- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
İlki 72di sonra 198 enson 439du cnm açık pembe akıntım oldu 439 oldugunda meger yükselip düşmüş cnm malse Rabbim bana benzetmesin insDeğerin kaç çıktı canım seninle durumum hemen hemen ayni
Çok da güzel yükselmiş halbukiEvet cnm hiç bir şey dediler sorun en son degerim 439ciktiginda yükselip düşmüş meger cnm bu gün 200 kusur çıktı Dr ilaçları kes düşük yapıyorsun dedi kısmet dglmis cnm
Sağol cnm benim, ona en güzel cevap beneğimin doğması olur zaten şu an. İnşallah herşey yokunda gider.canim valla sinirimden ben burda catliycam, soylencek soz degil cok anlayissiz bi insanmis kayinvaliden, rabbimden duam insallah bebisin sana simsiki tutunur ve saglikla dogar, allah yardimcin olsun
10 tane gayet iyi bence.burda sadece 1 yumurtasi olup toplananlar bile var canım. Benimde sadece 6 yumurtam toplandiiğnelerin 3.günü gittim 10 civarı dedi ama büyüklüğümü yoksa sayımı bilmiyorum.hemşireye söylemişti..
Ya gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)Çok da güzel yükselmiş halbukiüzülme demeyeceğim elde değil biliyorum yapacak birşey yok sabredip dua etmekten başka bu olamadı diye bir daha olmayacak diye birşey de yok rabbim yardımcın olsun
:) Canım benim işte bu en güzelini yapıyorsun ne zaman hazır hissedersen o zaman bir daha denersin. Delirmedin merak etmeYa gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)
Aaaaa nerden öğrendin düşük yaptığını yahu... dur bakalım ne oldu ?!?Kızlar mlsf olmadı düşük yapıyormuşum ins sizlerin haberleri iyi olur
Çok gecmis olsun kuzum cok üzuldüm benimde gece pembe lekem geldi çok kötu durumdayım. Insallah Rabbim kendiliğinden verir sana birdahaki ay.Kızlar mlsf olmadı düşük yapıyormuşum ins sizlerin haberleri iyi olur
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip ersin insÇok sevindim canım hayırlı olsun
Canım senin değerler nasıl ki ? Bugün yine test yapacaktin sanirimDeğerin kaç çıktı canım seninle durumum hemen hemen ayni
Aynen ağlayıp üzme kendini. Böyle durumlarda ver cevabını daha rahat eder için. Gül geç sonradaBende öyle düşündüm zaten söylemeyim madem.
Aaaaa ne güzel haber,, ara hemen doktorunu bi görüş bakalım. Değeri düşen arkadaşlar sizde umutsuzlanmak için acele etmeyin.Arkadaşlar belki bazılarınız hatırlar beni.Ben de ilk tüp bebek denememi yaptım. 7 Aralık'ta transferim olmuştu.10.gün 124 ile Sonuç pozitifti ancak 3. Testte artışım çok az 199 olduğu için doktor ilaçları bıraktırdı adet olacaksın dedi.ancak iki haftadır en ufak kanamam olmadı. Tekrar hasteneye gitmek istemediğim için kan testi de yaptırmadım.bugün kan verdim değerim 3800 küsurlarda çıktı. Bu değer nasıl sizce
Kaçıncı haftan canım şimdi değerin artmış bebek tutunmuş büyüyor galibaArkadaşlar belki bazılarınız hatırlar beni.Ben de ilk tüp bebek denememi yaptım. 7 Aralık'ta transferim olmuştu.10.gün 124 ile Sonuç pozitifti ancak 3. Testte artışım çok az 199 olduğu için doktor ilaçları bıraktırdı adet olacaksın dedi.ancak iki haftadır en ufak kanamam olmadı. Tekrar hasteneye gitmek istemediğim için doktorda ümitli konuşmadığı için arada kan testi de yaptırmadım.bugün kan verdim değerim 3800 küsurlarda çıktı. Bu değer nasıl sizce
10 tane gayet iyi bence.burda sadece 1 yumurtasi olup toplananlar bile var canım. Benimde sadece 6 yumurtam toplandi
Cevap verdiğin için teşekürler canım benimde 2 ocakta 165 di 5 ocakta 413 çıkmıştı bugünde 781 çıkmış Dr pazartesi çağırdı yüzde 80 yükseliyor dedi dış gebelikte olabilir düşebilir yada sağlıklı olabilir dedi şaşırdım kaldimYa gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)
Aferim sana. Öncelikle geçmiş olsun ama bu güç senin elinde başarıcak olan sensin. Biz en sağlıklısını diledik hep allahtan. Eninde sonunda başaran biz olcaz. Moralli olmana çok sevindim. Bende yaşadım aynı şeyleri. Yenisi gelince unutuluyor merak etme.Ya gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)
Cnm özel hastahanelerde yapıyor acilden giriş yapcan gebelik testi diyip okdr :) bende pazar tekrarlıycam bide iki kez kan veriyoruz ya aynı merkezde kan ver:)) insaallah bakalim yarin pazar nerde yaptirabilirimki?
Turkiyenin sistemini bilmiyorum cunku... Alisik degiliz biz kan vermeye :) orda sadece idrar testi yaparlar kolay kolay kan verilmez...
5. Gün embriyosu ise yapsan çıkar ama 3. Gün embriyosu ise yarın yap cnmBenim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var
Kızlar bugün 12. Günüm 361 deger cok mutluyum daha önceden bu sayfaya girip pozitifleri görünce rabbim banada nasip edecek mi acaba derdim Rabbime binlerce şükürler olsun 2 gün önce lekelenme oldu diye karaları baglayıp aglamaktan heba olmuştum test yaptım evde cıkmadı kesinlikle evde test yapmayın...Rabbim isteyen emek veren herkese nasip etsin inş.
Cnmm bu sitede kan değeri yavaş artanların yazdığı bi topik vardı olumsuz sonuçların yanı sıra olumlu olanlarda var oku istersen orayı .. çıkmadık candan Umut kesilmez biliyorum ne hissettiklerini yaşadım aynısını ne sevinebiliyosun nede üzülebiliyorsunEvet Hulusi hoca biraz farkli ama işi biliyor, ben de 5-6 aydır vitamin destek kullandım over yani yumurta rezervim azdı.eski laporoskopilerden . Zaten opuyu Göğşen transferi Hulusi yaptı sanırım. Ben 19 unda transfer oldum, 3gunluk 2 adet grade 1 Embrio koyuldu. bhcg lerim 24 ile başladı 37, 68, 115, 176 en son dünkü değer, Pazartesi tekrar kan verecegim
Canim yaa benim 9.gunum neden boyle korkuyoruz biz yaa
Mşlh cnm gözün aydın bi ikiz daha geliyor topigimize inş:)Kızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?