Ben transferden sonraki 2 gün deli gibi hapsirdim sordum hattta burdan birşey olur mu diye arkadaşlar rahatlattı sağolsun. Tutunmus bebeğim Allah'a şükür Allah'ın izni ile birşey olmaz korkmaKızlar bu arada ben grip oldum yaaadünden beri hapşırıp duruyorum, ve o kadar kuvvetli hapşırıyorum ki ev sallanıo sanki bebiş bu hapşırmalardan etkilenmez dimi? Ne yapmamı önerirsiniz ilaç da kullanamıyoruz malum
Mandalina portakal ye ılık süt iç dinlen ve soğuktan koru kendiniKızlar bu arada ben grip oldum yaaadünden beri hapşırıp duruyorum, ve o kadar kuvvetli hapşırıyorum ki ev sallanıo sanki bebiş bu hapşırmalardan etkilenmez dimi? Ne yapmamı önerirsiniz ilaç da kullanamıyoruz malum
Insan herseyi düşünür oluyo haklisin canim,benim arkadasimin doktoru temizlikte kullanma demis hic birsey soluma demis.Rabbim büyük insallah birsey olmazÇamaşır suyu değil de domol marka ürünleri kullandım bugün aşırı pis kokuyolar basima ağrı girdi kokusundan bebeğe bişey olmasında ben mühim değilim :>)
Ilk 3 ay çok önemli gercekten.insallah sıkıntısız rahat bi hamilelik gecirirsin canım.Şu ilk 3 ayı atlatsak bi Allahın izni ile
Insan herseyi düşünür oluyo haklisin canim,benim arkadasimin doktoru temizlikte kullanma demis hic birsey soluma demis.Rabbim büyük insallah birsey olmaz
Aynen insan herşeyi düşünüyor yapıp yapıp pişman oluyorum paranoyak olup cikacaz doguranaa kadarŞu ilk 3 ayı atlatsak bi Allahın izni ile
Valla canm hiç dikkat etmedim ama iki gündür sanki adet olacakmışım gibi bi sancm var aşırı karnm ağrıyoAynen :) senin belirtin var mı?!?
Süt ve süt ürünleri ilaçların vücutta etkisini göstermesine engel oluyo canmBen daha öncede kullanmıştım. Hafif bulantı dışında bişey olmadı. Dün akşamda bi bardak sütle içtim. Dayanıcam artık.
Tebrikler canım Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin inşallahGünaydın kızlaarrr
Dün keseyi gördüğümden beri içim bir hoş, fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum
Tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese, hepinize nasip olsun bu duygu inşallah...
Ben çok sabırlıymışım o zaman yaaa... transfer olduktan sonra hiç idrar testi yapmak istemedim 12. Gün kan testi yaptırmaya kararlıydım, 10.gün sabah erkenden telefonum çaldı doktorum aradı. Hadi git bi kan ver bence çıkacak hissediyorum dedi.. ben panik oldum işe gitmek için süslenmiştim, hemen tıp merkezine gidip kan verdim o gün de Ankarada nasıl bi kar var arabayı zor çıkarttım siteden.. meğersem doktorum doğru hissetmiş, değer 255 çıkmıştı
Transferden sonra kafadan atınca beklemek kolay oluyor, ben işime yoğunlaşmıştım ve kendimi sağlıklı beslenmeye adamıştım
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşlerimizde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünn
Benm de transferim pazartesi kaderdaşımBenim transfer günüm pazartesi keşke test günüm olsaydi
Günaydın canım. Dr um çamaşır suyu ve o tür kimyasallardan uzak dur dedi bana. Bence onlardan uzak dur sende canımHerkese günaydın hayırlı sabahlarimiz olsun :)
Kızlar temizlik yapan var mı yoksa bir ben mı başladım acep ? Bide temizlik malzemeleri hani kokulu olanlar bebeğe zarar verir mi ki acep ?
Hadi al gel hayirlisiylaKızlar günaydın. Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim. Saat 2 de alcam yavrumu gelicem. Ben bursadayım. Heryer bembeyaz kar.Çok güzel manzara. Rabbimin herşeyi güzel
Doktorun kimdi canımAminnnnn canımm
Evet canın çok şükür.. hepimize bu duyguyu yaşatsın yüce rabbim, doğum anını düşünemiyorum bile hüngür hüngür ağlarım heralde onu kucağıma aldığımda
Evet canım çookk iyi bi doktorum var, bundan önce defalarca kadın doğum uzmanına gitmişimdir hem de piyasada en iyi olduğu söylenen doktorlara ama çok şükür şimdiki doktorum tüm süreç boyunca hep yanımdaydı, muayenelerde bir kere bile canımı acıtmadı.. bundan önce başka bi yerde aşılama yaptırmıştım, o kadar canım acımıştı ki içimi oymuşlardı resmen..
tek sıkıntı şimdiki doktorum gebelik takibi yapmıyormuş sadece tüp bebekçiymiş, doğum için başka doktor bulmam gerekecek
Bol limonlu tavuk suyuna çorbaKızlar bu arada ben grip oldum yaaadünden beri hapşırıp duruyorum, ve o kadar kuvvetli hapşırıyorum ki ev sallanıo sanki bebiş bu hapşırmalardan etkilenmez dimi? Ne yapmamı önerirsiniz ilaç da kullanamıyoruz malum
İnşallah canım çok sağol.. tavsiyeler için de teşekkür ederimBen transferden sonraki 2 gün deli gibi hapsirdim sordum hattta burdan birşey olur mu diye arkadaşlar rahatlattı sağolsun. Tutunmus bebeğim Allah'a şükür Allah'ın izni ile birşey olmaz korkma
Aminnnn inşallah isteyen herkese nasip olsunTebrikler canım Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin inşallah
Ankara Başkent Hastanesinde Göğşen Önalan doktorum canım... ankarada yaşıyorsanız başka doktorda vakit kaybetmeyin, ohss riskim çok yüksek olmasına rağmen o kadar hassas uğraştı ki çok şükür bi sıkıntı yaşamadan pozitifi aldımDoktorun kimdi canım
Bende ayni senin gibi dusundum... Bugun 9.gunum ve ben hala 1 test bile almadim normalde 5-10 test birden alan ben ve sabah aksam test yapan ben daha test yapmaya karar veremedim :))))Günaydın kızlaarrr
Dün keseyi gördüğümden beri içim bir hoş, fotoğrafa bakıp bakıp gülüyorum
Tüm kalbimle dua ediyorum isteyen herkese, hepinize nasip olsun bu duygu inşallah...
Ben çok sabırlıymışım o zaman yaaa... transfer olduktan sonra hiç idrar testi yapmak istemedim 12. Gün kan testi yaptırmaya kararlıydım, 10.gün sabah erkenden telefonum çaldı doktorum aradı. Hadi git bi kan ver bence çıkacak hissediyorum dedi.. ben panik oldum işe gitmek için süslenmiştim, hemen tıp merkezine gidip kan verdim o gün de Ankarada nasıl bi kar var arabayı zor çıkarttım siteden.. meğersem doktorum doğru hissetmiş, değer 255 çıkmıştı
Transferden sonra kafadan atınca beklemek kolay oluyor, ben işime yoğunlaşmıştım ve kendimi sağlıklı beslenmeye adamıştım
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, göbüşlerimizde bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüsünn
Hadi hayırlı olsun canım değerin çok güzelllllKızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?