Hayırlı olsun cnmAllah razı olsun cnm acayip heycanlıyım kalbimin sesini duyuyorum :)
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin
Canım hayırlı olsunAmin cnm Bnm amin sizderde güzel haber verin inş kendim kdr heycanlı bekliyorum sizdende
ilk 138, en 14359 çıktı saklanıyormu bilmem sıpaCnm senin kaç çıkmıştı değerin
Allah razı olsun cnm darısı sana ve bekleyen arkadaşlara inş :)Hayırlı olsun cnm
Amin inş cnm Bnm :)Tebrik ederim cnm gözün aydın olsun. Maşallah, darısı bekleyen arkadaşlarımızın basına.
4. Denemem cnm ama 2. Denemeden bi kızım varHayırlı olsun canım kaçıncı deneme senin
Ben de hem progestan fitil kullanıyorum hem de keseyi görene kadar iki günde bir progestan iğne yaptırıyordum, estrofemi de keseyi görünce bıraktırdı doktorum..Canım bende progestan fitil ağızdan östrojen alıyorum. Kızların kullandıkları da aynı farklı şekillerde veriliyor sadece.Bana bundan önceki denememde bant kullanmıştım. Cildimde alerji yapmıştı. Bana bu daha iyi geldi:)))
Günde 3 kez 200 mg kullanıyorum canım ama akması normal.. vücut işine yaradığı kadarını alıyor geri kalanı atıyor, günlük ped en güzel çözümYahu bu progestan fitil akıyor dışarı gece kouyom sabah bakıyom parça parça geri gelmiş.siz kaç tane fitil kullanıyosun günde kaç kez
Evet ben kese görmeye gittiğimde son adet tarihimi sordular, transfer tarihi değil son adet tarihi esas alınıyormuş canım..günaydın kızlar hamiş arkadaşlar doktora gittiğinizde son adet tarihinizi mi söylüyosunuz ben tüp bebek merkezini aradığımda soracaktım unutmuşum
Harikaaaa :) hadi gözün aydın canım bi kaç güne kadar görürsün keseyi inşallahKızlar 12. Gün değerim 720 :)
İlk kez bukdr yüksek sonuç aldım tüp bebekte:)
Rabbim sonuna kdr getirsin inş
Darısı tüm kader arkadaşlarıma inş
Ben geceleri çok terliyorum hamilelikten önce böyle değildi ama transferden sonra kan ter içinde uyanmaya başladım.. yaz gibi şıpır şıpır terliyorum geceleri kaloriferi kıstım artıkBenimde kasıklarım ağrıyor bugün. İnşallah bi aksilik yoktur. Bide gece terliyor musunuz siz de?
Allah razı olsun cnm darısı sana ve bekleyen arkadaşlara inş :)Hayırlı olsun cnm
Amin inş cnm Bnm :)Tebrik ederim cnm gözün aydın olsun. Maşallah, darısı bekleyen arkadaşlarımızın basına.
4. Denemem cnm ama 2. Denemeden bi kızım varHayırlı olsun canım kaçıncı deneme senin
Kızlar 12. Gün değerim 720 :)
Sgl cnm Bnm bende senin gibiyim valla dört gözle güzle haber almak için sürekli bakıyorum :)hayırlı olsun canm.sağlıkla alırsın kucağına inşallah..burda okudukça heyecanlanıyorum...sanki benmişim gibi..daha çok bebiş haberi alalım...
cnm bşy olmaz ben evde uyanınca sıkıp evin içinde dolanıp bitaraftan kahvaltı hazırlıyordum :)minikgelin hadi hayırlı olsun. Canım. Değerinde çok güzelmiş darısı bizlere inşallah bugün ilk günüm dün transfer olmuştu. Doktor jel den sonra 15 20 dk yürüyeceksin dediğinden cesaret alarak dışarı çıktık eşimle yarım saate yakın yürüdük. Üşüdüm ama kendimi yine de iyi hissediyorum. İnşallah bu sakıncası olmamıştır hem biraz temiz hava iyi gelir yahu yat yat nereye kadar
Canim canim canim super yaaa :)) ah okadar mutlu oldumkiii anlatamam... Degerlerin masaallah cok guzel... Artik ikizmi degilmi onu merak ederiz :)Kızlar 12. Gün değerim 720 :)
Darısı sizlere inş yarın kan verin artık ya valla çatlıycam :)Canim canim canim super yaaa :)) ah okadar mutlu oldumkiii anlatamam... Degerlerin masaallah cok guzel... Artik ikizmi degilmi onu merak ederiz :)
Ah arkadasim bende artik zor tutuyorum kendimi :) bugun 10.gunumDarısı sizlere inş yarın kan verin artık ya valla çatlıycam :)
İkiz olsun istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun sağlıkla doğuralım en önemlisi o :)
Maşallah canım maşallahKızlar 12. Gün değerim 720 :)
Gece terlemeleri her zaman olmasa da bazı günler oluyor bende canım. Bende biraz yürüdüğümde kasıklarımda bir agırlık hissediyorum oturunca dinlenince geçiyor. İçini rahat tut canım. Aksilik olsa agrı cok farklı olur dayanılamayacak gibi mesela. Ya da Allah korusun lekelenme olur. O yüzden dinlen yorma kendiniBenimde kasıklarım ağrıyor bugün. İnşallah bi aksilik yoktur. Bide gece terliyor musunuz siz de?
Canm ağız yoluyla mı aliyorsun ağız yoluyla alırsan yapiyor vajina yoluyla al etkisi daha az oluyoKizlar merhaba bende 31 aralikta Transferim oldu 11 ocak tahlik gunum ve bu progestan nekadar kötü yapiyor beni acaip bas donmesi ve halsizlik allahim iki is yapamiyorum kalkiyorum basinda kuslar ucusuyor sizdede varmi boyle seyler
Korkma canm tek değilsin bugün bende hiçbirşey hissetmiyorum artık sanki her hareketi kolaylıkla yapabilirmisim gibi geliyo o derece bişey hissetmiyorum hakkımızda hayırlısıAh arkadasim bende artik zor tutuyorum kendimi :) bugun 10.gunum
Ama varya hiic birsey hissetmiyorum
Bu arada canım en ufak bir hareketlenmede nefes nefese kalıyorum. Dün kıyafet almam lazımdı giy çıkar yaptım ve suların içinde kaldım. Gün içinde de normalden daha hararetli olabiliyoruz. Normalde çok üşüyen biriyim bende. Demekki hormonların etkisiBen normalde çok üşüyen biriyim ayaklarım yanıyor. Gece çok terliyorum demekki hamilelikte normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?