Bugün ısıtarak gideyim ya sünnet olmuş gibiydim iş yerinde herkes sordu . Haberleri de yok.
Teşekkür ederim cnm Bnm pazar günü yine vercem çok merak ediyorum ne çıkcak:)darısı isteyen herkese inşAaaa canım şimdi fark ettim maşallah devamı gelir inşallah değerin çok çok güzel :)
Canım benim pek kalın degıldi sanırım 7mmHamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin
Değerin çok güzel hiç merak etme yükselir biiznillahTeşekkür ederim cnm Bnm pazar günü yine vercem çok merak ediyorum ne çıkcak:)darısı isteyen herkese inş
Canım burdaki en önde olan sesin vajinada batma gibi ağrıların oluyormu acaba bende iki gündür var korkmalımıyım normalmi acaba oan varsa yazabilirmiFarahFarah neyapti bilen varmi oda bebisini gormeye gidicekti
Canım keseyi gördüm çok şükür yolk kesede varmış küçücük. 10 gün sonra yine gel dedi.Canım keseyi gördünmü inşallah bebeğini görmüşsündür
Oyy maşallah hadi gözün aydınCanım keseyi gördüm çok şükür yolk kesede varmış küçücük. 10 gün sonra yine gel dedi.
Canım 2 gün önce dr kontrolü vardı dr rahim kalınlığı 10 ml olmuş tam istediğim gibi dedi ve salı transferi yapacağını söyledi sana kaç dedi cnmHamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin
Bitanem yazacaktım sana ama fırsat bulmadım sevgi için çok üzülmüstüm gözün aydın çok güzel çıkmıştı değerin rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahHiç söylemedi doktor sadece rahim iyi dedi okdr
Bebeğim yalnız progestan ağızdan alınınca yan etkileri çok hissedilebiliyor. Tavsiyem vajinandan içeri it.. jelden daha kolay eriyor zatenJel bendede toplanma yapmış içimde. Bugun fark ettim muhtemelen benimkide yakında kasıntı yapardı. Doktorumla konuştum pazartesi gel temizleyelim dedi. Progestana geçtim ağız yoluyla. Jele geçme bence doktoruna söyle sana bi çözüm bulsun. İğneyide dediğim gibi elinde ısıt birde öyle dene.
Canım benim opu san evvel ölçtüler 9,2 diHamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin
Saol cevap verdiğin için canım gecen ay 6.9 milim çıktı o nedenle transferin ertelendi bu ay tekrar başladık bakalım hayirlisiCanım 2 gün önce dr kontrolü vardı dr rahim kalınlığı 10 ml olmuş tam istediğim gibi dedi ve salı transferi yapacağını söyledi sana kaç dedi cnm
Allah razı olsun cnm Bnm S Sece44 bence o bizi bırakmaz moralden düzelince gelcek topige inanıyorum o vefalı biri ...Bitanem yazacaktım sana ama fırsat bulmadım sevgi için çok üzülmüstüm gözün aydın çok güzel çıkmıştı değerin rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Sgl cnm benim bende merak ediyorum ne olcak acaba diye sağlıkla doğurmak nasip olsun tek olsada olur :)özellikle ilk hamileliği olanların hep ikiz olsun inş bidaha o eziyetleri çekmesinlerminikgelin canim hayirli olsun gozun aydin degerin gayet guzel cikmis kizlarinda demesi gbi ikiz mi olacak acaba :) darisi sonuc bekleyen transfer olacak bu yolda ugrasan herkese nasip olsn ins . Guzel sonuclarinizi okudukca sizin kdr bizlerde cok mutlu ve umutlu hissedyrz
AminnnnnnnnnnnnnnAllah razı olsun cnm Bnm S Sece44 bence o bizi bırakmaz moralden düzelince gelcek topige inanıyorum o vefalı biri ...
Sgl cnm benim bende merak ediyorum ne olcak acaba diye sağlıkla doğurmak nasip olsun tek olsada olur :)özellikle ilk hamileliği olanların hep ikiz olsun inş bidaha o eziyetleri çekmesinler
Gözün aydın olsun sağlıkla kucağına al inşallah@Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?