2016 Aralik tup bebek

Sebepsiz infertilite canim. Ikimizde de sorun yoktu ama olmayinca beklemek istemedik.
Çok iyi cnm demek ki embriyo kalitesinde bür sorun olmayacaktır ve ikiz gebelik şansınız da daha fazla cnm bu durumda. Allahım içinden geçeni sana versin inşallah. İkiz istiyosan konuş doktorla ısrar et.

Anladım cnm. Tutunacak tabi annesine bebişi, sen içini rahat tur bol bol dinlen cnm.
Insallah allahin izniyle herkesin yuzu guler sali gunu test günü umarim hakkimda hayirlisi olur.birde calisiyorum malesef ise gitmek mecburiyetim var insanlar benj yeterince idare ettiler zaten daha fazla mahcup olmak istemiyorum

Insallah allahin izniyle herkesin yuzu guler sali gunu test günü umarim hakkimda hayirlisi olur.birde calisiyorum malesef ise gitmek mecburiyetim var insanlar benj yeterince idare ettiler zaten daha fazla mahcup olmak istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm. Belirti durumların nasıl?

Bu arada minikgelin 12.gün deģerimiz cok yakın senin kaçıncı gun embriyoruydu?
Senin kaçtı cnm benim 5. Gün embriyosu idi :)
Valla evde olmak iyi 10-11 kdr yatıyırum falan ama kızım zaten bırakmıyor oturayım:) işe gitsem belki dinlenirim :)) bakalım okdr saat oturmak sırtımı belimi ağrıtacakmı dayanamazsam rapor falan alırım bi yönden çalışmak istiyorum zaman güzel geçer bi yönden evde olmak istiyorum :)

minikgelin canım tebrikler Maşallah değerin çok güzel.darisi bizlere inşallah. 3 çocuklu bu anne olma ihtimalin çok yüksek:)

Kizlar merhaba bende 31 aralikta Transferim oldu 11 ocak tahlik gunum ve bu progestan nekadar kötü yapiyor beni acaip bas donmesi ve halsizlik allahim iki is yapamiyorum kalkiyorum basinda kuslar ucusuyor sizdede varmi boyle seyler
Evet canim bende hapini kullaniyorum beynimi uyusturuyo resmen çok kötü yapiyo

Vallahi ben evi tercih ediyorum kendim için canım ama maalesef işe gitmem gerekiyor. İşin özü ben istekle gitmiyorum işime pek. Bebişim sağlıklı bir şekilde büyüse de doğum iznine çıksam 6ay onu bekliyorum :)))) baktın çok oturdun kalk iş yerinde biraz yürü tatlım rahatlatıyor o.

Valla benim bu dönem iş yerim sıkıntılı eskiden olsa rahattı .. yanı ne iş olunca mutluyum nede işsiz olunca :) keşke öğretmen olsaydım diyorum yarım gün çalışırdım:) bende Doğum izini dört gözle bekliyorum belki ücretsiz izinde alırım ikiz olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…