2016 Aralik tup bebek

hifanur su hamilelik takvimini nasil ekledin. Altta yaziyo eklemek istiyorsan tikla diye, tikliyorum o zamanda play store uygulamasina gidiyor ekleyemedim ben.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.510711/

Canın bu linkte anlatılıyor.
İlk önce adet tarihini yazıp bebeğinin tahmini doğum buluyosun.
Daha sonra kendi profil sayfanda kişisel bilgilenin orda bebeğinin tahmini doğum tarihini yazıosun.
Tam anlatamadım belki ama gönderdiğim linki oku anlıcaksın :)

Canimm ama normal gebelik testine guwenme bnce onun esigi daha yuksek sonucta erken gebelik daha hassas

inşallah herşey gönlünce olur canım benimmmm..dualarımızdasın

Canimm ama normal gebelik testine guwenme bnce onun esigi daha yuksek sonucta erken gebelik daha hassas
Bugun 9. Gun çıkardı cnm Yaa silikte olsa NE bilim ztn hissetmiyorum iki gundur hic bisey salı gününü beklicem cnm o gun kan vericem ins ama bu arada negatife hazırlıyorum kafamı NE yapalim Rabb'im Suan da istemiyor bu cocugu vermek demek ki

yahu amma içimi karartınız ya idrar testi yapıpta....yavrum sen git yarın kan ver...salıyı bekleme hiç . 5. gün embriyosu değilmi senin benim de öyle doktor çıkar dedi 10. günde için içini yiyeceğine....

Slm kızlar , yeni keşfettim sizi Benim de pazartesi günü dondurulmuş embriyo ile transferim gerçekleşti. Bugün 6. Günüm oluyor. Pazartesi günü tiroit için kan vercem gebeliğe de baktırsammı diye düşünüyorum. Aslında yazılarınızı okumaya başlamadım daha , ama okumaya başlıycam birazdan.

Bende azrass ile ayni fikirdeyim. Bencede saliya kadar bekleme zaten o gune kadar stresten yorulcak bebisin. Bende 5. Embriyo transfer oldum ve doktor direkt 9. Gun test istedi. Demekki cikiyor.

Ya cnm bisey dicem ben tup öncesi cok okudum forumlari ohss transfer sonrası da ortaya çıkabiliyor hatta hamileyken vücudundan bu yüzden su aldıran var lutfen doktora git cnm lutfen
transfer sonrası olabileceğini düşünmemiştim işte, pazartesi gidicem artık yapacak bişey yok şimdilik başka şehirde çünkü hastane. Sende kanda görmeden umutsuzluğa kapılma hemen dur bakalım gün doğmadan neler doğar .Bende şimdi Salı'yı bekliyorum 500 lerde olması lazım değerin 4 gün sonrası için

Canim pazartesi transfer olduysan bugun 5.gunun oluyor. Transfer gununu saymiyoruz. Benimde persembe oldu transferim. 31 aralik test gunumuz. Hepimze hayirli sonuclar olsun insaallah

Cnm basit idrar testleri erken olmayanlar kan degeri 1000lere ulasmadan gostermiyorr su anda binlerde olmasi imkansizz erken testler gosteriyormus sadece bence takinti etme uzme kendinii

Canim pazartesi transfer olduysan bugun 5.gunun oluyor. Transfer gununu saymiyoruz. Benimde persembe oldu transferim. 31 aralik test gunumuz. Hepimze hayirli sonuclar olsun insaallah
Benimde 31 aralık test günüm, ttansfer tarihleri arasında 3 gün var , niye aynı cnm test günümüz acaba ?

Hosgeldin canim..
Insaallah bebegine kavusursun..
Hangi merkezde yaptirdin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…