İnsallah kuzum :)Amin cnm Bnm amin sizderde güzel haber verin inş kendim kdr heycanlı bekliyorum sizdende
Amin inş cnm Bnm kese ve kalp atışlarını görsek hepimiz rahat etcez inş :)Çok güzel bir değer canım benim. Allahım keseyi görmeyide nasip etsin inşallah.
Canım bende lekelenme oldu belim sürekli ağrıyor yinede değerim yükselmiş sende bi sıkıntı yoktu yükselmiştir inşallahGünaydın kızlar,içim çok huzursuz, kendimi denlemekten her şeye bir sonuç çıkarmaktan bıktım valla, yarın olsa da şu değerlerin yükselip yükselmediğini bir görsem.
Hayırlı olsun canım bence değerin ikiz değeri gibi duruyor inşallah sag salim kucağına alırsın darısı en kisa zamanda bizlere inşallahhhhhKızlar 12. Gün değerim 720 :)
İlk kez bukdr yüksek sonuç aldım tüp bebekte:)
Rabbim sonuna kdr getirsin inş
Darısı tüm kader arkadaşlarıma inş
MaşaAllah çok güzelKızlar 12. Gün değerim 720 :)
Sgl cnm darısı isteyen herkese şnşMaşaAllah çok güzel
Gününe göre baya yüksek ama iki kat artmış hep ikizde 3-4 kat artar derler :) hayırlısı hangisi hakkımızda hayırlısı ise o olsun :)Hayırlı olsun canım bence değerin ikiz değeri gibi duruyor inşallah sag salim kucağına alırsın darısı en kisa zamanda bizlere inşallahhhhh
Benim 3kat artıyor ama tek kese görünüyor canım bence değere takılmayın sağ salim kucağımıza alalım da bi tane olsun bizim olsunSgl cnm darısı isteyen herkese şnş
Gününe göre baya yüksek ama iki kat artmış hep ikizde 3-4 kat artar derler :) hayırlısı hangisi hakkımızda hayırlısı ise o olsun :)
Yok kuzum yok biz çok erken öğreniyoruz hamileliğimizi bizim belirtiler yeni başlıyor aslında ne zaman tuttu ne zaman yerleşti hepsini biliyoruz millet iki aylıkken falan öğreniyor aynı bendede var biraz dinlen fazla olursa doktora gitBenimde kasıklarım ağrıyor bugün. İnşallah bi aksilik yoktur. Bide gece terliyor musunuz siz de?
İnşallah cnm ya, bendede üç gündür ağrı falan yok arada bir sol kasığma bişeyler batıyor o kadar. Bende tesirgin oluyorum acaba bir sorunmu var ki bu kadar az belirtim var diye. Lekelenmen çok fazlamı cnm? Yat dinlen sürekli, apır kaldırma sakın. Mümkünse hiçbişey yapma.Canım bende lekelenme oldu belim sürekli ağrıyor yinede değerim yükselmiş sende bi sıkıntı yoktu yükselmiştir inşallah
Çok teşekkür ederim canım keşke bizde iki aylıkken falan öğrenseydik. Yok kese yok kalp atışı diye stres olmazdık. Direk karnımızdan görünürdü sıpalar.Yok kuzum yok biz çok erken öğreniyoruz hamileliğimizi bizim belirtiler yeni başlıyor aslında ne zaman tuttu ne zaman yerleşti hepsini biliyoruz millet iki aylıkken falan öğreniyor aynı bendede var biraz dinlen fazla olursa doktora git
Cnm gece terlemeleri bende çok fazla var. Hatta biraz fazla hareket edeyim sıcak basıyor beni çok.Benimde kasıklarım ağrıyor bugün. İnşallah bi aksilik yoktur. Bide gece terliyor musunuz siz de?
Cnm senin kaç çıkmıştı değerinBenim 3kat artıyor ama tek kese görünüyor canım bence değere takılmayın sağ salim kucağımıza alalım da bi tane olsun bizim olsun
Ben normalde çok üşüyen biriyim ayaklarım yanıyor. Gece çok terliyorum demekki hamilelikte normal.Cnm gece terlemeleri bende çok fazla var. Hatta biraz fazla hareket edeyim sıcak basıyor beni çok.
ya ben acayip terliyorum incecik battaniye var onuda üzerimden atıyorum normalde üşürdüm gece şimdi ateş basıyor .. ama gündüz normalim üşüdügüm zaman çok oluyorCnm gece terlemeleri bende çok fazla var. Hatta biraz fazla hareket edeyim sıcak basıyor beni çok.
Tebrik ederim cnm gözün aydın olsun. Maşallah, darısı bekleyen arkadaşlarımızın basına.Kızlar 12. Gün değerim 720 :)
Şükür lekelenme kalmadı sürekli dinleniyorum zaten geçer inşallah bunlarda bazen bende bakıyorum hiç yok bazende hepsi birden oluyorİnşallah cnm ya, bendede üç gündür ağrı falan yok arada bir sol kasığma bişeyler batıyor o kadar. Bende tesirgin oluyorum acaba bir sorunmu var ki bu kadar az belirtim var diye. Lekelenmen çok fazlamı cnm? Yat dinlen sürekli, apır kaldırma sakın. Mümkünse hiçbişey yapma.
Hayırlı olsun canım kaçıncı deneme seninKızlar 12. Gün değerim 720 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?