Salgilanmaya başlamış diyo ama canm :)http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Bence bekle kuzum :) linke bak :)
CNm daha erken yükselecek sen dinlen ve pozitif ol3. Gün embriyosu cnm bugun transferin 10. Günü
Hiç düşünme öyle dıs gebelik falan meleğin biraz nazlanmis o kadarİnşallah canım benim, kafamda deli sorular dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Evet salı günü 12.günüm ama sanırım pazartesi yaparım :)G Gurbetkusu79 salı günü değil miydi. ?!?
Bürüksel Tüp bebek merkezinde cnm.Bana da pazar arariz dediler ama bu gün aradılar. Seni niye transfer günü arıyorlar. Sen hangi merkezdesin canim.nerde tedavi oluosun sen :) beni pazartesi sabah arıcaklarmış öle demişlerdi
Allah korusun içine alma öyle şeyler, ben aldım yaşadım.. def et onlarıİnşallah canım benim, kafamda deli sorular dış gebelik olabilir mi diye korkuyorum
Ama kanda tespit edilebilecek seviye için 11. Güne yazmış.. neyse siz bilirsiniz ben sizi yolunuzdan çevirmeyeyim Allah yardımcınız olsun :)Salgilanmaya başlamış diyo ama canm :)
Beraber yaptıracağız desene.. rabbim güzel haberleri almamızı nasip etsin..Evet salı günü 12.günüm ama sanırım pazartesi yaparım :)
Benim ki de 5 yaşinda kucağımdan inmiyor. Bogusup duruyoruz erkek çocuk olunca bide sert oynamayı seviyor,bakalım benim nasıl bir bekleme surecim olacak.Ya ben de hep is yapıyordum bir şey olmaz Allah ın izni ile:))Tmm cnm Aslında sürekli yatamıyorum evde kızım ortalığı dağıtıyor topluyorum yemek yapıyorum bulaşıkları makinaya diziyorum çamaşır yıkadım kaç kez onları astım yavaş yavaş düşününce bukdr şeyi yaparken herhalde namaz kılmak sorun olmaz :)
Vazgeçtim canısı :) bi yandan çok heyecan var bi yandan da korku ayaklarım bi koşarak gidiyo bide geri geri kaciyoAma kanda tespit edilebilecek seviye için 11. Güne yazmış.. neyse siz bilirsiniz ben sizi yolunuzdan çevirmeyeyim Allah yardımcınız olsun :)
İnşaallah cnmm ya karda yürüdük ya bişi olurmu kızlarAma 3. Gün embriyosu için 10. Gün testi çok erken :) kanda tespit edilmesi için 11. Gün ancak oluyor :)) emin ol çok iyi yükselecek bak aşağıdaki linke
http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Olmaz canim merak etme.İnşaallah cnmm ya karda yürüdük ya bişi olurmu kızlar
Bürüksel Tüp bebek merkezinde cnm.Bana da pazar arariz dediler ama bu gün aradılar. Seni niye transfer günü arıyorlar. Sen hangi merkezdesin canim.
Hayirli olsun canim insallah tutunurr bebis annesine :) bazi merkezler gec veriyo tarihi 5.gun embriyosu kimi merkez 9.gun isterken bizim merkz 12.gun istiyo kan testiniÜye
Yeni
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum şimdi eve geldim şafak saymaya başlıyorum artık doktor güzel geçti dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur gebelik testini 18 Ocak istedi 5. Gun embriyosu için biraz uzun geldi bana ama bakalım. İnşallah dayanabilirim
Bakalım ben dayanamam yaparım. Gibi me geliyo ama neyse tutunsunda 20 günde beklerim. Sen ne durumdasın şimdi canım. Dön durum nedirHayirli olsun canim insallah tutunurr bebis annesine :) bazi merkezler gec veriyo tarihi 5.gun embriyosu kimi merkez 9.gun isterken bizim merkz 12.gun istiyo kan testini
Benim de öyle bakalım ne olacak... valla en zoru beklemiş bu sürecin :) inşallah hepimiz olumlu haberler alırız..Vazgeçtim canısı :) bi yandan çok heyecan var bi yandan da korku ayaklarım bi koşarak gidiyo bide geri geri kaciyo
İnsallah canm ya en azndan öğrensek ona göre hareket ederdik yemin ederim heyecandan canm çok sigara çekiyo ama korkuya icemiyorum ya varsa bişey olursa diye bi an önce salı gelse artıkBenim de öyle bakalım ne olacak... valla en zoru beklemiş bu sürecin :) inşallah hepimiz olumlu haberler alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?