- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
- 103
Hayrlı olsun :)) benn de bugun tranferim ama hala hala bekliyrm olmadı sabah emriyolog ii demişti ama görüşmedik henüz heyecanım katlanıyor bekledikçeMerhaba arkadaşlar benim de transferim bugün oldu hala merkezdeyiz. Bana da 2 tane donmuş embriyo transferi yapılacaktı ama bir tanesi istediğimiz gibi cozunmedi dediler.Tek embriyo transfer ettiler.5.gün Blast çok kaliteli dediler nasipse olacak inşallah.Hamisler ve hamis adayları dualarinizda beni de unutmayın. İnşallah hepimiz sağlıkla sihatle minik kuzularimiza kavusuruz
Canım benim de 176 idi cuma günü, bugün 10.30 da verdim 401 çıktıGünaydın kızlar, sabah 9:30 da test yaptım 4 günde 188 den 628 e yükselmiş değerim. 12 gibi vermiştim en son kanımı şimdi 2.5 saat önce vermem gerekti. Bugün işe de başladım adapte olmaya çalışıyorum. Sizce nasıl değerim?Papat06 cnm seni merak ediyorum.
Merak etme canım sağlıkla alırsın kuzularıni inşallah hersey yolunda gidecek.Ben de beklerken çok heyacanlanmistim.Çok sukur oldu.Rabbim emeklerimizin karşılığını verir insallahHayrlı olsun :)) benn de bugun tranferim ama hala hala bekliyrm olmadı sabah emriyolog ii demişti ama görüşmedik henüz heyecanım katlanıyor bekledikçe
evet ben hala inanamıyorum. kese ne kadar zaman da gözüküyor acaba
ara ara oluyo canım
Oluyor canım korkutuyor bazen beni.
Kızlar hepimizde olması içimi rahatlattı.. demekki normal bişeymiş, ohh valla olması gereken bu demekki.. çok rahatladım çok sağolun her birinizBende geceleri hep bu korkularla sabahlıyorum dün gece 1 de arkadasım üst üste mesaj attı uykudan kalktım o korkuyla o telaşla telefona uzandım uzaktı bana baya aynen dedigin şeyi yasadım umarım birsey olmamıştır sonra sabaha kadar saydırdım arkadasa gereksiz yere gece 1 de insan niye mesaj atar arkadas ödüm koptu gece gece
Sıkma canını sakin ol öncelikle,, iyi düşün ki iyi olsun.. nerden çıkarıyorsun emriyolarının öldüğünü? Sana öyle bir imada flan mı bulundular telefonda?Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar benieşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu
Benim 4+4 te göründü canım vajinal ultrasonlaevet ben hala inanamıyorum. kese ne kadar zaman da gözüküyor acaba
Canım iyi düşün iyi haberler al inşallah. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırma. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Tut ki embriyolarla ilgili olsa dahi yumurtanın kalitesini vs şeyini arttırmak için birsürü ilaçlar birşeyler var. İyi düşün iyi olsun inşallah dualarım seninle.
canım kötü düşünme belki başka bişey dicektir doktor inşallah iyi haberle gelirsin
Milyaay canım iyi düşün iyi olsun kötüyü telefonda da söylerdi bnce bi daha çağırmazdı sıkma canını hayırlı olan neyse o olsun hakkında öyle düşün içini ferah tut ne gelirse rabbim den de at kötü şeyleri kafandan
Hemen panik yapma bi git görüş bakalım belki de önemsiz birşeydir
Kızlar inşallah dediğiniz gibi önemli bir şey yoktur inşallah kötü bir haber almam az önce aradım dr u dedim hayırdır beni çağırmışsinız evet dedi embriyolarla ilgili görüşecem dedi hayırdır dedim bi sorun mu var telefonda söylenecek olsa gelin demezdim dedi sanırım kötü bir haber verecek herşeye hazırlıklı gidiyim inşallah ben yanılıyor oluyum inşallah lütfen dua edin arkadaşlar nolur dualariniza ihtiyacım varCanım embriyolarda bişey olsa telefonda söylerlerdi sakin ol. Belki başka bişeydir.
Canım benğm nasıl sevindim inananaman şimdi. Niz bu işi başarıcaz
Canım benim de 176 idi cuma günü, bugün 10.30 da verdim 401 çıktı
Purple81 senin ki de süper maşallah
Canım. Bu nasıl. Doktor ya kusura bakma ama tersler gibi konuşmuş hangi klinik seninki acaba çok enteresan yani zaten sıkıntı stres yapıyoruz bi de şunun konuşmasına bak çok sinirlendim gerçekten..Kızlar inşallah dediğiniz gibi önemli bir şey yoktur inşallah kötü bir haber almam az önce aradım dr u dedim hayırdır beni çağırmışsinız evet dedi embriyolarla ilgili görüşecem dedi hayırdır dedim bi sorun mu var telefonda söylenecek olsa gelin demezdim dedi sanırım kötü bir haber verecek herşeye hazırlıklı gidiyim inşallah ben yanılıyor oluyum inşallah lütfen dua edin arkadaşlar nolur dualariniza ihtiyacım var
inşallah kötü bişey demez canım ne zaman gidecen yanına zaten toz dan nem kapar durumdayız ne duysak tedirgin oluyoruzKızlar inşallah dediğiniz gibi önemli bir şey yoktur inşallah kötü bir haber almam az önce aradım dr u dedim hayırdır beni çağırmışsinız evet dedi embriyolarla ilgili görüşecem dedi hayırdır dedim bi sorun mu var telefonda söylenecek olsa gelin demezdim dedi sanırım kötü bir haber verecek herşeye hazırlıklı gidiyim inşallah ben yanılıyor oluyum inşallah lütfen dua edin arkadaşlar nolur dualariniza ihtiyacım var
canım sana aynen katılıyorum zaten stresliyiz doktorlar da böyle yaparlarsa yani tam tersi sakinleştirmeleri gerekiyo hastalarıCanım. Bu nasıl. Doktor ya kusura bakma ama tersler gibi konuşmuş hangi klinik seninki acaba çok enteresan yani zaten sıkıntı stres yapıyoruz bi de şunun konuşmasına bak çok sinirlendim gerçekten..
Kızlar testte gidiyorum nolur dua edin bana :)
Niye öyle dedi acaba hadi güzel haber ile gel cnmKızlar inşallah dediğiniz gibi önemli bir şey yoktur inşallah kötü bir haber almam az önce aradım dr u dedim hayırdır beni çağırmışsinız evet dedi embriyolarla ilgili görüşecem dedi hayırdır dedim bi sorun mu var telefonda söylenecek olsa gelin demezdim dedi sanırım kötü bir haber verecek herşeye hazırlıklı gidiyim inşallah ben yanılıyor oluyum inşallah lütfen dua edin arkadaşlar nolur dualariniza ihtiyacım var
Mşlh cnm şahane gayet güzel gözün aydın:)
Canım benim de 176 idi cuma günü, bugün 10.30 da verdim 401 çıktı
Purple81 senin ki de süper maşallah
Cnm kan versen çıkar kesin sonuç idrar yanıltıcı olabiliyorEveeeet kizlar bende 31 aralikta 6.gün embriyosuyla transfer oldum ve bugün 10.günüm belirti falan diye diye kendimi hamile triplerine sokunca dayanamadim bugün erken gebelik testi aldim ve negatifi gordum varmi aranizda benim gibi olan silik cizgi falanda yok net tek cizgi .
Ay hadi güzel haberle gel cnm senle G Gurbetkusu79 cnm neyaptınKızlar testte gidiyorum nolur dua edin bana :)
amin canımmhayatımın en güzel pıtırtısını duydum bugün. allahım 22kasımda başladık tedaviye ve bugün içimde atan bi kalp var. rabbi. hepinize bu duyguyu tattırsın hepimizin yüzüne baksın
Hayırlı olsun cnm artık riski dönemde geçti kalp atışından sonra daha rahat oluyor insan darısı bizlere inş :)hayatımın en güzel pıtırtısını duydum bugün. allahım 22kasımda başladık tedaviye ve bugün içimde atan bi kalp var. rabbi. hepinize bu duyguyu tattırsın hepimizin yüzüne baksın
hayatımın en güzel pıtırtısını duydum bugün. allahım 22kasımda başladık tedaviye ve bugün içimde atan bi kalp var. rabbi. hepinize bu duyguyu tattırsın hepimizin yüzüne baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?