Tamamdır çok sağol canım :)Ben baya baktımda aynıymış içeriği için rahat olsun gerek görmemiştir doktorun
Günaydın canım o testler çıkmaz bence hassas testlerden olması lazımGunaydin kizlar şu 5 tllik testlerden almis esim yaptim ve negatiff malesef.. Olsa cikardi herlade 5.gun embriyosu 10.gunum
Cnm sen bugun kan ver en kesin sonuç orda çıkar belki çok yüksek deil ondan çıkmıyor yada testin hatalı .. sonuçta ucuz bi test güven olmuyor .. benim arkadaşımda çift çizgi çıktı doktora gitti hamile deil çünkü testi hatalıymış .. düşünsene iki koyu kırmızı çizgi çıkıp hamile olmadığını öğrendi .. güven olmaz çok bu testlere hadi sen kalk kan verGunaydin kizlar şu 5 tllik testlerden almis esim yaptim ve negatiff malesef.. Olsa cikardi herlade 5.gun embriyosu 10.gunum
Bana da sadece ilac verdiler onlari kullaniyorum.ignem yok transferden sonra.
Git kan ver canım için rahat etsin o testlere çok güven olmuyor... üzme canını sakın en net cevabı kan testi verir sana
Günaydın canım o testler çıkmaz bence hassas testlerden olması lazım
burdaki kizlar 9. 10.cu gunlerde silikde olsa gorduler canim ya olsa kesinn bi hayalet gorurdum heralde :) kan vermege gidicemCanim erken yapmissin ,kan sonucunu görmeden üzülme
Ama kesin çıkar diyede bi şart Yokburdaki kizlar 9. 10.cu gunlerde silikde olsa gorduler canim ya olsa kesinn bi hayalet gorurdum heralde :) kan vermege gidicem
Asla yilmicam olana kadar devam edicem rabbim elbet birgun nasip edicek.. Ama suan cok bosluga dustum kan vermek bile istemiyorum.. HayirlisiiAma kesin çıkar diyede bi şart Yok
Eger yoksada canın sagolsun yine denersin bu grubun kızları azimlı negatif görünce Yılmaz ..
Hadi sen kanını ver sonucunu haber et cnm
Aferin benim arkadaşıma daha senin ilk denemen insan bi garip oluyor ama İnan diger tedavine azimle başlarsın .. tabi bu olumsuz olursaAsla yilmicam olana kadar devam edicem rabbim elbet birgun nasip edicek.. Ama suan cok bosluga dustum kan vermek bile istemiyorum.. Hayirlisii
Hadi canim kan sonucun guzel cikar insaallah :)burdaki kizlar 9. 10.cu gunlerde silikde olsa gorduler canim ya olsa kesinn bi hayalet gorurdum heralde :) kan vermege gidicem
Nasıl için rahat ediyorsa öyle yap canım en azından acaba yapsamıydım demezsin :)3 gün embriyosu trasnferin 4-5. Günleri tutunurBende gece hiç rahat uyuyamadım sağıma soluma döndüm sonra bide embriyoys bişey olursa dönmekten deyip put gibi yattım belime ağrılar girdi. Tutunsada rahatlasam:)) 3.gun embriyosu olduğu için daha 2 3 gün icimde yasatmam lazım onu :) tutunma sonra oluyomus
Tutunsun güzelce annesi de onu yesin:)Nasıl için rahat ediyorsa öyle yap canım en azından acaba yapsamıydım demezsin :)3 gün embriyosu trasnferin 4-5. Günleri tutunur
Bende canım ya stres yapmiyim diyorum ama elimde değil yani.Su test günlerimiz bi gelseydi rahatlayacaktik gercekten.hep aklimda acaba oyle mi acaba şöyle mi.belirti ariyorum ,cok mu kafaya takiyorum bi rahat olmadim tedavinin basindan beri
Aynen valla hep aklimin bi köşesinde .günler geçtikçe daha bi panik oldum,umutsuzlugum artiyoBende canım ya stres yapmiyim diyorum ama elimde değil yani.
Kız benimde adet günüm dü test günüm öyle düşünme inşallah tutunmuştur bebeğin canım benim yıpratma kendini bizde geçirdik o dönemleriAynen kuzum bende düşün ki karnımın ve belimin ağrısına uykudan uyanıyorum ve test günü benim normal regli günüm sanrm ben goremicem test gününü ama inşallah sen görürsün canm
Canım bende progestan fitil ağızdan östrojen alıyorum. Kızların kullandıkları da aynı farklı şekillerde veriliyor sadece.Bana bundan önceki denememde bant kullanmıştım. Cildimde alerji yapmıştı. Bana bu daha iyi geldi:)))Kızlaarr günaydıınn
Bu belinize kullandığınız bantlar ve vajinadan uyguladığınız jeller ne işe yarıyor? Bana hiç öyle şeyler vermediler sadece progestan kullanıyorum fitil olarak..
İnsallah öyledir kuzum ya ben gece yatarken hep dizlerimi kendime çeker öyle uyurum dün farkettim yine öyle uyuyorum inşallah bi zarar vermemişimdir zaten kaldı 2 günKız benimde adet günüm dü test günüm öyle düşünme inşallah tutunmuştur bebeğin canım benim yıpratma kendini bizde geçirdik o dönemleri
3 canm gece koyar koymaz hemen hareket etme biraz sırt üstü uzan sonra hareket et çıkması normal zaten canm cıkmazsa sıkıntı içerde donuyomuş :) bendede geliyo merak etme wcye felan çıktığında da gelir korkmaYahu bu progestan fitil akıyor dışarı gece kouyom sabah bakıyom parça parça geri gelmiş.siz kaç tane fitil kullanıyosun günde kaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?