Çok iyi cnm demek ki embriyo kalitesinde bür sorun olmayacaktır ve ikiz gebelik şansınız da daha fazla cnm bu durumda. Allahım içinden geçeni sana versin inşallah. İkiz istiyosan konuş doktorla ısrar et.Sebepsiz infertilite canim. Ikimizde de sorun yoktu ama olmayinca beklemek istemedik.
Allah kolaylıklar versin canım dikkat etcnm bşy olmaz ben evde uyanınca sıkıp evin içinde dolanıp bitaraftan kahvaltı hazırlıyordum :)
Yarın işe başlıycam artık giderken sıkarım :)
Insallah allahin izniyle herkesin yuzu guler sali gunu test günü umarim hakkimda hayirlisi olur.birde calisiyorum malesef ise gitmek mecburiyetim var insanlar benj yeterince idare ettiler zaten daha fazla mahcup olmak istemiyorumAnladım cnm. Tutunacak tabi annesine bebişi, sen içini rahat tur bol bol dinlen cnm.
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm. Belirti durumların nasıl?Insallah allahin izniyle herkesin yuzu guler sali gunu test günü umarim hakkimda hayirlisi olur.birde calisiyorum malesef ise gitmek mecburiyetim var insanlar benj yeterince idare ettiler zaten daha fazla mahcup olmak istemiyorum
Senin kaçtı cnm benim 5. Gün embriyosu idi :)Bu aradaminikgelin 12.gün deģerimiz cok yakın senin kaçıncı gun embriyoruydu?
Valla evde olmak iyi 10-11 kdr yatıyırum falan ama kızım zaten bırakmıyor oturayım:) işe gitsem belki dinlenirim :)) bakalım okdr saat oturmak sırtımı belimi ağrıtacakmı dayanamazsam rapor falan alırım bi yönden çalışmak istiyorum zaman güzel geçer bi yönden evde olmak istiyorum :)İlk başta zor oluyor tatlım o iş mevzusu. Ben test günümde başlamıştım işe ve çok zorlandım. İşim sürekli insanlarla ve stres seviyesi yüksek dayanamadım 3gün sonra tekrar rapor almıştım. Şimdi 1buçuk hafta oldu alıştım sayılır işe. Fiziksel değil daha çok beyin yorgunluğu sinir stres benim sorunum ama bebeğim iyi olsun artık daha sakin olacagım diye kendi kendimi telkin ettim şimdilik işe yarıyor inş kalp atışını da duyarsam kendi stresimde azalacak işin stresi daha az etkileyecek. Kimse halden anlamıyor maalesef. En ufak fiziksel bir aktivitede bende nefes nefese kalıyorum hemen. bebişlerimiz iyi olsun da biz neleri atlatmadık bunu da atlatırız :))
Kiyamam ya ama ikiside aynı işlevi görüyor ben anlamadm niye ikisinide vermişler ki sanaOradanda crinone jel uyguluyorum girenin çıkanın haddi hesabı yoj artik adetmi olacagim bilmem bugün belimde agriyor.
Evet canim bende hapini kullaniyorum beynimi uyusturuyo resmen çok kötü yapiyoKizlar merhaba bende 31 aralikta Transferim oldu 11 ocak tahlik gunum ve bu progestan nekadar kötü yapiyor beni acaip bas donmesi ve halsizlik allahim iki is yapamiyorum kalkiyorum basinda kuslar ucusuyor sizdede varmi boyle seyler
İnş cnm hayırlısı ile :) tabi zamanında 1 çocuk böle hayalken şimdi 3 tane olsa Yok demem :)minikgelin canım tebrikler Maşallah değerin çok güzel.darisi bizlere inşallah. 3 çocuklu bu anne olma ihtimalin çok yüksek:)
Vallahi ben evi tercih ediyorum kendim için canım ama maalesef işe gitmem gerekiyor. İşin özü ben istekle gitmiyorum işime pek. Bebişim sağlıklı bir şekilde büyüse de doğum iznine çıksam 6ay onu bekliyorum :)))) baktın çok oturdun kalk iş yerinde biraz yürü tatlım rahatlatıyor o.Senin kaçtı cnm benim 5. Gün embriyosu idi :)
Valla evde olmak iyi 10-11 kdr yatıyırum falan ama kızım zaten bırakmıyor oturayım:) işe gitsem belki dinlenirim :)) bakalım okdr saat oturmak sırtımı belimi ağrıtacakmı dayanamazsam rapor falan alırım bi yönden çalışmak istiyorum zaman güzel geçer bi yönden evde olmak istiyorum :)
Valla benim bu dönem iş yerim sıkıntılı eskiden olsa rahattı .. yanı ne iş olunca mutluyum nede işsiz olunca :) keşke öğretmen olsaydım diyorum yarım gün çalışırdım:) bende Doğum izini dört gözle bekliyorum belki ücretsiz izinde alırım ikiz olursa :)Vallahi ben evi tercih ediyorum kendim için canım ama maalesef işe gitmem gerekiyor. İşin özü ben istekle gitmiyorum işime pek. Bebişim sağlıklı bir şekilde büyüse de doğum iznine çıksam 6ay onu bekliyorum :)))) baktın çok oturdun kalk iş yerinde biraz yürü tatlım rahatlatıyor o.
Hg cnm nasılsın :)Ben geldimm
hoş geldin , nasılsın cnm neler yapıyosun?Ben geldimm
Yalniz degilim demekki ama geçiyor sonra senin kacinci gününEvet canim bende hapini kullaniyorum beynimi uyusturuyo resmen çok kötü yapiyo
Hosgeldiiiinn :)Ben geldimm
Hg cnm nasılsın :)
Hosbuldum kizlarr iyi olmaya atlatmaya calisiyorum istee siz nasilsinizz liste baya senlenmissH
hoş geldin , nasılsın cnm neler yapıyosun?
Hosbuldumm cnmm nasilsinnHosgeldiiiinn :)
Cnm herşey daha iyi olcak inş bidahaki tedavide güzel haberler vercenHosbuldum kizlarr iyi olmaya atlatmaya calisiyorum istee siz nasilsinizz liste baya senlenmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?