Dr un ne dedi cnmKızlaaar sonucum 10 çıktı yaaa ama 10. Gün nolacak
Bende oturarak kiliyorum cunku kasiklarima agri giriyo ozamanda korkuyorum allah biliyo icimizi canimKızlar aranızda namaz kılan var mı?!? Ya ben oturarak kıldım.. secdeye gidip kalkmak belki zararlı olabilir diye ama içim rahat etmedi, normal şekilde kılan ve bir zararı olmadığını bilen var mı ?!?
Doktorla konustun mu canımKızlaaar sonucum 10 çıktı yaaa ama 10. Gün nolacak
3. Gün embriyosu cnm bugun transferin 10. GünüCnm kaçıncı gün embriyosuydu senin? Hiç sıkıntı yapma. Önemli olan katlanması. Benimde 11. Gün 33 çıkmıştı. Bol bol yat dinlen, çok iş yapma mümkünse stres yapma.iki gün sonra tekrarlıycan heralde cnm testini. Doktorunla konuştunmu?
Cnm senin 3. Gün embriyosudu bence 12. Gün yine kan ver sonuçta hamilesin şuanda güzelce yükselir hiç Çan'ını sıkmaKızlaaar sonucum 10 çıktı yaaa ama 10. Gün nolacak
Evet cnm pazartesi tekrar yapcamDoktorla konustun mu canım
Aynen allah kabul ediyodur insallah namazlarimiziSecdeyi tam eğilmeyiz ozaman hiç kılmamaktan iyidir sanırım
Ay hic sorma bizim buralarda fena kar var.. :) cikmadik disariCnm hayırlı olsun benim sonuç 15.30 da karda yuruyerek gittim cok degısık bi maceraydı annemlerdeyim eşim arabayı evden cıkaramadı
Bakalım ilaclar devam hayırlısı inşallahCnm senin 3. Gün embriyosudu bence 12. Gün yine kan ver sonuçta hamilesin şuanda güzelce yükselir hiç Çan'ını sıkma
Hic korkma tatlim secde kadar git...ama icin nasil rahat edecekce oyle yap... :)Secdeyi tam eğilmeyiz ozaman hiç kılmamaktan iyidir sanırım
İyi olcak inş tutunmuş minnoş biraz nazlı sadeceBakalım ilaclar devam hayırlısı inşallah
Yükselir insallah canım.Evet cnm pazartesi tekrar yapcam
Ah arkadasım bizim buralar fena kar esim ignemi yaptı gitmedik saglık ocagına... Artık yarın yada pazartesi yaparım diye dünüyorum... Az daha heyecanlı olacak :)G Gurbetkusu79 cnm sen test yapmıycan bugun sanırım:) heycanla merakla bekliyorum yaaaaaaa:)
10. Gün kanda bakabilirsin canım sabırKızlar ya 3. Gün embriyosu bugün 9 Gün kan tahlili yapsam çıkar mı acaba merak ettim şimdi ama cokta korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?