2016 Aralik tup bebek

Teşekkür ederimmm sizede hayırlı olsun çok tebrik ederim

Benim bi belirtim falan yok ama dikkat etmem yemem içmem gereken bişey var mı ekstra
Belirti için erken sanki. Ben ananas kivi havuç yedim. Elmayı önerenlerde var. Hep olumlu düşün pozitif hisset. Fazla yorma kendini. Sürekli de yatma. Güzel sonucu almanı dilerim. Teşekkür ederim

Canım sen sanki benden sonrayun benmi yanlış hatırlıyorum. Test tarihin nezamandı kaç çıktı bide
Canım senden sonrayım sanırım.30 aralıkta yani transferin 11. Günü öğrendim 195 çıktı. 13. 583 çıktı. Dün kendim gittim dayanamadım. Alttan ultrasonla baktı kesemi gördüm.5mm imiş. Hgc 1500 olunca alttan görünüyormuş. Benim değerim 2103 çıktı.

Alemsin ya bende de sabırsızmışsın sen ya benim 25 aralıkta tabi bende erken öğrendim. 2 hafta sonrasına gün verdi şimdi acaba ben alttanmı bakılırım korkuyorum bişey olur diye

Canım değerin 2103 demişin neden karından bakmadı

Alemsin ya bende de sabırsızmışsın sen ya benim 25 aralıkta tabi bende erken öğrendim. 2 hafta sonrasına gün verdi şimdi acaba ben alttanmı bakılırım korkuyorum bişey olur diye
Alttan bakilmanin sakincasi yok canım. Ben martta hamile kaldigimda doktor karindan göremeyince alttan bakmıştı

Günaydın kızlar Yen'i gözlerimi açtım hemen buraya baktım test yapan kan veren yokmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…