2016 Aralik tup bebek

Kızlar ya 3. Gün embriyosu bugün 9 Gün kan tahlili yapsam çıkar mı acaba merak ettim şimdi ama cokta korkuyorum
Cnm çıkar ama sonuç düşük çıkabilir .. 5 gün embriyonun 7. Gün yapması demek gibi bşy ... ben 8. Gün yapmıştım kan gecen denememde 30 çıkmıştı ... duramıyorsan git ver cnm
Ah arkadasım bizim buralar fena kar esim ignemi yaptı gitmedik saglık ocagına... Artık yarın yada pazartesi yaparım diye dünüyorum... Az daha heyecanlı olacak :)
Ya yani bekliycez daha neyse sonuç güzel olsun bekleriz okdr bekledik :)

Evet cnm hiç bir şey dediler sorun en son degerim 439ciktiginda yükselip düşmüş meger cnm bu gün 200 kusur çıktı Dr ilaçları kes düşük yapıyorsun dedi kısmet dglmis cnm
CNm çok üzüldüm. İnşallah hiç bir tdv gerek kalmadan kucağına alirsin yavrunu dualarim seninle

Egilme uzanma agir kaldirma bunlara dikkat et dediler ilk gunler coraplarimi fln bile esim giydiriyodu yardim aliyodum dikkat etmeye calistim insallah bebegim tutunmustur

Bence çok iyi keseni görebilirsin cnm insallah meleğin sana sıkı sıkı tutunmustur.

Bende oturarak kiliyorum cunku kasiklarima agri giriyo ozamanda korkuyorum allah biliyo icimizi canim
Yani en azından olumlu sonuç alıp doktora sorduktan sonra normal kılışa geçerim.. rabbim dualarımızı Namazlarımızı kanım etsin inşallah.. pazartesi günü test günüm benim ismime dua edersen çok sevinirim

CNm ben ogluma gebeyken kılmıştım.çok hızlı hareket etmedikçe sonra sorun olmaz bence.Rabbime emanet melekler hem çekirdekten yetişmiş olurlar
Tmm cnm Aslında sürekli yatamıyorum evde kızım ortalığı dağıtıyor topluyorum yemek yapıyorum bulaşıkları makinaya diziyorum çamaşır yıkadım kaç kez onları astım yavaş yavaş düşününce bukdr şeyi yaparken herhalde namaz kılmak sorun olmaz :)

CNm niye böyle düşünüyorsun gitme bir yere.Bak benimde transferim olmadı bekliyorum birlikte gün sayarız arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…