2016 Aralik tup bebek

Aynen canm direk 0 çıktı doktoru aradım dondurulmus embriyo kendisini gec belli ediyo bu durumla karsilasabiliyoruz ilaçlara devam çarşamba test yaptırın o zamanda negatif çıkarsa ilaçları bırakın dedi iki gün içinde ne değişecek ki imkansız bi artış olması benim umudum olmadığı için ilaçları bıraktım sizlerin hakkında hayırlısı dualarım artık sizlerle benimde hakkım varsa hepinize helal olsun sizleri cok seviyorum tekrardan denemeyi düşünmüyorum düşünsem bile en az 3 sene sonra ancak yapabilirim oluruna bıraktım artık tekrarlayanlara test gününü bekleyenlere şimdiden hayırlısını diliyorum ne olur bana dua edin içimdeki yangın geçsin yeter :KK43:
Canım yinede belki değerin yükselir Allah'tan ümit kesilmez ilaçları bırakma test gününü bekle. Rabbim ol desin yeterli olur. Bunda olmasa bile sonraki denemende olur inşallah. Pes etme. Duayı inancı ve bırakma. Duamdasin.yuce Rabbim yüzünü güldürsün

Huzurask Huzurask cnm benim lütfen pes etme, 3 sene uzun bir süre Allahım madden ve manen en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün ve tekrar deneyin. İnanıyorum ki bu defa olacak. İyice araştırın başka doktorlardan da fikir alın,mutlaka bir ışık bir umut olacaktır sana yeniden.
Bilmiyorum cnm şuan öyle bi durumdaym ki ağlamak istiyorum sigara üstüne sigara yakmak istiyorum ama doktor aradı olabiliyo çarşamba tekrar yaptirin deyince bi umut olmadida değil ama bilmiyorum ya off çok kötü bi durum 2 günde değeri artan yoktur heralde

Cnm bende kimyasal gebelik yaşadım. İnan çok iyi anlıyorum seni. Lütfen rahat ol kafanı dağıtacak şeyler yap, film izle mesela. Ben öyle yaptım test günüme kadar bütün komedi filmlerini oturup izledim sanırım.
Bir haftadır evdeyim bende canım sürekli film izleyip dua ettim. Rabbimin taktiri artık umarım bende pozitif sonuçlar alırım. Bazen tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum ama şu göğsümdeki sızının geçmesinden dolayı böyle olmaya başladım. Sende belirti birşeyler oldu mu?

Canım yinede belki değerin yükselir Allah'tan ümit kesilmez ilaçları bırakma test gününü bekle. Rabbim ol desin yeterli olur. Bunda olmasa bile sonraki denemende olur inşallah. Pes etme. Duayı inancı ve bırakma. Duamdasin.yuce Rabbim yüzünü güldürsün
Rabbima isyan etmek amaçlı değil asla ama umudumu kaybettim canm çünkü ben transferden çıktıktan sonra doktorum sizden %100 umutluyum diye gönderdi ama olmadı ama yine bi umut kırıntısı daha yeşerdi içimde ama 2 Gün içerisinde de yükselme olur mu bilemiyorum kafam çok karışık

Rabbima isyan etmek amaçlı değil asla ama umudumu kaybettim canm çünkü ben transferden çıktıktan sonra doktorum sizden %100 umutluyum diye gönderdi ama olmadı ama yine bi umut kırıntısı daha yeşerdi içimde ama 2 Gün içerisinde de yükselme olur mu bilemiyorum kafam çok karışık
Canım hayırlısını iste sağlıklısını iste. Bende ilkinde negatifle sonuçlandım ikincisinin sonucu için gün sayıyorum. Bende sonuçtan dolayı sitres yapıyorum elde değil ama ne mucizeler görenler var bol bol Meryem suresini oku Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile versin inşallah. Bu iki stresli geçirme üzüleceksen zaten iki gün sonrasında da üzüleceksin.

Bir haftadır evdeyim bende canım sürekli film izleyip dua ettim. Rabbimin taktiri artık umarım bende pozitif sonuçlar alırım. Bazen tutamıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum ama şu göğsümdeki sızının geçmesinden dolayı böyle olmaya başladım. Sende belirti birşeyler oldu mu?
Cnm aynı şey banada oldu. Progestan iğnelerim bitti jele geçtim göğüs ağrım bıçak gibi kesildi. İlk 5 gün rahmimde bir ağrılar vardı sürekli sonra onda geçti her kan verdiğimde içim içimi yedi, belirtilerim gitti kesin değerim düştü diye. Bendeki durum ilk yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı oldu. Sürekli ordaki süreçle şimdiyi karşılaştırdım durdum. İçin rahat etsin lütfen.kendi kendine zarar veriyorsun bu süreçte. Düşünmemeye çalış.

Bilmiyorum cnm şuan öyle bi durumdaym ki ağlamak istiyorum sigara üstüne sigara yakmak istiyorum ama doktor aradı olabiliyo çarşamba tekrar yaptirin deyince bi umut olmadida değil ama bilmiyorum ya off çok kötü bi durum 2 günde değeri artan yoktur heralde
Vallahi o belli olmaz cnm. Bir arkadaş yazmıştı 11. Gün 0 değer 12. Gün 200 diye. Demek ki oluyormuş. Sabret lütfen bol bol dua et. Meryem süresini oku. Allahım inşallah dualarını kabul eder.

Arkadaslar olmadi negatif 1.20
Hepinizden allah razi olsun..
Cok uzgunum..
Kucucuk yavruma ne diyecegim? :( 1 aydan fazla bizimle merkez merkez dolasti.. 11 gundur kucagima oturmaktan korkan yavruma ne diyecegim :( bebeklere birsey olmasin anne diye. Yavruma ne diyecegim :(

Cok uzgunum..
Kucucuk yavruma ne diyecegim? :KK43: 1 aydan fazla bizimle merkez merkez dolasti.. 11 gundur kucagima oturmaktan korkan yavruma ne diyecegim :KK43: bebeklere birsey olmasin anne diye. Yavruma ne diyecegim :KK43:
Geçmiş olsun canım.. hiç bişi deme evladına sıkı sıkıya sarıl..

G Gurbetkusu79 cnm söyleyecek bşy bulamıyorum çok üzgünüm ben böyle hayal etmedim kızın unutur onun için üzülme yine denersin hep hayırlısını istiyoruz oluyorsada rabbimin bi bildiği vardır :KK43:
Huzurask Huzurask cnm 3 sene denememek niye lütfen çok uzun bi zaman şimdi öyle diyorsun ama bi kaç ay geçsin İstiyceksin ... doktorun en iyisini bilir ama daha değişmez sonuç seni üzmek istemem ama embriyo en fazla 8 gün yaşayabiliyor tutunmadan ... belki kanına geç geçiyordur doktor onu düşünmüştür .. yine sen test yap ama

@Cicek-kk çok üzüldüm cnmm kendini toplayıp bidaha denersin dünyanın sonu deil bu ruh hali bi kaç haftaya gececek hep böyle olmuycak :KK43:

Çok güzel sohbetler geçirdik keşke pozitif olsa devam etseydik biliyorum artık gelmezsiniz de :KK43:neden böyle oldu demek istemiyorum sürekli rabbim istememiş zamanı henüz gelmemiş demek :KK43:

Kızlar bende negatifi aldım nasip hakkınızı helal edin
Canim ne hissetigini cok iyi biliyorum :(
Huzurask Huzurask caniimm ne olur pes etme kolay degil biliyorum
Bende evimden uzak otel otel gezdim durdum 1 aydir evimden uzagim.. Olmadimi olmuyor iste
minikgelin minikgelin yol arkadasim olmadi bende cok hayal ettim bu yolda beraber yurumege ama nasip degilmis iste..
Rabbim manen ve maddi guc versin yine deneriz insaallah...

Cok uzgunum..
Kucucuk yavruma ne diyecegim? :KK43: 1 aydan fazla bizimle merkez merkez dolasti.. 11 gundur kucagima oturmaktan korkan yavruma ne diyecegim :KK43: bebeklere birsey olmasin anne diye. Yavruma ne diyecegim :KK43:
Allah yar ve yardımcın olsun.İşte bizlerin sınavı da bu inşallah en kisa zamanda kızın kardeşine kavuşur canim.Dualarimdasin :dua::dua:

Cnm aynı şey banada oldu. Progestan iğnelerim bitti jele geçtim göğüs ağrım bıçak gibi kesildi. İlk 5 gün rahmimde bir ağrılar vardı sürekli sonra onda geçti her kan verdiğimde içim içimi yedi, belirtilerim gitti kesin değerim düştü diye. Bendeki durum ilk yaşadığım kimyasal gebelikten dolayı oldu. Sürekli ordaki süreçle şimdiyi karşılaştırdım durdum. İçin rahat etsin lütfen.kendi kendine zarar veriyorsun bu süreçte. Düşünmemeye çalış.
Bana da ısrarla jel verdi bende buna anlam veremiyorum. İğneye rağzıydım oysaki belkide yetersi kalıyor diye düşünür oldum. Bende öyle yapıyorum canım geçen sefer böyle olmuştu bak olmadı falan diye. Düşünmeyeceğim ya yarından itibaren kendi iş yerimiz var oraya gideceğim zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum. Dua et benim için ne olur bende bu sefer pozitifle karşılayım. İnşallah sağlıkla kucağına al canım rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın.

Bana da ısrarla jel verdi bende buna anlam veremiyorum. İğneye rağzıydım oysaki belkide yetersi kalıyor diye düşünür oldum. Bende öyle yapıyorum canım geçen sefer böyle olmuştu bak olmadı falan diye. Düşünmeyeceğim ya yarından itibaren kendi iş yerimiz var oraya gideceğim zaman daha çabuk geçer diye düşünüyorum. Dua et benim için ne olur bende bu sefer pozitifle karşılayım. İnşallah sağlıkla kucağına al canım rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın.
Cnm için tahat edecekse progeston tahlili yaptır, orda belli olur yeterlimi değilmi. Bencede çık işe git öadem kendi işiniz rahat olursun en azından insanlarla kaynaşırsın vakit geçer.ne gündü senin tahlilin? Az kalmış olmalı. Dualarımda hepinizede yer veriyorum cnm benim inşallah güzel sonuç alacaksın. Rahat ol lütfen.

Cok uzgunum..
Canım ne desek boş. Yavruna tutun sıkı sıkı. Bak bizleri düşün daha anne olmak için hayal kuruyoruz kardeş hayali bile kuramıyoruz. Biliyorum yavruna kardeş istemek hakkın ama yinede şanslısın öyle düşün canım. Teselli olup saçını koklayıp öpebilecegin bu yavrun var. Belki Rabbim şimdi de kardeş mucizesini nasip eder kendiliğinden
Kızlar bende negatifi aldım nasip hakkınızı helal edin
hiç
Bugün kötü bi gün oldu :(( hepimiz üzüldük ama elbet sevinecegiz

Huzurask Huzurask G Gurbetkusu79 kızlar çok üzüldüm inanınki burda pozitif sonuçları gördükçe kendim de ümitleniyordum. Ama Rabbim öyle kudretli ki sevdiği kulları böyle sabırla deniyor ve en iyi şekilde mükafatını da bilirim ki verecek. Hiç birşey bitmiş değil mucizelerde öyle, dilerim hiç beklemediğiniz bir anca sevinçten ağlarsınız mutlu haberle.

Back
X