:) çok şükür olumsuzluğa düşmemişsin.. inşallah haftaya test yaptıracak olan tüm arkadaşlar pozitifi görürüZde sayfamız şenlenir :)) dur bakalım heyecan var.. e tabi siz bir de sonuna kadar beklemeyince belki bu kadar korku yada tedirginlik yaşamamış olabilirsiniz :)) ay sabrın sonu selamettir.. inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız..
HAMİŞLET DUA ETMEYİ UNUTMAYIN BİZE.... :)
Cnm 5000 de karından görünüyor alttan bakmamın zararı Yok ilk aylardaCanım değerin 2103 demişin neden karından bakmadı
Mşlh valla iyi sabretmişsin doktorun bile sabredememiş:)Günaydın kızlaarrr
Dün keseyi gördüğümden beri içim bir hoş, fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum
Tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese, hepinize nasip olsun bu duygu inşallah...
Ben çok sabırlıymışım o zaman yaaa... transfer olduktan sonra hiç idrar testi yapmak istemedim 12. Gün kan testi yaptırmaya kararlıydım, 10.gün sabah erkenden telefonum çaldı doktorum aradı. Hadi git bi kan ver bence çıkacak hissediyorum dedi.. ben panik oldum işe gitmek için süslenmiştim, hemen tıp merkezine gidip kan verdim o gün de Ankarada nasıl bi kar var arabayı zor çıkarttım siteden.. meğersem doktorum doğru hissetmiş, değer 255 çıkmıştı
Transferden sonra kafadan atınca beklemek kolay oluyor, ben işime yoğunlaşmıştım ve kendimi sağlıklı beslenmeye adamıştım
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşlerimizde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünn
Evet canım doktorum bile benden sabırsızdıMşlh valla iyi sabretmişsin doktorun bile sabredememiş:)
Benim 4 tedavim oldu idrar testi yapmadığım ilk tedavim oldu ondada trasnferin 8. Günü adet oldum test yapmaya fırsat vermedi adetim:)
GünaydııınnnGünaydın kızlar
İnş canım ya çok istşyomKarından görünmez dedi canım. Alttan bakınca bir sorun olmuyo merak etme. Hem senin Allah izin verirse karnından görülür.
Maşallah Allahım sağ salim büyüsün sıpalar kucağımıza alalım.Evet canım doktorum bile benden sabırsızdı
Hatta benimle aynı gün transferi olanları hep haftaya çağırdılar keseyi görmek için, benim doktorum sonucu aldıktan bi hafta bile geçmeden keseyi görmeye çağırdıbenim ilk tedavimdi canım, tecrübesizlik de vardı tabi, o yüzden sabırlı davranmışım demekki
Şuanda ozaman dogum mu yaptın anlamadımAlttan bakilmanin sakincasi yok canım. Ben martta hamile kaldigimda doktor karindan göremeyince alttan bakmıştı
Günaydın kızlar
Mşlh cnm şanslısın ilk tedavide hamile kalmışsın rabbim kucağına almayıda nasip etsin :)Evet canım doktorum bile benden sabırsızdı
Hatta benimle aynı gün transferi olanları hep haftaya çağırdılar keseyi görmek için, benim doktorum sonucu aldıktan bi hafta bile geçmeden keseyi görmeye çağırdıbenim ilk tedavimdi canım, tecrübesizlik de vardı tabi, o yüzden sabırlı davranmışım demekki
Nekdar sanslisin ilgili doktora denk gelmişsin:)Günaydın kızlaarrr
Tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese, hepinize nasip olsun bu duygu inşallah...
Ben çok sabırlıymışım o zaman yaaa... transfer olduktan sonra hiç idrar testi yapmak istemedim 12. Gün kan testi yaptırmaya kararlıydım, 10.gün sabah erkenden telefonum çaldı doktorum aradı. Hadi git bi kan ver bence çıkacak hissediyorum dedi.. ben panik oldum işe gitmek için süslenmiştim, hemen tıp merkezine gidip kan verdim o gün de Ankarada nasıl bi kar var arabayı zor çıkarttım siteden.. meğersem doktorum doğru hissetmiş, değer 255 çıkmıştı
Transferden sonra kafadan atınca beklemek kolay oluyor, ben işime yoğunlaşmıştım ve kendimi sağlıklı beslenmeye adamıştım
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşlerimizde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünn
Hadi bakalım al gel minnoşları :)Kızlar günaydın. Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim. Saat 2 de alcam yavrumu gelicem. Ben bursadayım. Heryer bembeyaz kar.Çok güzel manzara. Rabbimin herşeyi güzel
Canım ben ohss oldum anlamıştım olduğumu zaten karnım inanılmaz birşekilde şişmişti. Bir hafta boyunca günde en az 2 litre su içtim. Ani hareketlerden kaçın bu süreç içerisinde. Bir haftaya ne şişliğim kaldı ne ağrım sızım. Hepsi geçti çok şükür. Bu arada sağlıklı beslenmeye çalıştım. Sebze ağırlıklı. Hiç korkma benim transferim 2 ay sonra yapıldı. İleri seviyedeydi. Doktorum rahimi dinlendirip yapılması daha iyi olur dedi.Kıslar opudan sonra ohss oldum doktor orta hafıf arası dedı kendimi kötü hissediyorum o kadar çile çekiyoruz bana önerebilceğiniz birşey var mı
Ankarada nerdr tedavi oldun canim bende ankaradayimGünaydın kızlaarrr
Yok canim 9.haftada düşük yaptim. Sonra bekledik gene olmadi artik tup bebek yapalim dedik. Normal yolla hamile kalmıştımŞuanda ozaman dogum mu yaptın anlamadım
Ben yapiyorum canim ara ara dinlenerek, çamaşır suyunu cok kullanma ne olur ne olmazHerkese günaydın hayırlı sabahlarimiz olsun :)
Kızlar temizlik yapan var mı yoksa bir ben mı başladım acep ? Bide temizlik malzemeleri hani kokulu olanlar bebeğe zarar verir mi ki acep ?
Aminnnnn canımmMaşallah Allahım sağ salim büyüsün sıpalar kucağımıza alalım.
Evet canın çok şükür.. hepimize bu duyguyu yaşatsın yüce rabbim, doğum anını düşünemiyorum bile hüngür hüngür ağlarım heralde onu kucağıma aldığımdaGünaydın cnm:)
Mşlh cnm şanslısın ilk tedavide hamile kalmışsın rabbim kucağına almayıda nasip etsin :)
Evet canım çookk iyi bi doktorum var, bundan önce defalarca kadın doğum uzmanına gitmişimdir hem de piyasada en iyi olduğu söylenen doktorlara ama çok şükür şimdiki doktorum tüm süreç boyunca hep yanımdaydı, muayenelerde bir kere bile canımı acıtmadı.. bundan önce başka bi yerde aşılama yaptırmıştım, o kadar canım acımıştı ki içimi oymuşlardı resmen..Nekdar sanslisin ilgili doktora denk gelmişsin:)
Çamaşır suyu değil de domol marka ürünleri kullandım bugün aşırı pis kokuyolar basima ağrı girdi kokusundan bebeğe bişey olmasında ben mühim değilim :>)B
Ben yapiyorum canim ara ara dinlenerek, çamaşır suyunu cok kullanma ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?