Haber veririm mutlaka ama sende unutma beni emi inşallah bu defa mutlu haberler veririmBak mutlaka haber verin tamamı emin olun aradan senele gelsede aklında kalırsınız kızımın tedavisi sırasında olan kişiler hala aklımda arada özelden yazışıyorum :)
Rabbim bu zorlukların sonunu ikizle taçlandırmak inş
Neyapıyın biliyorsun tüm ilaçları at çöpe bugun yarın sabah olunca nefes aldığın için şükret normalde nasılsan öyle yap .. 6 ay dediğin su gibi geçer ramazandan sonra hayırlısı ile başlarsınız normalde ben ekimde yaptırdım düşük olunca Haziran'da bidaha yapmayı düşünüyordum eşim sabırsızlandıgı için baya öne aldım .. 6 ay ara en ideali gence
Kız unuturmuyum hiç kuzum konuşcazki hiç gelecekmisin kk ya arada uğra cnm hep gelmemezlik olmaz :)Haber veririm mutlaka ama sende unutma beni emi inşallah bu defa mutlu haberler veririm
Allah razı olsun bitanem birilerinin duasında olduğunu bilmek çok güzel rabbim hepimizin muradını versin hersey imtihan herşey biz insanlar için HEP HAYIR DESEDE BANA HAYAT HEP HAYIRLISI DİYECEĞİM HAYATA İNAT hayatım boyunca en sevdiğim laf inşallah bir an önce toparlanırım sende bütün arkadaslarda sağlıkla alın inşallah evlatlarınızı bitanemmmmcanım o kadar içten yazıyosun ki yemin ederim içim parçalandı en kısa zamanda mutlu haberi al inşallah her ezan sesinde sana ve nagatif alanlara dua ediyorum
Canım aynen öle koyupda boşuna beklemiş olacaktın dahada yıkılacaktın allahın izniyle olacak ne güzel bi doktrmuş bence para olarak görmemiş seniAllah' razı olsun bitanem senden de bütün arkadaşlardan da zaten dr diyo koysam bile tytmayacak sizi kandirmanin boşuna umutlandırmanın anlamı yok isteseydi çok iyi kalitede iki tane transfer ettim derdi allah ondan da razı olsun yine başka drlar gibi ne çarparsam k^rdır mantığında deil transfer parası bizde kaldı üstüne biraz daha biriktirip tekrar basliycaz cıkmadik candan umut kesilmez sen ne aşamadasın canım
Zor canm istemiyorum artık eşim çok yıprandı ben ilk defa böyle sesli ağladım beni gördükçe kendi kendini yedi tüm herkes şokta kaynimn esi hamile kaynim haberi duyduğundan beri bu soğukta dışarda rahat 2 3 paket sigara bitirmiştir diğeri emniyetten izin almış agridan çıkıp amasyaya geliyo çok şükür ki onlar yanımda ve onların bebekleriyle yetinebilirim en azından daha hassas davranıyorlar allah onlardan razı olsun ne diyelim bizimde sınavımız bu kaderimiz bu anladım zaten bugün esimde çıkış aldı işten olmayınca olmuyo işte dualarm sizinleeYok cnm öyle bu sayfa kapanamaz negatifi gördün diye ...
bukdr çocuk hasreti çeken insanın diyeceği lafmı bu ..
Sperm varsa yumurta varsa eninde sonunda hamile olacaksın
Eşinde sende haklısın yoruldunuz yıprandınız ama gececek insanlar en yakınlarını kaybediyor toprak altına koyuyorda zamanla acıları azalıyor normal hayatlarına dönüyorlar bizmi dönmüycez
çözümü olan şeyde yılıp kenaramı geçeceğiz Yok öyle bşy .. sadece zaman gerek ben inanıyorum hepiniz hamile olunca yazacaksınız buraya bayram yapacağız inş
Hayırlısı ile inşallah sımsıkı tutunsun sana minigin ve hiç bırakmasınCanım aynen öle koyupda boşuna beklemiş olacaktın dahada yıkılacaktın allahın izniyle olacak ne güzel bi doktrmuş bence para olarak görmemiş seni
Ben bugun transfer oldum bir tane donuk ttransfer yaptrdım beklicem artık hayırlısı
Cok cok üzuldum canım yazdiklarınızı okudukca mahfoldum. Rabbim en kısa zamanda o gücu sana verecek ve tekrar deneyeceksin. Anne olamayacam diye düşunme sen zaten yüreginde taşıyorsun evladını ve inanıyorumki karnında ve kucagında da taşıyacaksın. @Huzurask ve @Gurbetkusu79 dualarımdasınız nolur kendinizi yıpratmayın zamani gelince insallah kendiliğinden bile olabilir yeyerki inancınızi kaybetmeyinKızlar geldim elektrik kesikti yazamadım heryer karanlık tıpkı benim içim gibi bende haberler kötü malesef beni bırakmış bebeklerim kızım olsun isterdim hep adını DİREN koyacaktim herseye rağmen dirensin diye ama olmadı direnemedi ve beni karanlık dünyama bırakıp gittiler iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum hamileler sağlıkla alın kucaginiza inşallah sonuç bekleyenler dilerim pozitif görürsünüz hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın hoşçakalın @Sece44 bitanem aynı kaderi paylaşıyoruz şimdi seni anlayabiliyorum rabbim sabir versin inşallah çok zor çok sanki kalbim sökülüyor
Geçmiş olsun canım hala düzelemedinmi? Doktorlar ne diyor bu duruma?Kızla bende trasferden beri geçmeyen ishal bügün de nefes alırken zorlanıyorum geçmeyen bel ağrısı karın ağrısı ben donmuşla transfer oldum ama belirtiler ohss gibi yaşayan varsa bi cevap verirmi acaba
Hadi hayırlı olsun insallah tutar. Peki 2 kabul etseler yapar miydin ?Bende aynı düşüncedeydim cnm donuk transfer edildi buguun doktor tek die ısrar etti eğer tek tutunma ihtimali varsa iki koymuolar allah büyük tek olsun sağlıkla kucağına al inşş
Canım inanıyorum sen ve diğer negatif alan arkadaşlar birgün anne olacaksınız. Tüm dualarım sizinle inanın sizi çok iyi anlıyorum. Evlat hasreti nedir kimse bizden daha iyi bilemez. Anne olmayı çok hakkediyorsun inanıyorum olacak.Allah razı olsun bitanem birilerinin duasında olduğunu bilmek çok güzel rabbim hepimizin muradını versin hersey imtihan herşey biz insanlar için HEP HAYIR DESEDE BANA HAYAT HEP HAYIRLISI DİYECEĞİM HAYATA İNAT hayatım boyunca en sevdiğim laf inşallah bir an önce toparlanırım sende bütün arkadaslarda sağlıkla alın inşallah evlatlarınızı bitanemmmm
Canım negatif mi oldu şimdi sadece bu mesajını okudum. Biyere gitme canım benim Rabbim hakkında hayırlısını demek böyle gördük nolur bozma moralini. Yine denersin topla kendini bi an önce çok dua edicem sana canımsın ya kıyamam lütfen kendini topla.allaha emanet olKızlar desteğiniz için hepinizden rabbim razı gelsin kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama kimseyle böyle konuşamazdım iyiki varsınız hepiniz inşallah bir gün iyi haberler paylaşmak nasip olur inşallah hepimiz annelik duygusunu yaşarız bizimde sınavımız buymuş çekilecek daha çilemiz varmış ben artık burda fazlalık yapmıyım hepinizi seviyorum dualarım hepinizle burda gerçekten aile gibi olduk HOŞÇAKALIN SEVGİYLE KALIN beni unutmayın BÖYLE BİR SONLA GİTMEK İSTEMEZDİM AMA KISMET beni unutmayın ben sessiz sedasız sizleri izlicem yinede çünkü gidemem ben burdan çok alıştım Size birçok topik gezdim ama böyle birbirine içten dua eden topik görmedim SİZİ COK SEVİYORUM
Canım rabbim duysun sesimizi inşallah. Kulun merhametine bırakmasın.Ağır bir sınav ama Allah önce sana ve eşine sağlık versin ve ailenize mutluluk verecek Çocuklarınızı. .Çok kötüyüm inanın bana çok kotuyum kendimi o kadar aciz hissediyorum ki anlatamam size onlara bile hiçbirşey diyemeden çıktım direk kapıya kendimi atıp eşime sarıldım
Canım akıntı normal rahim duvarı kalınlaştıkça akıntı artıyor zaten, benimde belirtim 5. Günde başladı bi var bi yok yani senin anlayacağın hemen başlamıyor 7. Günde de başlayan var. Hiç ummadığın bir anda belirtin olabiliyor. O yüzden daha 2. Günün hiç düşünme ben 5. Günden sonra başladım düşünmeye bol bol film izle kitap oku yatmanın tadını çıkarKızlar benim transferin ikinci günü bugün hiç ağrım yok sancim yok en ufak bir sızlama yok.Sizinde böyle mıydı unuttum gitti sanki transferi. Sadece akıntım var normal mı bu
Amin canm benm aminCanım rabbim duysun sesimizi inşallah. Kulun merhametine bırakmasın.Ağır bir sınav ama Allah önce sana ve eşine sağlık versin ve ailenize mutluluk verecek Çocuklarınızı. .
Amasya sabuncuoğlu şerafettin araştırma hastahanesi canm acil sonuç almadakilerdi sanırım bende edicem şikayet şuan kendi kendime kızıyorum nasıl sakin kalabildim o an hayret ediyorum belkide bu acıyla susmayı istedimCanimlarim okuyorum hep sizleriHuzurask canim hangi hastanede test yaptrdin soylesene bugun ordaki gorewliler bellidir arayip sikayet edecegim boyle duyarsiz insanlar bize hizmet vermesin mumkunse,dedigini okudum mahwoldum inanmak istemiyorum nasil boyle piskin piskin cewap verirler, Milyaay canim benim ben de gunlerdir kotuyum bir yandan aglayip bir yandan careler ariyorum hep dua ediyorum senin icin buradaki adini anarak istiyorum Rabbimden sana saglikli bebekler versin diye ewt her dert cok zor ama yumurtanin spermin olmamasi derdi her seyi daha zor yapiyor.sen cok zorlu yollardan geldin tahmin ediyorum hissediyorum yuregimiz yangin yeri bana da hep sanki arkadaslarimin yakinlarimin bebeklerine hediyeler alacakmisim onlarla avunacakmisim gibi geliyor icim daha cok aciyor.Her karanlik gecenin bir aydinlk sabahi var ama guzel Allahim canim Allahim hepimize yardim etsin insallah, G Gurbetkusu79 canim sen de gunlerdir bir oraya gidip geldin cok uzak yerlerden geldin küçük melegin var cok şükür Rabbim ona saglikli hayirli guzel bir ömür nasip etsin insallah. O ozge87 canim benim Rabbim senin de yuzunu guldursun insallah biran once.Biz bilemiyoruz goremiyoruz elbet yaradanin bir bildigi var .Yuregimizden geceni hayirlisiyla bizlere nasip etsin insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?