2016 Aralik tup bebek

merhaba benimde yumurtalıklarımda şişkinlik var. bende pozitif sonuç aldım.Şişkinlikten dolayı Doktorum dinlenme vermişti. salıdan beri evde yatıyordum. bugun işe başladım. bugün kontrolümde bende doktorumla konuştum. Bebeğe bişey olurmu dedim. merak etme düzelir dedi. sadece kendini fazla yorma, ani harektelerden darbelerden kendini koru dedi. hatta ben özel hastaneye gidiyorum. işyerimdeki kadın doğumcuyla da konuştum oda aynı şeyleri söyledi. protein ağırlıklı beslen dedi. süt yumurta et vs. ayrıca gecen gün burda bi arkadaşda yazmış. o daha ağır geçirmiş hatta. ameliyat filan olmak zorunda kalmış. ilk çocuğunu da gayet sağlıklı doğurmuş. Sende istanbuldaki doktorun dediğine güven. çok geçmiş olsun.

Mrb Sevgi sana sadece bir örnek vercem imkansız diye birsey yoktur Yaradan OL der olur hiç dikkatini çektimi bilmem asvalt yolların çatlaklarından ve kaldırım taşlarının yolla birlestigi yerlerde yeşeren otları bu bize en güzel örnek bence onları görünce içim kıpır kıpır oluyor benim yaradan emir verince bütün engeller kalkar yeterki rabbim bize o sınavını gecmeyi nasip etsin icini ferak tut YARADAN büyük.....

Canım ilk hamileliğimde benimde basıma aynısı geldi yumurtaları aldılar kapalı ameliyatla bebişime hiç bişi olmadı sakın cocugunu aldırma
yok canım Allah korusun tek bi doktorun lafına bakmam zaten öyle bişeyde ,sağolasın bak varmış işte bi çaresi yaşanabilecek bi olay sonuçta

Kızlar sabah erkenden test yaptım ama negatif cıktı bugun transferin 9. Günü 3.gün embriyosu fakat bel agrım ilk günden beri hiç gecmedi moralimi bozmuyorum çünkü cıkmayabiliyor benim ikiz olduğunda cıkmıştı diğeri tekti çıköamıştı ama cok var agrım belimde bacagıma vuruyo

Merhabalar, yeni üye oldum ben de yeni katıldım aranıza... Ankara da yaşıyorum, 39 yasindayim ve 5 yillik evliligimizde sebepsiz infertilite nedeniyle esimin de israriyla aralik ta novaart ta mehmet erdem ile başladık tedaviye, dün de yumurta toplama işlemi gerçekleşti. az önce laboratuvar telefonu ile 21 yumurtamin 12 sine işlem uygulandığını 8 tane döllenme olduğunu öğrendim.... transfer aşamasında 2 mi istemeliyim 1 mi sizce

evet taze 3.gün tek embriyo,19 yumurta toplanmıştı ama opu dan herşey gayet normaldi transferden 1 hafta sonra başlamıştı şikayetlerim.

bende sadece kasık ağrısı vardı cnm. birde ayakta fazla durunca belim ağrıyordu. Geceleri çok uyanıyordum idrar için.sanırım yumurtalıklarımdaki şişkinlikten oluyo o. baskı hissediyordum yani.
Rabbim tamamına erdirsin canın inşallah darısı başıma

hayırlı uğurlu olsun tedavin. bence iki istemelisin. şansın artar. burda iki tane koyun diye doktoruna yalvaran arkadaşlar var

bence biraz daha bekle cnm. allah gönlündeki versin inşallah.

ya sorma deli etti beni ben kese görmeye gitmişim heyecanla hemen bebeği almaktan bahsediyo,ağlayarak geldim valla eşimde kızdı İstanbul burdan 1 saat niye burda kafanı karıştırıyorsun gitsene ordaki hastaneye diye , 10 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten gel beraber kalp atışlarını dinleyelim rahatla ve kasma kendini dedi:)

evet taze 3.gün tek embriyo,19 yumurta toplanmıştı ama opu dan herşey gayet normaldi transferden 1 hafta sonra başlamıştı şikayetlerim.
Benden de 28 yumurtala topladılar canım Burda ve farklı yerlerde okuduğum yumurta sayısı çok olunca rahmi dinlendiriyolarmis ama bana da 3. Gün taze embriyo transferi yapacaklar. Her merkez farklı işte. Bende çok korkuyorum ohss olmaktan. Doktor bunun için Dostinex verdi canım ohss olmamak için

Bende baska doktora ilac yazidirmaya gitmistim dayanamayip baktirdim ayni sekilde eşimden bintane laf yedim moralim bozuldugu için napalim dayanamiyorz bizde. Ama bak doktorun nekdr pozitifmiş minigin kalbini duyunca herseyi unutcaksin canım.hakkimizda hayirlisi olur insallah sen dinlenmene bak kendine iyi bak yeter

sağolasın tek olmadığımı bilmek rahatlatıyor insanı , ilk başlarda epey kötüydüm 2-3 gün yattım hep kalkamıyodum çünkü doğru düzgün gece sağa sola dönemiyodum ağrıdan ama son 1 haftadır iyiyim çok şükür göbek inmeye başladı nefes darlığımda geçti ,ağrı sızıda yok doktor felaket tellallığı yaptı bence biraz .sanada çok geçmiş olsun bu arada sağlıkla kucağına Alman dileğiyle

amin inşallah. doktorundan yeni bilgi alırsan burayada yazarmısın. bende sağdan sola dönemiyorum. göbeğim şiş valla. kasılıyorum nefes alırken. ciğerlerede baktı ultrosonda tamam bişey yok dedi. bol su içmeyide unutma.

Çok teşekkür ederim aslında çoğul gebelikten korkuyorum o nedenle tereddütteyim
ihtimal % 10. o yüzden korkma. benim bi arkadaşıma 2 tane koymuşlardı. 3 gün sonra doktor 3. de koymuş. 1 tanesi tuttu. sağlıkla doğdu bile maşallah. darısıda başımıza olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…