Ben unutup karnımın üstene yatıyordum kasma kendini bişi olmaz tutacak olduktan sonra ne yaparsan yap tutuyor bi topikte okumuştum kadın çok umutsuzmuş tutmaz diye düşünüp düğünde halay bile çekmiş 2.gün emriosuymuş bide tutmuş canım doğurmuştur şimdiye seninkide olucak inşallah dualarım seninle canımİnsallah öyledir kuzum ya ben gece yatarken hep dizlerimi kendime çeker öyle uyurum dün farkettim yine öyle uyuyorum inşallah bi zarar vermemişimdir zaten kaldı 2 gün
Ayy ne güldüm ya sabah sabah allah razı olsun :) aynen canm ya tutacak olduktan sonra her türlü tutuyor ama tutmazsa kendimi suçlu hissetmek istemiyorum bu arada çok sağol canm benim teşekkür ederim benimde dualarim sizinle inşallah bebeğime kavusurum bendeBen unutup karnımın üstene yatıyordum kasma kendini bişi olmaz tutacak olduktan sonra ne yaparsan yap tutuyor bi topikte okumuştum kadın çok umutsuzmuş tutmaz diye düşünüp düğünde halay bile çekmiş 2.gün emriosuymuş bide tutmuş canım doğurmuştur şimdiye seninkide olucak inşallah dualarım seninle canım
Sağol canım bende endişe ettim çamaşırım bembeyaz olmuş. Canım senin test ne zamandı?3 canm gece koyar koymaz hemen hareket etme biraz sırt üstü uzan sonra hareket et çıkması normal zaten canm cıkmazsa sıkıntı içerde donuyomuş :) bendede geliyo merak etme wcye felan çıktığında da gelir korkma
Bel bandı nedir ?!?Kizlar günaydın. Duş alirken bel bandinizi cikardiniz mi? Duşa girip cikana kadarlik çıkarsam taksam hemen olur mu?
Zamanla alisiyosun canm çok az geliyo zamanla daha iyi ileri itiyosun çünkü benm test salı günü canım inşallah hayırlısıyla bebeğime kavusurumSağol canım bende endişe ettim çamaşırım bembeyaz olmuş. Canım senin test ne zamandı?
Insallah canim ya esimde simdi saliya kadar test fln yok diyo beklicem mecbur kan icindemnya canim kanda baktır net bir sonuç alırsin arkadaslarinda dediği gibi o testler yanıltıci olabiliyor ben onlardan hic yapmadım erken gebelik testi yapmıştım. Inşallah guzel haber verirsin bize
Oy ne güzel işte yeterki Rabbim ol desin. Yatsakta amudada kalksak olmayınca olmuyorBen unutup karnımın üstene yatıyordum kasma kendini bişi olmaz tutacak olduktan sonra ne yaparsan yap tutuyor bi topikte okumuştum kadın çok umutsuzmuş tutmaz diye düşünüp düğünde halay bile çekmiş 2.gün emriosuymuş bide tutmuş canım doğurmuştur şimdiye seninkide olucak inşallah dualarım seninle canım
ne mutlu bana güldürdüysem seni kız valla kafayı yiyecez düşünmekten öylemi olur böyle mi olur biraz unutmak lazım canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatAyy ne güldüm ya sabah sabah allah razı olsun :) aynen canm ya tutacak olduktan sonra her türlü tutuyor ama tutmazsa kendimi suçlu hissetmek istemiyorum bu arada çok sağol canm benim teşekkür ederim benimde dualarim sizinle inşallah bebeğime kavusurum bende
Ay hadi inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum :))Zamanla alisiyosun canm çok az geliyo zamanla daha iyi ileri itiyosun çünkü benm test salı günü canım inşallah hayırlısıyla bebeğime kavusurum
Evt cnm son adet tabini söyliyceksin hep:)günaydın kızlar hamiş arkadaşlar doktora gittiğinizde son adet tarihinizi mi söylüyosunuz ben tüp bebek merkezini aradığımda soracaktım unutmuşum
Salıya bşy kalmadı cnm eşinde diyorsa bekle hem kesin sonucu alırsın.. şimdi versen iki gün sonra yine vereceksinInsallah canim ya esimde simdi saliya kadar test fln yok diyo beklicem mecbur kan icinde
Evet canım son adet tarihini söylüyorsun ama ultrason da belli oluyor kaç haftalık olduğugünaydın kızlar hamiş arkadaşlar doktora gittiğinizde son adet tarihinizi mi söylüyosunuz ben tüp bebek merkezini aradığımda soracaktım unutmuşum
cevap için sağ ol canım ya bizim burda özel hastane yok devlet var sadece ve içeri 4 hasta birden alıyolar tüp bebek yaptırdım desem tüm hastalar bana bakacak direk hamileyim keseye baktıracam mı desem yoksa tüp bebek desem mi ya doktorla başbaşa kalma şansım yokEvt cnm son adet tabini söyliyceksin hep:)
sağ ol canım cevap için bazıları bir yada iki gün değişiyo diyo daEvet canım son adet tarihini söylüyorsun ama ultrason da belli oluyor kaç haftalık olduğu
Bence tüp bebek yaptirdigini söyle canım doktoracevap için sağ ol canım ya bizim burda özel hastane yok devlet var sadece ve içeri 4 hasta birden alıyolar tüp bebek yaptırdım desem tüm hastalar bana bakacak direk hamileyim keseye baktıracam mı desem yoksa tüp bebek desem mi ya doktorla başbaşa kalma şansım yok
haklısın canım napim canım bakarlarsa baksınlar artık napimBence tüp bebek yaptirdigini söyle canım doktora
Aynen kuzum yemin ederim ya düşünmekten nerdeyse kafayı yicem ama boşver düşünmenin bi anlamı yok inşallah bebeğinle çok mutlu ol bitanem bakalm ben hangi haberle gelcem :)ne mutlu bana güldürdüysem seni kız valla kafayı yiyecez düşünmekten öylemi olur böyle mi olur biraz unutmak lazım canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?