2016 Aralik tup bebek

Evet cnm hiç bir şey dediler sorun en son degerim 439ciktiginda yükselip düşmüş meger cnm bu gün 200 kusur çıktı Dr ilaçları kes düşük yapıyorsun dedi kısmet dglmis cnm
Çok da güzel yükselmiş halbuki üzülme demeyeceğim elde değil biliyorum yapacak birşey yok sabredip dua etmekten başka bu olamadı diye bir daha olmayacak diye birşey de yok rabbim yardımcın olsun

canim valla sinirimden ben burda catliycam, soylencek soz degil cok anlayissiz bi insanmis kayinvaliden, rabbimden duam insallah bebisin sana simsiki tutunur ve saglikla dogar, allah yardimcin olsun
Sağol cnm benim, ona en güzel cevap beneğimin doğması olur zaten şu an. İnşallah herşey yokunda gider.

Çok da güzel yükselmiş halbuki üzülme demeyeceğim elde değil biliyorum yapacak birşey yok sabredip dua etmekten başka bu olamadı diye bir daha olmayacak diye birşey de yok rabbim yardımcın olsun
Ya gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)

:) Canım benim işte bu en güzelini yapıyorsun ne zaman hazır hissedersen o zaman bir daha denersin. Delirmedin merak etme makul olan bu zaten kendimizi yiyince ne oluyor sanki

Arkadaşlar belki bazılarınız hatırlar beni.Ben de ilk tüp bebek denememi yaptım. 7 Aralık'ta transferim olmuştu.10.gün 124 ile Sonuç pozitifti ancak 3. Testte artışım çok az 199 olduğu için doktor ilaçları bıraktırdı adet olacaksın dedi.ancak iki haftadır en ufak kanamam olmadı. Tekrar hasteneye gitmek istemediğim için doktorda ümitli konuşmadığı için arada kan testi de yaptırmadım.bugün kan verdim değerim 3800 küsurlarda çıktı. Bu değer nasıl sizce

Aaaaa ne güzel haber,, ara hemen doktorunu bi görüş bakalım. Değeri düşen arkadaşlar sizde umutsuzlanmak için acele etmeyin.

Kaçıncı haftan canım şimdi değerin artmış bebek tutunmuş büyüyor galiba

10 tane gayet iyi bence.burda sadece 1 yumurtasi olup toplananlar bile var canım. Benimde sadece 6 yumurtam toplandi

tanemi bilmiyorum.pazartesi tekrar gidicem bakalım sorarım iyice...aşılama olmuştım bi tane vardı.gerci ilacın dozu düşük oluyo oaman..şimdi 225 ml alıyorum bide biiğne daha var megonan diye galiba.hepimiz için hayırlısı olsun..allahım akıl beden ve ruh sağlığı yerinde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...bizimle ilgii ön yargıları olan küçümseyen herkesiallaha havale ediyorum ben..

Cevap verdiğin için teşekürler canım benimde 2 ocakta 165 di 5 ocakta 413 çıkmıştı bugünde 781 çıkmış Dr pazartesi çağırdı yüzde 80 yükseliyor dedi dış gebelikte olabilir düşebilir yada sağlıklı olabilir dedi şaşırdım kaldim

Aferim sana. Öncelikle geçmiş olsun ama bu güç senin elinde başarıcak olan sensin. Biz en sağlıklısını diledik hep allahtan. Eninde sonunda başaran biz olcaz. Moralli olmana çok sevindim. Bende yaşadım aynı şeyleri. Yenisi gelince unutuluyor merak etme.

:)) insaallah bakalim yarin pazar nerde yaptirabilirimki?
Turkiyenin sistemini bilmiyorum cunku... Alisik degiliz biz kan vermeye :) orda sadece idrar testi yaparlar kolay kolay kan verilmez...
Cnm özel hastahanelerde yapıyor acilden giriş yapcan gebelik testi diyip okdr :) bende pazar tekrarlıycam bide iki kez kan veriyoruz ya aynı merkezde kan ver

Benim bugun 9.gunum kizlar test yapmalimiyim sizce ? Yokdsa direk kana ki gideyim 12.gun ? Icimdeee bi korkuu var
5. Gün embriyosu ise yapsan çıkar ama 3. Gün embriyosu ise yarın yap cnm

Gözün aydın cnm lekelenmeler olur biraz dinlen geçer yerleşiyor diye oluyordur .. tabi insan acayip korkuyor o ayrı:)

Cnmm bu sitede kan değeri yavaş artanların yazdığı bi topik vardı olumsuz sonuçların yanı sıra olumlu olanlarda var oku istersen orayı .. çıkmadık candan Umut kesilmez biliyorum ne hissettiklerini yaşadım aynısını ne sevinebiliyosun nede üzülebiliyorsun

Canim yaa benim 9.gunum neden boyle korkuyoruz biz yaa

Valla o idrar testini yaparkenki heycanı tarif edemem:)
Kızlar günaydın bugün kan tahlili verdim 11. Gün 522.8 çıktı. Hala inanamıyorum
Mşlh cnm gözün aydın bi ikiz daha geliyor topigimize inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…