2016 Aralik tup bebek

allah yardımcın olsun.al bebişlerini sıkı sıkı tutunsunlar...

Ağrı yapan kalcadan yapılan progesteron iğnesi canım, sen daha onu yapmadın muhtemel

Yaşa takılma canım benim , yaşın önemi opuya kadardır. Doktorum bana da dedi kilo ve yaş yumurta kalitesine etki eder. Transferden sonra tutunmasına kesinlikle etki etmiyor bunlara takılma dedi bana. Ben de 3,5 senede yani bu tedavi sürecinde inanılmaz kilo aldım ve verwmiyorum. allahım nasip ederse de bu bebeği doğururum anca ilaçlardan da uzak kalınca kendimde çabalayarak aldığım kiloları veririm diye düşünüuorum.

Bizim ne kadar ağladığımızı her hamile gördüğümüzde neler yaşadığımızı bilmiyolar .yaşamayan bilmez. Allahım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Bir saattir oturdum ağlıyorum zaten. Dayanamadım eşimi arayıp söyledim zaten şimdi.

Sağol canım Sağol , inşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun, görüşür tanışıriz destek oluruz belki. Kismet

Ne insanlar var ya.. Allah'tan sorun bizde değil yoksa neler söylenirdi daha düşünmek bile istemiyorum

Canım senin değerlerin iyi gidiyordu sorun neymiş geçmiş olsun.
Evet cnm hiç bir şey dediler sorun en son degerim 439ciktiginda yükselip düşmüş meger cnm bu gün 200 kusur çıktı Dr ilaçları kes düşük yapıyorsun dedi kısmet dglmis cnm

Bir saattir oturdum ağlıyorum zaten. Dayanamadım eşimi arayıp söyledim zaten şimdi.
Yapma ya senden ve bebiş den önemli hiçbişey yok şimdi, lütfen. Ben çok sulu gozdum bi duygusuz mu oldum bu ilaçlardan ne , normalde agladığım şeylere bile buz gibi bakıyorum allah allah . Annem kızıyor fazla nete byyyyy görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…