Tabiki canım allah sabri veriyor, ağlama nasılsa yumurtan varmış hazirda ohhhhh toparlan yine denersiniz inşallahYa gulmeyinnn banaaa bilmiyorum soktanmi ama icim çok rahat ya geride yumurtalarım var diyemi bilmiyorum YADA öylemi avutuyorum kendimi İnan ağlamadım bile duyan ağlıyordu ben onlara teselli oluyorum kızlar deliriyormuyumm ne :)
Yuppi hamileligin devam etmiş canım,Arkadaşlar belki bazılarınız hatırlar beni.Ben de ilk tüp bebek denememi yaptım. 7 Aralık'ta transferim olmuştu.10.gün 124 ile Sonuç pozitifti ancak 3. Testte artışım çok az 199 olduğu için doktor ilaçları bıraktırdı adet olacaksın dedi.ancak iki haftadır en ufak kanamam olmadı. Tekrar hasteneye gitmek istemediğim için doktorda ümitli konuşmadığı için arada kan testi de yaptırmadım.bugün kan verdim değerim 3800 küsurlarda çıktı. Bu değer nasıl sizce
Kese görünür cnm doktora git mutlaka gayet güzel artmış bence olumluArkadaşlar belki bazılarınız hatırlar beni.Ben de ilk tüp bebek denememi yaptım. 7 Aralık'ta transferim olmuştu.10.gün 124 ile Sonuç pozitifti ancak 3. Testte artışım çok az 199 olduğu için doktor ilaçları bıraktırdı adet olacaksın dedi.ancak iki haftadır en ufak kanamam olmadı. Tekrar hasteneye gitmek istemediğim için doktorda ümitli konuşmadığı için arada kan testi de yaptırmadım.bugün kan verdim değerim 3800 küsurlarda çıktı. Bu değer nasıl sizce
CNm az önce merkezden aradılar pzt saat 10:00 da merkezde olun diye heyacanlandimBenm de transferim pazartesi kaderdaşım
Bende kılmak istiyorum ama korkumdan kılmadım ama başlamam lazımKızlar aranızda namaz kılan var mı?!? Ya ben oturarak kıldım.. secdeye gidip kalkmak belki zararlı olabilir diye ama içim rahat etmedi, normal şekilde kılan ve bir zararı olmadığını bilen var mı ?!?
Hadi gözün aydın çok heycanlı gerçektenCNm az önce merkezden aradılar pzt saat 10:00 da merkezde olun diye heyacanlandim
Secde kasıklarda sıkıntı yapabilir kızlar bence zorlamayınBende kılmak istiyorum ama korkumdan kılmadım ama başlamam lazım
Secdeye eğilmek sıkıntı olurmu kestiremiyorum bende
Bende ev iyi oturarak devam etmek rabbim kabul etsin.. pazartesiye az kaldı.. heyecan korku hepsini bir arada yaşıyorum.. rabbim hayırlısı ile olumlu sonuç almayı nasip etsinBende kılmak istiyorum ama korkumdan kılmadım ama başlamam lazım
Secdeye eğilmek sıkıntı olurmu kestiremiyorum bende
Canim ben kildim... Ilk 3 gun otelde oldugumuz icin ve seccade yoktu kizmin yattigi yatagina oturup kildim sonra esim dolapta buyuk bir battaniye buldu ve onda kildik..Kızlar aranızda namaz kılan var mı?!? Ya ben oturarak kıldım.. secdeye gidip kalkmak belki zararlı olabilir diye ama içim rahat etmedi, normal şekilde kılan ve bir zararı olmadığını bilen var mı ?!?
Öyle tabiki ama secdeden kalkarken el kullanmadan kalkman Laz'ım kana baskı yapacak hiç bişi yapma dediler bende oturarak kıldım.. neyse en azından test yaptıranak kadar oturarak yapayım..Canim ben kildim... Ilk 3 gun otelde oldugumuz icin ve seccade yoktu kizmin yattigi yatagina oturup kildim sonra esim dolapta buyuk bir battaniye buldu ve onda kildik..
Simdide hep ayakta kiliyorum
Bir zarari olmaz kizlar biz rabbime selam ediyoruz dusunun ondan istiyoruz herseyi namaz kilmamazlik yapmiyalim...
Cnm hayırlı olsun benim sonuç 15.30 da karda yuruyerek gittim cok degısık bi maceraydı annemlerdeyim eşim arabayı evden cıkaramadıÇok teşekkür ederim. 3 yıldır bekliyorum. İnanamıyorum o yüzden Allahım herkese sağlıklı nur topu çocuklar nasip etsin
Benimde oyle agrim sizim olmadi 12 yumurta toplanmistiozaman az yumurtamı oluyo.off canm sıkıldı neyse hayırısı olsun ne diyelim..
Canım sorunu görmedim kızma nereye gidiyon.Alingan dönemimde miyim ben? Kimse hic bir soruma cevap yazmıyorevet daha transfer olmadim gün saymiyorum ya da herhangi bir test yapmadim. Bunlarin dışında birsürü sorum var ama artık sormayacagim galiba. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Umarim herkes bebeğine kavuşur. Hoşçakalın kızlar
Cnm alınma lütfen sor tabi hemen cevaplayım seni. Bugün hem iyi hem kötü haberler alıyoruz.Alingan dönemimde miyim ben? Kimse hic bir soruma cevap yazmıyorevet daha transfer olmadim gün saymiyorum ya da herhangi bir test yapmadim. Bunlarin dışında birsürü sorum var ama artık sormayacagim galiba. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Umarim herkes bebeğine kavuşur. Hoşçakalın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?