2016 Aralik tup bebek

12 ocak ama 10unda yapasım var kendimi hazırlayayım.salıya geliyo boş günüm evde olcam negatifse rahat rahat üzülürüm. 12si perşembe kan verip sonuç çıkmadan okula gidicem.haberi okulda almak istemem negatifse

Canım topla kendini negatif olduğunu nerden çıkardın.6.günün adet falan olmazsın. Bebek yerleşiyor olabilir.

Canım topla kendini negatif olduğunu nerden çıkardın.6.günün adet falan olmazsın. Bebek yerleşiyor olabilir.
Haklısın canım bugün çok negatif düşüncelerdeyim oysa sabah burdaki güzel haberlerle çok mutluydum.Tmm 12sine kadar olumsuz düşünmek yok.Dışarda harika kar burda azcık pencereden izleyip keyif yapayım:) Teşekkürler destekleriniz için...

Yani ilk denememde hiç birşey olmamıştı bunda 4-5 günler iğne batmaları oldu ve o günlerden sonra su gibi akıntı başlamıştı kimilerinde bunlar pozitif belirti oldu ama bende olmadı malesef
Kişiden kişiye değişiyor canım.. hayırlısı olsun ümidimizi kaybetmek YÖK :)

Benim de test günüm 12si
Bence büyük ihtimalle bebişin yolda. Doktorum biz bu ilaçlara devam ettiğimiz sürece (gebe kalsan da kalamasan da) regl göremezsin demişti. Bu durumda ağrılarının tek açıkşaması var: bebiş yerleşiyor :)

Canim cok umitsiz konusuyosun, bence once olumlu olacagini inan, bu sekilde negatifi cagirma, benim transferde ayin 2 sinde oldu ama dr bana 17 ocak dedi tahlil gunune

kızlar selam,
ben jel kullanıyordum fakat deli gibi kaşıntı oldu. doktorda progestron iğne verdi. ilk kez dün akşam kullandım ama ne fenaymış bu. hala oturup kalkarken zorlanıyorum. iğne vurulan yer mosmor oldu. böyle bir durumu yaşayan var mı?

Canim ignelerin cok acidigini duymustum,benim kuzeniminde basina geldi anlatiyodu oturamiyorum diye, o yuzden normal yani merak etme

İnşallah canım :)

Canim cok umitsiz konusuyosun, bence once olumlu olacagini inan, bu sekilde negatifi cagirma, benim transferde ayin 2 sinde oldu ama dr bana 17 ocak dedi tahlil gunune
Canım ne sorucam sana 3. Gün embriyosu mu senin ki? Bende 3 ünde transferim oldu doktorum 13 ocakta test yapmamı söyledi. Belirtimde yok hiç bende 12. Günde yapmak istiyorum. Sende belirti birşeyler var mı yahu benim sıpadan tık yok

bakalım bugün de vurulacağım muhtemelen diğer gün jele döneceğim. umarım herkes biran an evvel sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşur.
Amin canim insallah
Canim benim 5. Gun emriyosu 1 tane koydular, ama benim doktor 14 gun sonraya verdi test tarihini, bekliycem sanirim dayanabilirsem, belirti olarak suan bende hicbisey yok kuzu yaa

Amin canim insallah

Canim benim 5. Gun emriyosu 1 tane koydular, ama benim doktor 14 gun sonraya verdi test tarihini, bekliycem sanirim dayanabilirsem, belirti olarak suan bende hicbisey yok kuzu yaa
Bende de tık yok, bunlar ya yerlerinden memnun ses sedaları çıkmıyor ya da bizimle kalmaya niyetleri yok. Hemşire 4.5. Günlerde tutunma başlar dedi. Dinleniyorum pazartesiye kadar dinlenmeye devam edeceğim. Bi dün akşam uykumun arasında kasığımın sağ tarafında bir acı hissettim sağ sol döndüm geçmiyo sonra uyumuşum. Bilmiyorum ya günlerde geçmiyo

Sevgicim yazmayın demişsin de sana yazmamak mümkün mü sen hepimize yazmisken bitanem okurken bile ağladım çok üzgünüm ne denir bilemiyorum seni teselli edecek hiçbir söz bulamıyorum inan bana hiç görmediyim tanımadığım halde çok sevdim seni ve burdaki tüm kızları rabbim yardımcın olsun dualarım seninle mevlam seni hasret duyduğun evladına kavustursun sen hepimizin yanindaydın rabbim de seni yalnız bırakmasın hep yar ve yardımcın olsun nolur bitanem çabuk toparlamaya çalış o bebek bir gün gelecek inan bana gelecek yeterki sen pes etme seni seviyorum canım benim her daim dualarım seninle olacak sende hoşçakal canım arkadaşım

Vaar ben
Cok fena agriyor canim
Benim hem sag hem sol kalcalarim mor oldu.. Yakmakta zorlaniyorum..
Agrisi cok oluyor.. Ama cok normal dediler... Icindeki sivi yagliymis igne yapilan yeri ovman gerekiyorus...
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

Insallah bebis belirtileridir canim benim, rabbim bize evlat kokusunu tez zamanda tattirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…