2016 Aralik tup bebek

Kızlar çok kötüyüm az önce merkezden aradılar dr 3 buçuk ta burda olsun demiş konuşmam lazım onunla demiş dün embriyolar çözülecekti sanırım gelişimleri durmuş kötüyü çağırmak istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor yarın transferi yapacaktı bilmiyorum kafayı yiyecem gidip konuşana kadar nolur dua edin bırakıp gitmiş olmasınlar beni :KK43:eşimi arayıp söylemedim korkutmak istemiyorum ama çok korkuyorum kaynanama indim dedim beni arıyorlar 3bucukta götürürmüsüjüz niye arıyorlar embriyolarmı öldü diyo zaten korkuyorum birde o moralimi bozdu :cry::KK42:
canım ne dedi doktor merak ettik

2 olumsuz aşılama sonucu aldığım için bu geberesice idrar testlerinden nefret ediyorum.umarım birgün hamile kalabilirim ve o zaman inat değil mi kırk kez de olsa yapacağım pozitifi görmek için.:silah:
Negatifi görenler üzülmeyin canlarım vardır elbet bir sebebi. Göbeğimde ki iğnelerin morluğu daha geçmeden acı gerçek tokat gibi vurdu yüzüme alıştı herhalde delik deşik olmaya. Bir mucize bekliyorum çarşamba günü hamilesin deseler çok mu hayalperestim..

Canım panik yapma günden güne değişiyor ki zaten bende bazen tüm belirtileri yaşıyorum. Hatta diyorum ki test yapmadan bile anlardın hami!E olduğumu o kadar.. ama bazen de misal bugün normal halimden hiçbir farkim yok 0 belirti
Bende de öyle olunca test günü geldikçe panikliyorum ve belirti arıyorum sanırım ki canım neyse aldırış etmiycem artık nasip kısmet umarım bizim de yüzümüz güler

Cn

m tedirgin olma lütfen, bende aynı durumdayım seninle, ilki gibi olacak diye çok endişeleniyorum. Ama allaha şükür değerlerim yükseliyor. İçin rahat edecekse test yaptır.
Daha bugün 6. Günüm canım cuma 10. Günüm test günüm. Daha erken diye düşünüyorum. Geçen seferki transferimde 29 ekim tatilinden dolayı erken yaptırdım doktorum özellikle istanbul labaratuarından istiyordu testleri ve düşüşü gördüm o yüzden kimyasal gebelik geçirdim. Bu kez tam gününde hatta bir gün sonra yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu kez herşey daha güzel olur.

2 olumsuz aşılama sonucu aldığım için bu geberesice idrar testlerinden nefret ediyorum.umarım birgün hamile kalabilirim ve o zaman inat değil mi kırk kez de olsa yapacağım pozitifi görmek için.:silah:
Negatifi görenler üzülmeyin canlarım vardır elbet bir sebebi. Göbeğimde ki iğnelerin morluğu daha geçmeden acı gerçek tokat gibi vurdu yüzüme alıştı herhalde delik deşik olmaya. Bir mucize bekliyorum çarşamba günü hamilesin deseler çok mu hayalperestim..
Aynısını geçen hafta yaşadım ve adet oldum.test bile yapmadım bu yüzden tüp e geçmeyi düşünüyorum bende.rabbim güldürsün bizi de inşallah

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun.. Hep destek oldunuz... Hic yanliz birakmadiniz
Esimle beraber kan vermeye geldik 15 dak oluyor 45 dak sonra sonuclari aliriz ..... Pek olumlu degilim ama rabbim dilerse mucizeleri yaratir...
İnşallah mucizenizin yolda olduğu haberini alırsınız birazdan... dua edeceğim sizin için.

Arkadaslar hepinizden allah razi olsun.. Hep destek oldunuz... Hic yanliz birakmadiniz
Esimle beraber kan vermeye geldik 15 dak oluyor 45 dak sonra sonuclari aliriz ..... Pek olumlu degilim ama rabbim dilerse mucizeleri yaratir...
Umarım güzel haberler verirsin keyfim kaçtı senle huzurask on sonuçlarını görünce :(

Hayırlısıyla iyi sonuçlar inşallah canım

ayy valla allah yardımcın olsun. sabahları yataktan kalkmadan grisini yiyordu kuzenim o biraz geçiştiriyordu. birde taze zencefili rendeleyip suyumu sıkmıştık 1 tatlı kaşığı kadardı anca. acıydı ama tek seferde içti o biraz geçirmişti. belki işe yarar sendede. valla sancımı mide bulantısımı deseler sancıyı seçerdim işallah böyle devam eder sancıya razıyım mide fena sahiden
Daha gozumu açmadan kraker yiyorum ama nafile tüm gun aynı zencefili deneyebilirmiyim bilmiyorum cesaretimi toplamam gerek.
Kızlar benim sonucum negatif inşallah siz kısa zamanda kucaginiza alırsınız hepiniz hakkınızı helal edin
Nasip kuzum nasip ne yollardan gectik evet cok zor negatif almak ama yılmak yok. Maddi manevi imkanlar el verdiginde tekrar denersiniz ve belki kendiliğinden bile olur insallah.
Kizlar benim idrar testim negatif :KK43: 11.gunum
Ne yazikki olmadi :KK43: mevlam simdi olmasini istemedi...
Idrar testine çokta aldanmamak lazım kuzum sen yinede verebildigin zaman kan ver içini karartma.

Huzurask Huzurask cnm direk 0 mı cıktı ya
Aynen canm direk 0 çıktı doktoru aradım dondurulmus embriyo kendisini gec belli ediyo bu durumla karsilasabiliyoruz ilaçlara devam çarşamba test yaptırın o zamanda negatif çıkarsa ilaçları bırakın dedi iki gün içinde ne değişecek ki imkansız bi artış olması benim umudum olmadığı için ilaçları bıraktım sizlerin hakkında hayırlısı dualarım artık sizlerle benimde hakkım varsa hepinize helal olsun sizleri cok seviyorum tekrardan denemeyi düşünmüyorum düşünsem bile en az 3 sene sonra ancak yapabilirim oluruna bıraktım artık tekrarlayanlara test gününü bekleyenlere şimdiden hayırlısını diliyorum ne olur bana dua edin içimdeki yangın geçsin yeter :KK43:

Bende çok sinirlendim böyle diyince ama malesef bizim bu halimiz onların çokta umrunda değil malesef sanki artık saatler geçmek bilmiyor çok korkuyorum inşallah bırakmamışlardır beni hakkımızda hayırlısı artık ne düşünecegimi şaşırdım valla
İnşallah güzel haber alırsın Rabbim zorla sinamasin hiç birimizi

Daha bugün 6. Günüm canım cuma 10. Günüm test günüm. Daha erken diye düşünüyorum. Geçen seferki transferimde 29 ekim tatilinden dolayı erken yaptırdım doktorum özellikle istanbul labaratuarından istiyordu testleri ve düşüşü gördüm o yüzden kimyasal gebelik geçirdim. Bu kez tam gününde hatta bir gün sonra yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu kez herşey daha güzel olur.
Cnm bende kimyasal gebelik yaşadım. İnan çok iyi anlıyorum seni. Lütfen rahat ol kafanı dağıtacak şeyler yap, film izle mesela. Ben öyle yaptım test günüme kadar bütün komedi filmlerini oturup izledim sanırım.

Aynen canm direk 0 çıktı doktoru aradım dondurulmus embriyo kendisini gec belli ediyo bu durumla karsilasabiliyoruz ilaçlara devam çarşamba test yaptırın o zamanda negatif çıkarsa ilaçları bırakın dedi iki gün içinde ne değişecek ki imkansız bi artış olması benim umudum olmadığı için ilaçları bıraktım sizlerin hakkında hayırlısı dualarım artık sizlerle benimde hakkım varsa hepinize helal olsun sizleri cok seviyorum tekrardan denemeyi düşünmüyorum düşünsem bile en az 3 sene sonra ancak yapabilirim oluruna bıraktım artık tekrarlayanlara test gününü bekleyenlere şimdiden hayırlısını diliyorum ne olur bana dua edin içimdeki yangın geçsin yeter :KK43:
Allah yardımcınız olsun insallah kendiliginden bir meleğin olur..

Aynısını geçen hafta yaşadım ve adet oldum.test bile yapmadım bu yüzden tüp e geçmeyi düşünüyorum bende.rabbim güldürsün bizi de inşallah
canım inşallah Allah her isteyene nasip etsin.Ben ilk tüp bebek denemesinide gerçekleştirdim bugün 10.günüm idrar testi yaptım negatifi gördüm.Allah bebek uğruna mücadele edip savaşan herkese versin evlatlarını tek duam bu.

Huzurask Huzurask cnm benim lütfen pes etme, 3 sene uzun bir süre Allahım madden ve manen en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün ve tekrar deneyin. İnanıyorum ki bu defa olacak. İyice araştırın başka doktorlardan da fikir alın,mutlaka bir ışık bir umut olacaktır sana yeniden.

Back
X