2016 Aralik tup bebek

Haber veririm mutlaka ama sende unutma beni emi inşallah bu defa mutlu haberler veririm

canım o kadar içten yazıyosun ki yemin ederim içim parçalandı en kısa zamanda mutlu haberi al inşallah her ezan sesinde sana ve nagatif alanlara dua ediyorum
Allah razı olsun bitanem birilerinin duasında olduğunu bilmek çok güzel rabbim hepimizin muradını versin hersey imtihan herşey biz insanlar için HEP HAYIR DESEDE BANA HAYAT HEP HAYIRLISI DİYECEĞİM HAYATA İNAT hayatım boyunca en sevdiğim laf inşallah bir an önce toparlanırım sende bütün arkadaslarda sağlıkla alın inşallah evlatlarınızı bitanemmmm

Canım aynen öle koyupda boşuna beklemiş olacaktın dahada yıkılacaktın allahın izniyle olacak ne güzel bi doktrmuş bence para olarak görmemiş seni
Ben bugun transfer oldum bir tane donuk ttransfer yaptrdım beklicem artık hayırlısı

Zor canm istemiyorum artık eşim çok yıprandı ben ilk defa böyle sesli ağladım beni gördükçe kendi kendini yedi tüm herkes şokta kaynimn esi hamile kaynim haberi duyduğundan beri bu soğukta dışarda rahat 2 3 paket sigara bitirmiştir diğeri emniyetten izin almış agridan çıkıp amasyaya geliyo çok şükür ki onlar yanımda ve onların bebekleriyle yetinebilirim en azından daha hassas davranıyorlar allah onlardan razı olsun ne diyelim bizimde sınavımız bu kaderimiz bu anladım zaten bugün esimde çıkış aldı işten olmayınca olmuyo işte dualarm sizinlee

Hayırlısı ile inşallah sımsıkı tutunsun sana minigin ve hiç bırakmasın

Cok cok üzuldum canım yazdiklarınızı okudukca mahfoldum. Rabbim en kısa zamanda o gücu sana verecek ve tekrar deneyeceksin. Anne olamayacam diye düşunme sen zaten yüreginde taşıyorsun evladını ve inanıyorumki karnında ve kucagında da taşıyacaksın. @Huzurask ve @Gurbetkusu79 dualarımdasınız nolur kendinizi yıpratmayın zamani gelince insallah kendiliğinden bile olabilir yeyerki inancınızi kaybetmeyin
Kızla bende trasferden beri geçmeyen ishal bügün de nefes alırken zorlanıyorum geçmeyen bel ağrısı karın ağrısı ben donmuşla transfer oldum ama belirtiler ohss gibi yaşayan varsa bi cevap verirmi acaba
Geçmiş olsun canım hala düzelemedinmi? Doktorlar ne diyor bu duruma?

Kızlar desteğiniz için hepinizden rabbim razı gelsin kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama kimseyle böyle konuşamazdım iyiki varsınız hepiniz inşallah bir gün iyi haberler paylaşmak nasip olur inşallah hepimiz annelik duygusunu yaşarız bizimde sınavımız buymuş çekilecek daha çilemiz varmış ben artık burda fazlalık yapmıyım hepinizi seviyorum dualarım hepinizle burda gerçekten aile gibi olduk HOŞÇAKALIN SEVGİYLE KALIN beni unutmayın BÖYLE BİR SONLA GİTMEK İSTEMEZDİM AMA KISMET beni unutmayın ben sessiz sedasız sizleri izlicem yinede çünkü gidemem ben burdan çok alıştım Size birçok topik gezdim ama böyle birbirine içten dua eden topik görmedim SİZİ COK SEVİYORUM

Bende aynı düşüncedeydim cnm donuk transfer edildi buguun doktor tek die ısrar etti eğer tek tutunma ihtimali varsa iki koymuolar allah büyük tek olsun sağlıkla kucağına al inşş
Hadi hayırlı olsun insallah tutar. Peki 2 kabul etseler yapar miydin ?

Canım inanıyorum sen ve diğer negatif alan arkadaşlar birgün anne olacaksınız. Tüm dualarım sizinle inanın sizi çok iyi anlıyorum. Evlat hasreti nedir kimse bizden daha iyi bilemez. Anne olmayı çok hakkediyorsun inanıyorum olacak.

Slm ben geldim arkadaşlar bugün kese kontr gittim şükür gördük. Bir tanesini bir tanede ufak bişey gördü a net belli değildi onun için bişey diyemedi. Zaten ilk alttan bakmaya çalıştı 2 3 kez kasıldım göremiyorum dedi neyse bide karından deneyim dedi şükür üstten göründü işte o bi tane anlaşılamadı. 2 hafta sonra kalp atışına gitcem.ilaçlara devam dedi. Sağ kasıkta ağrı vardı. Az az orda bebeğin eşi varmış o yapıyomuş Dr ona kist diyo fizyolojik bi kist bebek ondan besleniyor diyo. İşte o bana ağrı yapıyo az ama çok diyemem. İste böyle benim günüm böyle geçti. Mesajlarıa bakıcam inş sizler naptınız diye

Canım negatif mi oldu şimdi sadece bu mesajını okudum. Biyere gitme canım benim Rabbim hakkında hayırlısını demek böyle gördük nolur bozma moralini. Yine denersin topla kendini bi an önce çok dua edicem sana canımsın ya kıyamam lütfen kendini topla.allaha emanet ol

Çok kötüyüm inanın bana çok kotuyum kendimi o kadar aciz hissediyorum ki anlatamam size onlara bile hiçbirşey diyemeden çıktım direk kapıya kendimi atıp eşime sarıldım
Canım rabbim duysun sesimizi inşallah. Kulun merhametine bırakmasın.Ağır bir sınav ama Allah önce sana ve eşine sağlık versin ve ailenize mutluluk verecek Çocuklarınızı. .

Kızlar benim transferin ikinci günü bugün hiç ağrım yok sancim yok en ufak bir sızlama yok.Sizinde böyle mıydı unuttum gitti sanki transferi. Sadece akıntım var normal mı bu
Canım akıntı normal rahim duvarı kalınlaştıkça akıntı artıyor zaten, benimde belirtim 5. Günde başladı bi var bi yok yani senin anlayacağın hemen başlamıyor 7. Günde de başlayan var. Hiç ummadığın bir anda belirtin olabiliyor. O yüzden daha 2. Günün hiç düşünme ben 5. Günden sonra başladım düşünmeye bol bol film izle kitap oku yatmanın tadını çıkar

Milyaay Huzurask ve G Gurbetkusu79 dualarımdasınız canlarım şimdi geriye gittim okudum inanın çok üzüldüm. Rabbim hayırlısını versin inş allahım gönlünüzdeni inş hayırlı vakitte versin. Üzülmeyin demek anlamsız ama çabuk toparlanın nolur. Sizi çok seviyorum kardeşlerim dua edicem bol bol nolur üzülmeyin Rabbim sabrınızı bol versin.amin.

Sizden ayrılmak istemezdim canlar ama buraya girdikçe umutlarm hayallerim mutluluklarım gözümün önüne geliyor hala kabullenemiyorum bebegimin beni bırakıp gittiğini aklım hayalim almıyor negatif alanları anlıyorum üzüldüm demekle anlayamıyomusum yada en azndan bu kadar iyi anlamıyo musum ben dün gece büyük bi heyecan büyük bi mutlulukla aranizdaydim ama bu gece gözyaşlarıyla size veda ediyorum sizlerden çok şey öğrendim hepinizden ALLAH razı olsun en güzel günleri burda geçirdim diyebilirim ama artık veda vakti kusura bakmayın çok uzattım ama öyle sessizce aranızdan gitmekte istemedim beni bugünde yalnız bırakmayan herkese cok çok teşekkür ederim G Gurbetkusu79 canm inşallah sende en kısa zamanda kızına bi kardes için tekrardan baslarsin hayallerine ve inşallah bu sefer bebeğin seninle olur HEPINIZI ÇOK SEVİYORUM dualarım sizinle olacak her zaman

Canimlarim okuyorum hep sizleri Huzurask canim hangi hastanede test yaptrdin soylesene bugun ordaki gorewliler bellidir arayip sikayet edecegim boyle duyarsiz insanlar bize hizmet vermesin mumkunse,dedigini okudum mahwoldum inanmak istemiyorum nasil boyle piskin piskin cewap verirler, Milyaay canim benim ben de gunlerdir kotuyum bir yandan aglayip bir yandan careler ariyorum hep dua ediyorum senin icin buradaki adini anarak istiyorum Rabbimden sana saglikli bebekler versin diye ewt her dert cok zor ama yumurtanin spermin olmamasi derdi her seyi daha zor yapiyor.sen cok zorlu yollardan geldin tahmin ediyorum hissediyorum yuregimiz yangin yeri bana da hep sanki arkadaslarimin yakinlarimin bebeklerine hediyeler alacakmisim onlarla avunacakmisim gibi geliyor icim daha cok aciyor.Her karanlik gecenin bir aydinlk sabahi var ama guzel Allahim canim Allahim hepimize yardim etsin insallah, G Gurbetkusu79 canim sen de gunlerdir bir oraya gidip geldin cok uzak yerlerden geldin küçük melegin var cok şükür Rabbim ona saglikli hayirli guzel bir ömür nasip etsin insallah. O ozge87 canim benim Rabbim senin de yuzunu guldursun insallah biran once.Biz bilemiyoruz goremiyoruz elbet yaradanin bir bildigi var .Yuregimizden geceni hayirlisiyla bizlere nasip etsin insallah amin

Bugun cok zor ve uzucu bir gun gecirdik arkadaslar sanirim 4-5 kisiyis negatif sonuc alan..hepimizde yaklasik ayni gunlerde transfer olduk... Olmadi arkadaslar buyuk hayal kirikligi yasadik ve yasattik...
Bu yollar zor ve mesaketli yollar hepimiz emek harciyoruz...
Fakat birgun eminim sizlerde anne olacaksiniz yeterki inanin...
Benim 3 asilama 4 tane tup bebek'ten sonra kizim kendiliginden oldu.. Tam 11 yil sonra hayal gibi ama oldu ve ben inaniyorum sizinde mucizeniz olacak ve anneligi tadacaksiniz... Yeterki sabredelim kolay degil elbet cok iyi biliyorum...
Bende burdan hepinize ayri ayri tesekkur ederim,hepinizden allah razi olsun hamile olan arkadaslar sizleride boyle gizli gizli takip edecegim... Sizi ve desteginizi asla unutmiyacagim iyi varsiniz...
Rabbim hepimizin gonlune gore versin...

Amasya sabuncuoğlu şerafettin araştırma hastahanesi canm acil sonuç almadakilerdi sanırım bende edicem şikayet şuan kendi kendime kızıyorum nasıl sakin kalabildim o an hayret ediyorum belkide bu acıyla susmayı istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…