Olsa bile çok fazla oynamaz canm emin ol :) hadi gözün aydın :)Kızlar benim sonuç 2103 çıktı. Labrotuvardan labrotuvara fark varmıdır.
Artışı iyimi acabaOlsa bile çok fazla oynamaz canm emin ol :) hadi gözün aydın :)
Mükemmellllll:) sanırım ikiz canmm iki tane afacannn hahhaa hadi kolay gelsin :)Artışı iyimi acaba
YA BANA CEVAP VEREBİLECEK KİMSE YOK MU ?!???Kızlar size bir sorum olacak.. eşim Ankara'da uçak biletim var Ankara'ya gitmek için pazartesi de geri dönüş biletim var tekrar İstanbul'a.. ben hiç test yapmadım.. pazartesi test günümü bekleyeceğim dedim.. fakat şu anda kafam çok karışık eğer bebeğim benimleyse uçağa binersem bebeğime bişi olur mu ?!? Hava karlı, türbülans olursa sert inerse sorun olur mu ?!? Gideyim mi gitmeyeyim mi ?!?
Ne olur cevap verin ?!?
Valla canm eşinin yanına neden gideceğine bağlı kendini tehlikeye atmaya değecek bişey olmasa gerek ben olsam gitmezdim öğrenir öyle giderdim onun stresi bile yeter sana hayırlısı olsun yinede hakkında ama bide doktorunla konuş bence en güzel cevabı o verecektir sana :) inşallah bisey olmazYA BANA CEVAP VEREBİLECEK KİMSE YOK MU ?!???
Canım karar tamamen senindir anca bana verdikleri kağıtta 2 günden sonra araba, uçak vs şeylere binilebileceği yazıyor. Ben kendim binmedim. Karar senin ancak ben senin durumunda olsam kendimi suçlamamk için gitmezdim. İlk transferimde çok pişmanlık yaşadım çünkü. Çok suçladım kendimi.YA BANA CEVAP VEREBİLECEK KİMSE YOK MU ?!???
Cevabınız için teşekkürler canlar..Valla canm eşinin yanına neden gideceğine bağlı kendini tehlikeye atmaya değecek bişey olmasa gerek ben olsam gitmezdim öğrenir öyle giderdim onun stresi bile yeter sana hayırlısı olsun yinede hakkında ama bide doktorunla konuş bence en güzel cevabı o verecektir sana :) inşallah bisey olmaz
Valla ben hastaneye giderken bile dikkat ettim arabada yavaş yavaş sarsmadan gittik ben riske atmak istemedim olmazsa içimde kalırdı çünkü bol dinlendim yedim içtim ben olsam gitmezdim zaten doktorum 3 gün istirahat dedi şimdi de 3 ay yasak yolculuk dinlen dediYA BANA CEVAP VEREBİLECEK KİMSE YOK MU ?!???
Ne demek canm benm kendini tehlikeye atma boşver sonra gidersin :)Cevabınız için teşekkürler canlar..
Cevabın için sağol cnm.. doktorumu asist eden hemşirem ile konuştum.. kendisi uçak yolculuğu sıkıntı yapmaz dedi.. bende kış olduğunu çok türbülansın yada inişlerin eskiye nazaran daha sert olabileceğini söyledim.. o zaman gitmeniz elzem değilse gitmeyin dedi..Canım karar tamamen senindir anca bana verdikleri kağıtta 2 günden sonra araba, uçak vs şeylere binilebileceği yazıyor. Ben kendim binmedim. Karar senin ancak ben senin durumunda olsam kendimi suçlamamk için gitmezdim. İlk transferimde çok pişmanlık yaşadım çünkü. Çok suçladım kendimi.
Tamamdır.. çok sağolun kızlar.. içimdeki bir his Bebek burda diyor.. o sebeple evhamlandım.. ama gitmemek daha doğru olacak herhaldeNe demek canm benm kendini tehlikeye atma boşver sonra gidersin :)
Tamam canım.. o zaman bende öyle yapayım :)))Valla ben hastaneye giderken bile dikkat ettim arabada yavaş yavaş sarsmadan gittik ben riske atmak istemedim olmazsa içimde kalırdı çünkü bol dinlendim yedim içtim ben olsam gitmezdim zaten doktorum 3 gün istirahat dedi şimdi de 3 ay yasak yolculuk dinlen dedi
canım hayırlı olsun çok sevindim tabnim tamamına erdirsin inşKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Waaauww arkadasimm super yaKızlar 10. Gün değerim 354 çıktı :):) rabbim hayırlısını versin iki gün sonra yine tekrarlıycam
Vay vay masaallah kizlar sanirim bu hafta hep ikiz gebelikler geliyorKızlar benim sonuç 2103 çıktı. Labrotuvardan labrotuvara fark varmıdır.
Bence yapmayın.çünkü 3. Güm embriyosunda 11. Günde beta hcg kanda belirgin hale geliyorKizlar bana da dua edin..4.denemem..bugun 7.gunum..10 .gun test yapsam cikar mi.3.gunu embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?