2016 Aralik tup bebek

Kızlar bu arada ben grip oldum yaaa dünden beri hapşırıp duruyorum, ve o kadar kuvvetli hapşırıyorum ki ev sallanıo sanki bebiş bu hapşırmalardan etkilenmez dimi? Ne yapmamı önerirsiniz ilaç da kullanamıyoruz malum

Ben transferden sonraki 2 gün deli gibi hapsirdim sordum hattta burdan birşey olur mu diye arkadaşlar rahatlattı sağolsun. Tutunmus bebeğim Allah'a şükür Allah'ın izni ile birşey olmaz korkma

Mandalina portakal ye ılık süt iç dinlen ve soğuktan koru kendini

Çamaşır suyu değil de domol marka ürünleri kullandım bugün aşırı pis kokuyolar basima ağrı girdi kokusundan bebeğe bişey olmasında ben mühim değilim :>)
Insan herseyi düşünür oluyo haklisin canim,benim arkadasimin doktoru temizlikte kullanma demis hic birsey soluma demis.Rabbim büyük insallah birsey olmaz

Tebrikler canım Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin inşallah

Herkese günaydın hayırlı sabahlarimiz olsun :)
Kızlar temizlik yapan var mı yoksa bir ben mı başladım acep ? Bide temizlik malzemeleri hani kokulu olanlar bebeğe zarar verir mi ki acep ?
Günaydın canım. Dr um çamaşır suyu ve o tür kimyasallardan uzak dur dedi bana. Bence onlardan uzak dur sende canım

Doktorun kimdi canım

Bol limonlu tavuk suyuna çorba

Kızlar merhaba. Persembe opu oldu 13 tane yumurta toplanmisti 11 tanesi dollendi diye aradilar dün. Bugünde 10 tanesi bölündü şimdilik iyi gidiyo %90 5. Gün transfer olcak dediler. Sayı iyi mi sizce de bana iyi gibi geldi. Asıl sormak istediğim neye göre 3. Gün ya da 5. Gün oluyo transfer ?

Ben transferden sonraki 2 gün deli gibi hapsirdim sordum hattta burdan birşey olur mu diye arkadaşlar rahatlattı sağolsun. Tutunmus bebeğim Allah'a şükür Allah'ın izni ile birşey olmaz korkma
İnşallah canım çok sağol.. tavsiyeler için de teşekkür ederim
Tebrikler canım Allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin inşallah
Aminnnn inşallah isteyen herkese nasip olsun
Doktorun kimdi canım
Ankara Başkent Hastanesinde Göğşen Önalan doktorum canım... ankarada yaşıyorsanız başka doktorda vakit kaybetmeyin, ohss riskim çok yüksek olmasına rağmen o kadar hassas uğraştı ki çok şükür bi sıkıntı yaşamadan pozitifi aldım

Bende ayni senin gibi dusundum... Bugun 9.gunum ve ben hala 1 test bile almadim normalde 5-10 test birden alan ben ve sabah aksam test yapan ben daha test yapmaya karar veremedim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…