İnşallah olumlu sonuç alırsın canım. Amin.Kızlar yarın kan vercem dua edin din nooolur cok heyecan yok aslında olumlu bi düşünce var hayırlısı bakalım
Ben gördüm canım dün keseyi. Minnak minnak. İnşallah bi daha ki gidişimde kalbinide duyarim kuzumun.Ay kumsal kesimi gördü kim gördü
4.günün canım . Transfer gününü sayma.Günaydınnnn bende 3 ocakta transfer oldum bugün 4.günüm mü yoksa 5.günümmü oluyor sizcee
Belirti için erken sanki. Ben ananas kivi havuç yedim. Elmayı önerenlerde var. Hep olumlu düşün pozitif hisset. Fazla yorma kendini. Sürekli de yatma. Güzel sonucu almanı dilerim. Teşekkür ederimTeşekkür ederimmm sizede hayırlı olsun çok tebrik ederim
Benim bi belirtim falan yok ama dikkat etmem yemem içmem gereken bişey var mı ekstra
Çok teşekkürler belirtim falan yok normalmi4.günün canım . Transfer gününü sayma.
Normal çünkü daha erken canım.Çok teşekkürler belirtim falan yok normalmi
Çok teşekkurler:)Normal çünkü daha erken canım.
Eşime söyleyimde kivi alsın :)Belirti için erken sanki. Ben ananas kivi havuç yedim. Elmayı önerenlerde var. Hep olumlu düşün pozitif hisset. Fazla yorma kendini. Sürekli de yatma. Güzel sonucu almanı dilerim. Teşekkür ederim
Benimde bülent tıraş doktorum nasıldı sürecinizArya benimde doktorum Bülent bey transfer işlemin yapıldı mı
Canım sen sanki benden sonrayun benmi yanlış hatırlıyorum. Test tarihin nezamandı kaç çıktı bideBen gördüm canım dün keseyi. Minnak minnak. İnşallah bi daha ki gidişimde kalbinide duyarim kuzumun.
Canım senden sonrayım sanırım.30 aralıkta yani transferin 11. Günü öğrendim 195 çıktı. 13. 583 çıktı. Dün kendim gittim dayanamadım. Alttan ultrasonla baktı kesemi gördüm.5mm imiş. Hgc 1500 olunca alttan görünüyormuş. Benim değerim 2103 çıktı.Canım sen sanki benden sonrayun benmi yanlış hatırlıyorum. Test tarihin nezamandı kaç çıktı bide
Günaydın canımGünaydın kizlar
Alemsin ya bende de sabırsızmışsın sen ya benim 25 aralıkta tabi bende erken öğrendim. 2 hafta sonrasına gün verdi şimdi acaba ben alttanmı bakılırım korkuyorum bişey olur diyeCanım senden sonrayım sanırım.30 aralıkta yani transferin 11. Günü öğrendim 195 çıktı. 13. 583 çıktı. Dün kendim gittim dayanamadım. Alttan ultrasonla baktı kesemi gördüm.5mm imiş. Hgc 1500 olunca alttan görünüyormuş. Benim değerim 2103 çıktı.
GünaydınGünaydın canım
Canım değerin 2103 demişin neden karından bakmadıCanım senden sonrayım sanırım.30 aralıkta yani transferin 11. Günü öğrendim 195 çıktı. 13. 583 çıktı. Dün kendim gittim dayanamadım. Alttan ultrasonla baktı kesemi gördüm.5mm imiş. Hgc 1500 olunca alttan görünüyormuş. Benim değerim 2103 çıktı.
Alttan bakilmanin sakincasi yok canım. Ben martta hamile kaldigimda doktor karindan göremeyince alttan bakmıştıAlemsin ya bende de sabırsızmışsın sen ya benim 25 aralıkta tabi bende erken öğrendim. 2 hafta sonrasına gün verdi şimdi acaba ben alttanmı bakılırım korkuyorum bişey olur diye
Karından görünmez dedi canım. Alttan bakınca bir sorun olmuyo merak etme. Hem senin Allah izin verirse karnından görülür.Canım değerin 2103 demişin neden karından bakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?