2016 Aralik tup bebek

hayatımın en güzel pıtırtısını duydum bugün. allahım 22kasımda başladık tedaviye ve bugün içimde atan bi kalp var. rabbi. hepinize bu duyguyu tattırsın hepimizin yüzüne baksın
Canım benim Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar testte gidiyorum nolur dua edin bana :)

Kizlar allah yardimciniz olsun, guzel sonuclari almaniz dilegiyle, hadi pozitifi duyalimda grup senlensin

Kızlar testte gidiyorum nolur dua edin bana :)
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
hayatımın en güzel pıtırtısını duydum bugün. allahım 22kasımda başladık tedaviye ve bugün içimde atan bi kalp var. rabbi. hepinize bu duyguyu tattırsın hepimizin yüzüne baksın
Ohh maşallah canım kucağına almak nasip olsun inşallah.. ben de kalp atışı görmek için ne zaman gitsem bilmiyorum sen tam olarak kaçıncı haftanın günündesin? En erken ne zaman gözükür acaba kalp atışı??

Maşallah subhanallah Rabbim hepimize tattırsin inşallah. Durumun nasıl peki canım? Benim midem cok kötü durumda öyle böyle bulanmıyor evde posetle geziyorum yaa

Canım. Bu nasıl. Doktor ya kusura bakma ama tersler gibi konuşmuş hangi klinik seninki acaba çok enteresan yani zaten sıkıntı stres yapıyoruz bi de şunun konuşmasına bak çok sinirlendim gerçekten..
Bende çok sinirlendim böyle diyince ama malesef bizim bu halimiz onların çokta umrunda değil malesef sanki artık saatler geçmek bilmiyor çok korkuyorum inşallah bırakmamışlardır beni hakkımızda hayırlısı artık ne düşünecegimi şaşırdım valla

ne zaman gidecen canım doktora

3 aralıkta transfer yaptırmış biri kalp atışlarını ne zaman duyar arkadaşlar

inşallah kötü bişey demez canım ne zaman gidecen yanına zaten toz dan nem kapar durumdayız ne duysak tedirgin oluyoruz
3 buçukta gideceğim canım ya yemin ederim bitmiyor stresi herbir şeyi sıkıntı stres birde telefonda söylese sanki nolacak illa catlatacaklar meraktan korkudan

3 aralıkta transfer yaptırmış biri kalp atışlarını ne zaman duyar arkadaşlar

Bilmiyorum ki bitanem inşallah kötü haber almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…