2016 Aralik tup bebek

Günaydın kızlaarrr
Dün keseyi gördüğümden beri içim bir hoş, fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum
Tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese, hepinize nasip olsun bu duygu inşallah...

Ben çok sabırlıymışım o zaman yaaa... transfer olduktan sonra hiç idrar testi yapmak istemedim 12. Gün kan testi yaptırmaya kararlıydım, 10.gün sabah erkenden telefonum çaldı doktorum aradı. Hadi git bi kan ver bence çıkacak hissediyorum dedi.. ben panik oldum işe gitmek için süslenmiştim, hemen tıp merkezine gidip kan verdim o gün de Ankarada nasıl bi kar var arabayı zor çıkarttım siteden.. meğersem doktorum doğru hissetmiş, değer 255 çıkmıştı
Transferden sonra kafadan atınca beklemek kolay oluyor, ben işime yoğunlaşmıştım ve kendimi sağlıklı beslenmeye adamıştım

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşlerimizde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünn

Mşlh valla iyi sabretmişsin doktorun bile sabredememiş:)
Benim 4 tedavim oldu idrar testi yapmadığım ilk tedavim oldu ondada trasnferin 8. Günü adet oldum test yapmaya fırsat vermedi adetim:)

Mşlh valla iyi sabretmişsin doktorun bile sabredememiş:)
Benim 4 tedavim oldu idrar testi yapmadığım ilk tedavim oldu ondada trasnferin 8. Günü adet oldum test yapmaya fırsat vermedi adetim:)
Evet canım doktorum bile benden sabırsızdı
Hatta benimle aynı gün transferi olanları hep haftaya çağırdılar keseyi görmek için, benim doktorum sonucu aldıktan bi hafta bile geçmeden keseyi görmeye çağırdı benim ilk tedavimdi canım, tecrübesizlik de vardı tabi, o yüzden sabırlı davranmışım demekki

Maşallah Allahım sağ salim büyüsün sıpalar kucağımıza alalım.

Günaydın kızlar

Günaydın cnm:)
Mşlh cnm şanslısın ilk tedavide hamile kalmışsın rabbim kucağına almayıda nasip etsin :)

Nekdar sanslisin ilgili doktora denk gelmişsin:)

Kıslar opudan sonra ohss oldum doktor orta hafıf arası dedı kendimi kötü hissediyorum o kadar çile çekiyoruz bana önerebilceğiniz birşey var mı
Canım ben ohss oldum anlamıştım olduğumu zaten karnım inanılmaz birşekilde şişmişti. Bir hafta boyunca günde en az 2 litre su içtim. Ani hareketlerden kaçın bu süreç içerisinde. Bir haftaya ne şişliğim kaldı ne ağrım sızım. Hepsi geçti çok şükür. Bu arada sağlıklı beslenmeye çalıştım. Sebze ağırlıklı. Hiç korkma benim transferim 2 ay sonra yapıldı. İleri seviyedeydi. Doktorum rahimi dinlendirip yapılması daha iyi olur dedi.

Ankarada nerdr tedavi oldun canim bende ankaradayim

Herkese günaydın hayırlı sabahlarimiz olsun :)
Kızlar temizlik yapan var mı yoksa bir ben mı başladım acep ? Bide temizlik malzemeleri hani kokulu olanlar bebeğe zarar verir mi ki acep ?

Maşallah Allahım sağ salim büyüsün sıpalar kucağımıza alalım.
Aminnnnn canımm
Günaydın cnm:)

Mşlh cnm şanslısın ilk tedavide hamile kalmışsın rabbim kucağına almayıda nasip etsin :)
Evet canın çok şükür.. hepimize bu duyguyu yaşatsın yüce rabbim, doğum anını düşünemiyorum bile hüngür hüngür ağlarım heralde onu kucağıma aldığımda
Nekdar sanslisin ilgili doktora denk gelmişsin:)
Evet canım çookk iyi bi doktorum var, bundan önce defalarca kadın doğum uzmanına gitmişimdir hem de piyasada en iyi olduğu söylenen doktorlara ama çok şükür şimdiki doktorum tüm süreç boyunca hep yanımdaydı, muayenelerde bir kere bile canımı acıtmadı.. bundan önce başka bi yerde aşılama yaptırmıştım, o kadar canım acımıştı ki içimi oymuşlardı resmen..
tek sıkıntı şimdiki doktorum gebelik takibi yapmıyormuş sadece tüp bebekçiymiş, doğum için başka doktor bulmam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…