2016 Aralik tup bebek

Idrar testi guvenilir deil canım ki normal testse zaten cıkmaz erken gebelik testi olsa bi nebze cikma ihtimali var. Şimdi uzulme eģer yarin kanda cikmazsa üzülursün umudunu yitirme lütfen daha bitmedi dua et bizde sana dua ediyoruz
Kızlar benimde 48 saatte %5o artis olmus galiba benimde gidiyor
Pozitif düsun canım %50sınir dua et birakma kendini bizde dua ediyoruz
Canım negatif olsa niye erken gebelikde silik cizgi olsun pozitif ol umutlu ol. Bekleyemiyorsan git kan ver ama kendine iskence etme canim duamdasin

Ya kizlar benimde 5. Embriyosuydu 10. Gun kanda 38 cikti eger sizin gibi bi kac gun once idrarda baksaydim cizgiler cikmayabilirdi dusuk degere simdi cok sukur degerlerim yukseldi kesemide gordum bosuna kendinizi uzup bebisinizi etkilemeyin kanda baktirin zamani gelince

Nurkap umutsuz olma. 1 ay once tup bebek yaptiran bir arkadasim 11. Gun idrartesti yapti ve negatifti ertesi gun yani 12. Gun kanda test sonucu 200'un ustunde cikti. Yani boyle olabiliyor. Iyi dusun lutfen.

Heee hesaplayinca o tarih cikti. Son adet tarihine gore degisiyor ya.. 5 aralikti SAT
Benimde 5 aralık canım :)
ama ben emriyonun döllendiği tarihe göre ayarladım takvimimi.
Yumurtanın ilk döllendiği gün daha takvimde döllendiği yazmıyodu.bende 8 eylül yaptım tam emriyomla uyumlu gidiyor şuan :)

Hayırli olsun hoşgeldin aramıza benimde bugün 10.günüm pazartesi tahlile gidecem insallah. Peki senin kaçinci gun embriyosu,?

Benim de cnm, acaba ben 3 gün önce baktırsammı
Allah allah yaaa benimde kafami karistiran olay bu kimi dr. 3. Gun embriyo 12 gun sure verio kim7si 5. Gune 10 gun bak seninki 5. Gune 12 gun vermis benimkisi 9 gun verdi. Iyice corba oldu kafam heee

Hayırli olsun hoşgeldin aramıza benimde bugün 10.günüm pazartesi tahlile gidecem insallah. Peki senin kaçinci gun embriyosu,?
Sağol cnm, Allah umarım hepimizin kucağını doldurur5. Gün embriyosuydu cnm, 3 tane transfer ettik. Dondurulmuştu benimkiler. Şubat 16 da ilk tüp bebek denememizi yapmıştık. Maalesef pozitifi gördük ancak ilerlemedi hamileliğim. Boş gebelik yaşadım.

Yok negatifi Suan gormeye kalbim dayanmaz biraz alıştırayım kendimi
Tmm cnm ins ohss degildir Yada hafiftir belkide de ilaçlardandir umarım hemen duzelir şikayetlerin
Ya ama bu erken gebelik testinde ben bir sene once de silik cikti sonra kanda negatif cikti ondan güvenmiyorum salak gibi yine aldım iste
İnsaallah cnm ins bakalım neler bekloyor bizi sagsalim kucağına alırsın ins bebeğini

Allah allah yaaa benimde kafami karistiran olay bu kimi dr. 3. Gun embriyo 12 gun sure verio kim7si 5. Gune 10 gun bak seninki 5. Gune 12 gun vermis benimkisi 9 gun verdi. Iyice corba oldu kafam heee
Evet bende niye bana 12.gun verdi diye kızmıştım ama şimdi anlıyorum doktorla alakalı canım strese girmemek küçuk rakamlar görmemek için kimisi gec veriyor. Kimiside ne kadar erken ögrensek o kadar erken takviye falan yaparız diye düşünuyor heralde. Her halukarda olacak olan oluyor ha 9.gun ha 14.gun test yapmışsın

ben negatif olduguna inanmıyorum canım..teeee 1 sene önce öyle denk geldi diye buda öyle olacak demek değil ki....öyle olsa toplatırlar zaten piyasadan...

Geçmis olsun insallah bu sefer bebislerin seninle kalırlar sağliklı bir sekilde. Peki şubatta farklı bir belirtin olmusmuydu

Geçmiş olsun Peki şubattaki değerlerini hatırlıyo musun

ben negatif olduguna inanmıyorum canım..teeee 1 sene önce öyle denk geldi diye buda öyle olacak demek değil ki....öyle olsa toplatırlar zaten piyasadan...
Yürü başkan arkandayım su negatifleri bitirelim topikte herkes pozitif olsun kızlar yapmayın benide strese sokuyorsunuz bence pozitif benimde pozitif seninde inşallahhhh hepimizinde

dilfeza cnm sen kendini üzmeye yer arıyosun bak kanda pozitifi görürsen bebegini üzdüğün için çok pişman olursun benden söylemesi....ayrıca idrar testi güvenilir olsa doktor kan testi değil idrar testi isterdi dimi bizden...niye kan diyolar...lütfen yaaa bebeginizi de kendinizi de üzmeyin...

azrass soyledigin her cumlenin sonuna kadar arkasindayim. Bencede cok haklisin. Surekli negatif sozler cikiyor dillerinden. Olmaz bu boyle.

ya arkadaşlarrrrr herkesin gebeliği kendine özeldir....her gebelik aynı zamanda bhcg hormonu salgılamaz...her bebek aynı zamanda anne rahmine yerleşmez....vee her bebekte kanda görülen hormon idrara hemen geçmezzzzzz...niye bu kadar ısrarla idrar testi yapıyorusnuz kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum ki...

Canim hayirlisi olsun insallah
Troidin kacti ki onceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…