Çok şükür dayanılmayacak kadar değil canım. Lekelenmede yok Allahtan.Gece terlemeleri her zaman olmasa da bazı günler oluyor bende canım. Bende biraz yürüdüğümde kasıklarımda bir agırlık hissediyorum oturunca dinlenince geçiyor. İçini rahat tut canım. Aksilik olsa agrı cok farklı olur dayanılamayacak gibi mesela. Ya da Allah korusun lekelenme olur. O yüzden dinlen yorma kendini
Ooo masallahhCnm herşey daha iyi olcak inş bidahaki tedavide güzel haberler vercen
Aslında uzun zamandır liste güncellenmedi yoksa baya hamiş var :)
Gelsin ikizcanlar inşallahhhh :)))) bende 7buçuğa doğru eve geliyorum canım akşamları. iş konusunu açınca bile benim kalp atışları hızlanıyor :)) Hayırlısı bakalım zaman bizlere neler gösterecek.Valla benim bu dönem iş yerim sıkıntılı eskiden olsa rahattı .. yanı ne iş olunca mutluyum nede işsiz olunca :) keşke öğretmen olsaydım diyorum yarım gün çalışırdım:) bende Doğum izini dört gözle bekliyorum belki ücretsiz izinde alırım ikiz olursa :)
Şubata bşy yokki hadi önümüzdeki ay gizle haberler ver inş:)Ooo masallahh
İnsallah bakalim subati beklicez artik
Öyle cok bir belirti yok arada bir kasiklarim agriyor gobegimde de bir agri var baska birsey yok suanHakkımızda hayırlısı olsun cnm. Belirti durumların nasıl?
İnsallah canimmŞubata bşy yokki hadi önümüzdeki ay gizle haberler ver inş:)
Benim de 5.gün embriyosu 775 çıktı tek embriyoydu.Senin kaçtı cnm benim 5. Gün embriyosu idi :)
Valla evde olmak iyi 10-11 kdr yatıyırum falan ama kızım zaten bırakmıyor oturayım:) işe gitsem belki dinlenirim :)) bakalım okdr saat oturmak sırtımı belimi ağrıtacakmı dayanamazsam rapor falan alırım bi yönden çalışmak istiyorum zaman güzel geçer bi yönden evde olmak istiyorum :)
Bendede var cnm sabah jel öğlen ve akşam ağızdan. Cumartesi pazar içtikten sonra uyudum hep. Pazartesi zor olcak. Doktor ağır gelirse ikisinide akşam yatarken alabilirsin dedi.Kizlar merhaba bende 31 aralikta Transferim oldu 11 ocak tahlik gunum ve bu progestan nekadar kötü yapiyor beni acaip bas donmesi ve halsizlik allahim iki is yapamiyorum kalkiyorum basinda kuslar ucusuyor sizdede varmi boyle seyler
Benim de 5.gün embriyosu 775 çıktı tek embriyoydu.
Hamileyim cnm bugun 12. Günüm transferin henüz eklemedim takvim:)İnsallah canimm
Sen takvim eklememissin sende hamilesin saniyodumm
Hayirli olsun canimm insallah sorunsuz devam edrrrCnm eger kan değeri yüksekse ya ikizdir yada erkek bebektir .. baya bi yazı okudum hep böyle diyorlar senin tekse oğlan geliyor bence :)
Hamileyim cnm bugun 12. Günüm transferin henüz eklemedim takvim:)
Hosbuldum cnmm valla ben hic umutlu olmayi basaramiyorumm hep korkuyla yasiyorumm hayirlisi artikhilal1907 hosgeldin canım subatta devm yani az kalmiş güzel haberlerini beklicez insallah
Cnm bunda transfer masasında yarım saat yattım en son hasta bendim hemen kaldırmadılar :)Arkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Cnm eger kan değeri yüksekse ya ikizdir yada erkek bebektir .. baya bi yazı okudum hep böyle diyorlar senin tekse oğlan geliyor bence :)
Bu arada senin dondurulmuş embriyodu demi kan değeri normalden yüksek çıkar dondurulmuşta ama seninki baya yüksek TEK'e göre tabi :)
Hamileyim cnm bugun 12. Günüm transferin henüz eklemedim takvim:)
Benim iki bucuk saat hic kaldirmadilar iki gun de hastanede kaldim transferden sonra hos bi ise yapamadi tutmadi amaArkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Sonradan bölünme de olabiliyormuş önce tek kese görüp 7-8. Haftada ikinci kesede görülebiliyor Muş :)Doktor ikiz falan demedi tek kesek tek yolk tek bebek belkide erkek ve evet dondurulmuş. Hayırlısı inşallah.
Transferden sonra sedyeyle odaya geçtim. İdrarı ilk sürgüye maalesef :) 20dk yattım kalkar kalkmaz tuvalete gittim yine. Evde aralıksız hiç yatmadım. Arada dinlendim sadece. Umarım cevapları eksizsiz verebilmişimdir :))))Arkadaşlar siz transferden sonra ne kadar yattiniz. Ameliyathaneden odaya sedyeyle mı yürüyerek mı gittiniz idrarı wcye mı sürgüye mı yaptınız sorular sorular:)))
Elhamdulillah canim sen nasil oldun atlatmissindir insallahHosbuldumm cnmm nasilsinn
Cnm bunda transfer masasında yarım saat yattım en son hasta bendim hemen kaldırmadılar :)
Odada 1.5 saat sonra sürgüye yaptım
3 saat kalkmadan yattım ama eşim amlyt olduğu için onun doktoru başka hastahanedeydi ona gitti trasnfer olduktan sonra o sayede uzun yattım :)
Tabi gecen tüp bebeğimde tuttu ama düşük oldu ondan 40 dk yatmıştım
Kızımda 2 saat yattım
Doktora kalsa 15 dk yatmak yeterli :) ben vesvese ettim o ayrı:)
Sağolun kızlar. Bende 20 dk zor yattım sonrada yürüyerek wcye gittim hafif kanamamda olunca korktum açıkçası.bide ameliyat masasından kalkarken zorlandım. İnşallah bişey olmazBenim iki bucuk saat hic kaldirmadilar iki gun de hastanede kaldim transferden sonra hos bi ise yapamadi tutmadi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?