2016 Aralik tup bebek

YA BANA CEVAP VEREBİLECEK KİMSE YOK MU ?!???

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Hepimiz için dua ettim. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun inşallah. minikgelin canım hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sevgicim ben buraya yazdığımda bana en çok moral veren sendin. Rabbim hakkımızda hayırlı olan ne ise onu versin. Ancak şöyle bir durum var sebebini bildiğin bişey için kendine çarede bulabilirsin. Sebepsiz neler görüp neler yaşayıp, kaybedenler var. Rabbim o güzel gönlünde olanı hayırlısı ile sana nasip eylesin inşallah.

Valla canm eşinin yanına neden gideceğine bağlı kendini tehlikeye atmaya değecek bişey olmasa gerek ben olsam gitmezdim öğrenir öyle giderdim onun stresi bile yeter sana hayırlısı olsun yinede hakkında ama bide doktorunla konuş bence en güzel cevabı o verecektir sana :) inşallah bisey olmaz

Canım karar tamamen senindir anca bana verdikleri kağıtta 2 günden sonra araba, uçak vs şeylere binilebileceği yazıyor. Ben kendim binmedim. Karar senin ancak ben senin durumunda olsam kendimi suçlamamk için gitmezdim. İlk transferimde çok pişmanlık yaşadım çünkü. Çok suçladım kendimi.

Cevabınız için teşekkürler canlar..

Valla ben hastaneye giderken bile dikkat ettim arabada yavaş yavaş sarsmadan gittik ben riske atmak istemedim olmazsa içimde kalırdı çünkü bol dinlendim yedim içtim ben olsam gitmezdim zaten doktorum 3 gün istirahat dedi şimdi de 3 ay yasak yolculuk dinlen dedi

Cevabın için sağol cnm.. doktorumu asist eden hemşirem ile konuştum.. kendisi uçak yolculuğu sıkıntı yapmaz dedi.. bende kış olduğunu çok türbülansın yada inişlerin eskiye nazaran daha sert olabileceğini söyledim.. o zaman gitmeniz elzem değilse gitmeyin dedi..

Tamam canım.. o zaman bende öyle yapayım :)))

kızlar çok merak ettim çok sık yazıyorsunuz bu 3. ve 5. gün embriyosu ne demek oluyor bende bir kaç ay daha bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum da hiç bir bilgim yok merak ettim sormak istedim cevaplarsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…