ve heves yine başladık beni şimdi hastaneden aradılar pazartesi transfer 8.30 da hayırlı ve sağlıklı bir evlat duamız inşallah sizde beni unutmayın dualarınızda müslümanın müslimana yaptığı dua daha makbul Allah katında. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah kızlar
Insallah duzelir canimKızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
Bugun 9. Gun çıkardı cnm Yaa silikte olsa NE bilim ztn hissetmiyorum iki gundur hic biseyCanimm ama normal gebelik testine guwenme bnce onun esigi daha yuksek sonucta erken gebelik daha hassas
Canim ne olur negatif dusuncelere kapilma.. Herkesin vucudu farkli farkli.. Lutfen kendini ve bebegini uzmeKızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
kac çıktı değerin? suleyman bey ne dedi?Kızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
Yaptim canim. Ama oldu mu bilmem. :)))http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.510711/
Canın bu linkte anlatılıyor.
İlk önce adet tarihini yazıp bebeğinin tahmini doğum buluyosun.
Daha sonra kendi profil sayfanda kişisel bilgilenin orda bebeğinin tahmini doğum tarihini yazıosun.
Tam anlatamadım belki ama gönderdiğim linki oku anlıcaksın :)
Ahhahahaaa olmus valla Sana cevap yazinca cikti ehhheeeeeeYaptim canim. Ama oldu mu bilmem. :)))
Bugun 9. Gun çıkardı cnm Yaa silikte olsa NE bilim ztn hissetmiyorum iki gundur hic biseysalı gününü beklicem cnm o gun kan vericem ins ama bu arada negatife hazırlıyorum kafamı NE yapalim Rabb'im Suan da istemiyor bu cocugu vermek demek ki
Bendeyahu amma içimi karartınız ya idrar testi yapıpta....yavrum sen git yarın kan ver...salıyı bekleme hiç . 5. gün embriyosu değilmi senin benim de öyle doktor çıkar dedi 10. günde için içini yiyeceğine....
transfer sonrası olabileceğini düşünmemiştim işte, pazartesi gidicem artık yapacak bişey yok şimdilik başka şehirde çünkü hastane. Sende kanda görmeden umutsuzluğa kapılma hemen dur bakalım gün doğmadan neler doğar .Bende şimdi Salı'yı bekliyorum 500 lerde olması lazım değerin 4 gün sonrası içinYa cnm bisey dicem ben tup öncesi cok okudum forumlari ohss transfer sonrası da ortaya çıkabiliyor hatta hamileyken vücudundan bu yüzden su aldıran var lutfen doktora git cnm lutfen
Canim pazartesi transfer olduysan bugun 5.gunun oluyor. Transfer gununu saymiyoruz. Benimde persembe oldu transferim. 31 aralik test gunumuz. Hepimze hayirli sonuclar olsun insaallahSlm kızlar , yeni keşfettim sizi Benim de pazartesi günü dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşti. Bugün 6. Günüm oluyor. Pazartesi günü tiroit için kan vercem gebeliğe de baktırsammı diye düşünüyorum. Aslında yazılarınızı okumaya başlamadım daha , ama okumaya başlıycam birazdan.
olmuş canımYaptim canim. Ama oldu mu bilmem. :)))
Cnm basit idrar testleri erken olmayanlar kan degeri 1000lere ulasmadan gostermiyorr su anda binlerde olmasi imkansizz erken testler gosteriyormus sadece bence takinti etme uzme kendinii5. Gun embryosuydu bugün 10. Gun yarın test günüm ama varsa bugün idrarda çıkar diyerek evde yaptım sonuç negatif. Her an adet olacakmış gibiyim maalesef bitti umudum tükendi benden bu kadarmış. İnşallah test bekleyen herkes güzel haberler alır. Sağlıcakla kalın.
Benimde 31 aralık test günüm, ttansfer tarihleri arasında 3 gün var , niye aynı cnm test günümüz acaba ?Canim pazartesi transfer olduysan bugun 5.gunun oluyor. Transfer gununu saymiyoruz. Benimde persembe oldu transferim. 31 aralik test gunumuz. Hepimze hayirli sonuclar olsun insaallah
Hosgeldin canim..Slm kızlar , yeni keşfettim sizi Benim de pazartesi günü dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşti. Bugün 6. Günüm oluyor. Pazartesi günü tiroit için kan vercem gebeliğe de baktırsammı diye düşünüyorum. Aslında yazılarınızı okumaya başlamadım daha , ama okumaya başlıycam birazdan.
Heee hesaplayinca o tarih cikti. Son adet tarihine gore degisiyor ya.. 5 aralikti SATolmuş canım
Senin tahmini doğum tarihin 12 eylül mü :)
Benim 5. Gun embriyosuydu. Senin?Benimde 31 aralık test günüm, ttansfer tarihleri arasında 3 gün var , niye aynı cnm test günümüz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?