2016 Aralik tup bebek

Canim lutfen olumsuz olmaa ben ne hikayeler okudum burdaa cok zor durumda olanlarin bebekleri var.gecen gun @minikgelin in 2012 yilinda yazdigi bir msja denk geldim azospermle ilgili bir seyler yazmisti umut ariyormus bak masallah subhanallah kizina kardes icin burada tekrar.Kendimden biliyorum kisa sure sonra yazin gelmesini iple cekeceksin gun sayacaksin canim benimm

Sana verilen kagitta muhtemeln ismi yaziyordur onlarin arayip iki cift laf etmek lazim insanin ici sogumuyor cunku

Şimdi okuyup deli oldum sinirden. Allah sorsun pis kaba hayvanlardan. Şok oldum eşime anlatıyodum şimdi bir baktım ki amasyaymış. Ben de Amasyadayım arkadaşım hepsine değil lafım ama saglikta özellikle Amasya'da erkek çalışanların bi rahat ve kaba taraflari var. Meb de hemen herşeyi şikayet ediyolar. Biz kimseyi şikayet etmiyoruz Allah'a bırakıyoruz. Çok üzüldüm senin adına.

Canım yarın git onları şikayet et devlet hastanesimi nerde bu

Bende bir defa buna benzer bir durumla karsilastim melesef bunu birtek yasayan bilir annem bile evlenir evlenmez cocuk sahibi olmus beni o bile anlamaz sizlerin anladigi kadar sevdilerimiz bize sadece üzülür ama kimse gercekten ne yasadigimjzi bilemez icimizi kemiren bu duyguyu daha dogmamis bir varliga hasretimizi kimse anlamaz biz birbirimizi tanimasak bile bizler biliriz birbirimizle nasil konusacagimizi. Birimiz soru sorar digerimiz sabirla cevap verir cunku hepimiz ayni yollardan gectik geciyoruz. Ablam 5 yil cocuk istedi onun icin hep dua ettim uzuldum ama simdi ne yasadigini dusunuyorumda cok yalniz birakmisim ama basina gelmeyen bilemiyor iste bambaska bir duygu dilerim hayirlisiyla son sinavimiz olur ve hepimiz evlatlarimiza birer birer kavusuruz

Bizde seni cnm

Canım yarın git onları şikayet et devlet hastanesimi nerde bu
Eşime dedim o bile delirdi nasıl öyle konuşurlar nerdeymiş o hastane şikayet edilmesi gerek diye valla anca hıncını böyle alırsın yoksa çok düşünecek aklına gelecek o sözler acın biticek git onları şikayet et isimlerini öğren dilekçe yaz başhekime

Güçlü olmaya çalışıyorum.. ama bir eşimin yüzüne baktığımda dayanamayıp hüngür hüngür ağlıyorum bir de senin yazını okuduğum da.. hep kendime üzme kendini derdim negatif aldığımda da dış gebelikgeçirdiğimde de, çok şükür tüp bebek var.. ilkinde tutar, sıkma kendini diye rahatlatmaya çalışırdım. Ama şimdi içim yanıyor, yangın yeri gibi söndüremiyorum.. rabbim başka dert vermesin, hamd olsun bu negatif de son olan inşallah.

Diğer tüm arkadaşlarım içinde rabbimden en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum..

Bir de kızlar bana İstanbul da en iyi tüp bebek merkezleri neresi yazabilir misiniz ?!? Ben john hopkins Anadolu salık merkezi Ayhan arıcıya gittim.. ama değiştirmek istersem nereye giderim bilemiyorum. Bahçeci fln diyorlar ?!?

C
nm o ilac neyse gelince adımı özelden atsana

Canım benim kıyamam ya Rabbim gönlünüze Kevser suları serpsin inş okadar çok olduki negatif eski mesajları anca okudum hiç üşenmeden ve yemin ederim oturdum ağladım. inanın bende 10 yıl çektim hala bile yarınımızdan emin değilim. Çünki Rabbim ne derse o. Boynumuz kıldan ince çok ağladım az önce sizlere çok duada ettim inanın çok üzüldüm nolur çabuk toparlanın yılmayın.

Canım bağcılarda medipol mega üniversite hastanesi okadar çok yaptıran varki olumlu sonuçlara bakarak gittim bende ve çok şükür. Burda bi arkadaş daha var hatta o da oraya gidiyor umut_dua onunda oldu.emriyologları ve Dr çok iyi o hastanenin tüp bebek merkezi çok başarılı. Dr günseli özdemir.istersen detaylı konuşalım.bizimde çok aşamalı ama sonuçla tedavim iz oldu çok şükür nasip oldu. Nerde oturuyosun cnm

Canim bahceci fulya cok iyi diyorlar erbil bey guwenc bey icin.bulent tirasi cok oven var acibadem de sanirim.ben de bir yandan bakiniyorum.ama bizim sperm dna sinda sorun varsa once onu iyilestrmek lazim ondan sonra nasipse bnim icime fulya erbil bey sindi simdilik

Amin canim benimm

Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Bağcılar baya uzak bana

İstanbul Anadolu yakasındayım gerekirse Fulya'ya da giderim tabiki.. inşallah düzelir canım.. inşallah hepimiz sevinçli haber alırız.. bebeklerimiz doğunca artık yakın olursak oyun arkadaşı yaparız

İstanbul Anadolu yakasındayım gerekirse Fulya'ya da giderim tabiki.. inşallah düzelir canım.. inşallah hepimiz sevinçli haber alırız.. bebeklerimiz doğunca artık yakın olursak oyun arkadaşı yaparız
Ben de anadoludayim.ahh keskeeee keske.bahceci umuttaydim bn de 2kez husran olunca insan farkli bir dr arayisina giriyor ama bnm dr cem beyden memnun olan cok hastasi var ben de cok sewiyordum ama nasip olmadi

Ben de anadoludayim.ahh keskeeee keske.bahceci umuttaydim bn de 2kez husran olunca insan farkli bir dr arayisina giriyor ama bnm dr cem beyden memnun olan cok hastasi var ben de cok sewiyordum ama nasip olmadi
Bende sitelerine baktım belki Cem bey olabilir diye düşündüm.. sen nie Cem beyden vazgeçtin?!

Negatifleri öğrenince o kadar çok üzüldüm ki.o çaresizliği, umutsuzlugu öyle hissettim ki.Beklemekten umut etmekten baska bi çare yok ne yazikki.evlat hasretini en iyi biz anliyoruz.
Rabbim kisa zamanda nasip etsin Insallah. Dualarimiz sizinle.Bu hayatta herkesin farkli bir sinavi varmis onu anladım, Allahim kimseyi evlatla sinamasin ama çok bilirim gecelere kadar agladigimi,hickiriklarimin boğazıma takıldığını...Ne gelirse rabbimden geliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…