Canim lutfen olumsuz olmaa ben ne hikayeler okudum burdaa cok zor durumda olanlarin bebekleri var.gecen gun @minikgelin in 2012 yilinda yazdigi bir msja denk geldim azospermle ilgili bir seyler yazmisti umut ariyormus bak masallah subhanallah kizina kardes icin burada tekrar.Kendimden biliyorum kisa sure sonra yazin gelmesini iple cekeceksin gun sayacaksin canim benimmBitanem çok ama çok kötüyüm yaadün çözdük dedi ikisi çözüldü ama onlarda kalitesiz transferi yapmak istemiyorum çünkü boşuna benim umudum yok dedi transfer için koyacağınız paraya yazık üstüne az daha biriktirip tekrar yaptırın dedi bu defa eşime ilaç tedavisi verecekmis 3 ay biliyorsun benim eşimde azospermi çok etkili ilacmis İsviçre'den getirtiyor dedi yüzde 70 olumlu sonuç alıyoruz ben dedim tekrar denemeyi düşünmüyorum en az bir iki sene düşünmüyorum dedim kesinlikle değil 1 2 sene sizin için her geçen gün risk şimdi eşinde Sperm var 1 2 sene sonra onlarda olmayabilir o zaman nolacak dedi 6 ay dedi en fazla 6 ay sonra gelin başlayalım bu yaştan pes edemezsin dedi eşimle konuştum habire ağlıyor ve bu beni mahfediyoo ben tekrar yaptırmak istemiyorum bu defa gerçekten çok ama çok umutluydum çok ağır geldi bana eşim arabayı yazın satacam tekrar son bir defa daha yaptiralim diyo ama ben sanırım tekrar kendime gelemiycem ben kabullendim artık sanırım anne olamiycam rabbim seninkileri bağışlasın inşallah
Sana verilen kagitta muhtemeln ismi yaziyordur onlarin arayip iki cift laf etmek lazim insanin ici sogumuyor cunkuAmasya sabuncuoğlu şerafettin araştırma hastahanesi canm acil sonuç almadakilerdi sanırım bende edicem şikayet şuan kendi kendime kızıyorum nasıl sakin kalabildim o an hayret ediyorum belkide bu acıyla susmayı istedim
Şimdi okuyup deli oldum sinirden. Allah sorsun pis kaba hayvanlardan. Şok oldum eşime anlatıyodum şimdi bir baktım ki amasyaymış. Ben de Amasyadayım arkadaşım hepsine değil lafım ama saglikta özellikle Amasya'da erkek çalışanların bi rahat ve kaba taraflari var. Meb de hemen herşeyi şikayet ediyolar. Biz kimseyi şikayet etmiyoruz Allah'a bırakıyoruz. Çok üzüldüm senin adına.Amasya sabuncuoğlu şerafettin araştırma hastahanesi canm acil sonuç almadakilerdi sanırım bende edicem şikayet şuan kendi kendime kızıyorum nasıl sakin kalabildim o an hayret ediyorum belkide bu acıyla susmayı istedim
Canım yarın git onları şikayet et devlet hastanesimi nerde buO kadar güçlü birisi değilim canm o gücü kendimde bulamıyorum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bende umudumu kestim ama hala doktorun ısrarla umudunu kesmemesini anlayamıyorum ne diye umutlandiriyolar ki bizi en ufak bi toz tanesine bile umutlanan insanlarken ne diye bu işkence zaten kan sonucumu veren adamlarn dalga geçmesine uğradım sonuç çıktı mı diye kağıdımi verdim ne bekliyosun dedi ben bisey diyemeden diğeri ikiz dedi masa başında ki adamda yok dördüz dedi kahkaha attılar al sıfır deyip kağıdı elime verdiler düşünün ki siz halimi adamlara bile bişey diyemeden direk çıktım
O kadar güçlü birisi değilim canm o gücü kendimde bulamıyorum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bende umudumu kestim ama hala doktorun ısrarla umudunu kesmemesini anlayamıyorum ne diye umutlandiriyolar ki bizi en ufak bi toz tanesine bile umutlanan insanlarken ne diye bu işkence zaten kan sonucumu veren adamlarn dalga geçmesine uğradım sonuç çıktı mı diye kağıdımi verdim ne bekliyosun dedi ben bisey diyemeden diğeri ikiz dedi masa başında ki adamda yok dördüz dedi kahkaha attılar al sıfır deyip kağıdı elime verdiler düşünün ki siz halimi adamlara bile bişey diyemeden direk çıktım
Bizde seni cnmSizden ayrılmak istemezdim canlar ama buraya girdikçe umutlarm hayallerim mutluluklarım gözümün önüne geliyor hala kabullenemiyorum bebegimin beni bırakıp gittiğini aklım hayalim almıyor negatif alanları anlıyorum üzüldüm demekle anlayamıyomusum yada en azndan bu kadar iyi anlamıyo musum ben dün gece büyük bi heyecan büyük bi mutlulukla aranizdaydim ama bu gece gözyaşlarıyla size veda ediyorum sizlerden çok şey öğrendim hepinizden ALLAH razı olsun en güzel günleri burda geçirdim diyebilirim ama artık veda vakti kusura bakmayın çok uzattım ama öyle sessizce aranızdan gitmekte istemedim beni bugünde yalnız bırakmayan herkese cok çok teşekkür ederim @Gurbetkusu79 canm inşallah sende en kısa zamanda kızına bi kardes için tekrardan baslarsin hayallerine ve inşallah bu sefer bebeğin seninle olur HEPINIZI ÇOK SEVİYORUM dualarım sizinle olacak her zaman
Eşime dedim o bile delirdi nasıl öyle konuşurlar nerdeymiş o hastane şikayet edilmesi gerek diye valla anca hıncını böyle alırsın yoksa çok düşünecek aklına gelecek o sözler acın biticek git onları şikayet et isimlerini öğren dilekçe yaz başhekimeCanım yarın git onları şikayet et devlet hastanesimi nerde bu
Güçlü olmaya çalışıyorum.. ama bir eşimin yüzüne baktığımda dayanamayıp hüngür hüngür ağlıyorum bir de senin yazını okuduğum da.. hep kendime üzme kendini derdim negatif aldığımda da dış gebelikgeçirdiğimde de, çok şükür tüp bebek var.. ilkinde tutar, sıkma kendini diye rahatlatmaya çalışırdım. Ama şimdi içim yanıyor, yangın yeri gibi söndüremiyorum.. rabbim başka dert vermesin, hamd olsun bu negatif de son olan inşallah.Canimlarim okuyorum hep sizleriHuzurask canim hangi hastanede test yaptrdin soylesene bugun ordaki gorewliler bellidir arayip sikayet edecegim boyle duyarsiz insanlar bize hizmet vermesin mumkunse,dedigini okudum mahwoldum inanmak istemiyorum nasil boyle piskin piskin cewap verirler, @Ilaymilya canim benim ben de gunlerdir kotuyum bir yandan aglayip bir yandan careler ariyorum hep dua ediyorum senin icin buradaki adini anarak istiyorum Rabbimden sana saglikli bebekler versin diye ewt her dert cok zor ama yumurtanin spermin olmamasi derdi her seyi daha zor yapiyor.sen cok zorlu yollardan geldin tahmin ediyorum hissediyorum yuregimiz yangin yeri bana da hep sanki arkadaslarimin yakinlarimin bebeklerine hediyeler alacakmisim onlarla avunacakmisim gibi geliyor icim daha cok aciyor.Her karanlik gecenin bir aydinlk sabahi var ama guzel Allahim canim Allahim hepimize yardim etsin insallah, @Gurbetkusu79 canim sen de gunlerdir bir oraya gidip geldin cok uzak yerlerden geldin küçük melegin var cok şükür Rabbim ona saglikli hayirli guzel bir ömür nasip etsin insallah. O ozge87 canim benim Rabbim senin de yuzunu guldursun insallah biran once.Biz bilemiyoruz goremiyoruz elbet yaradanin bir bildigi var .Yuregimizden geceni hayirlisiyla bizlere nasip etsin insallah amin
nm o ilac neyse gelince adımı özelden atsanaBitanem çok ama çok kötüyüm yaadün çözdük dedi ikisi çözüldü ama onlarda kalitesiz transferi yapmak istemiyorum çünkü boşuna benim umudum yok dedi transfer için koyacağınız paraya yazık üstüne az daha biriktirip tekrar yaptırın dedi bu defa eşime ilaç tedavisi verecekmis 3 ay biliyorsun benim eşimde azospermi çok etkili ilacmis İsviçre'den getirtiyor dedi yüzde 70 olumlu sonuç alıyoruz ben dedim tekrar denemeyi düşünmüyorum en az bir iki sene düşünmüyorum dedim kesinlikle değil 1 2 sene sizin için her geçen gün risk şimdi eşinde Sperm var 1 2 sene sonra onlarda olmayabilir o zaman nolacak dedi 6 ay dedi en fazla 6 ay sonra gelin başlayalım bu yaştan pes edemezsin dedi eşimle konuştum habire ağlıyor ve bu beni mahfediyoo ben tekrar yaptırmak istemiyorum bu defa gerçekten çok ama çok umutluydum çok ağır geldi bana eşim arabayı yazın satacam tekrar son bir defa daha yaptiralim diyo ama ben sanırım tekrar kendime gelemiycem ben kabullendim artık sanırım anne olamiycam rabbim seninkileri bağışlasın inşallah
Canım benim kıyamam ya Rabbim gönlünüze Kevser suları serpsin inş okadar çok olduki negatif eski mesajları anca okudum hiç üşenmeden ve yemin ederim oturdum ağladım. inanın bende 10 yıl çektim hala bile yarınımızdan emin değilim. Çünki Rabbim ne derse o. Boynumuz kıldan ince çok ağladım az önce sizlere çok duada ettim inanın çok üzüldüm nolur çabuk toparlanın yılmayın.Güçlü olmaya çalışıyorum.. ama bir eşimin yüzüne baktığımda dayanamayıp hüngür hüngür ağlıyorum bir de senin yazını okuduğum da.. hep kendime üzme kendini derdim negatif aldığımda da dış gebelikgeçirdiğimde de, çok şükür tüp bebek var.. ilkinde tutar, sıkma kendini diye rahatlatmaya çalışırdım. Ama şimdi içim yanıyor, yangın yeri gibi söndüremiyorum.. rabbim başka dert vermesin, hamd olsun bu negatif de son olan inşallah.
Diğer tüm arkadaşlarım içinde rabbimden en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum..
Canım bağcılarda medipol mega üniversite hastanesi okadar çok yaptıran varki olumlu sonuçlara bakarak gittim bende ve çok şükür. Burda bi arkadaş daha var hatta o da oraya gidiyorBir de kızlar bana İstanbul da en iyi tüp bebek merkezleri neresi yazabilir misiniz ?!? Ben john hopkins Anadolu salık merkezi Ayhan arıcıya gittim.. ama değiştirmek istersem nereye giderim bilemiyorum. Bahçeci fln diyorlar ?!?
Canim bahceci fulya cok iyi diyorlar erbil bey guwenc bey icin.bulent tirasi cok oven var acibadem de sanirim.ben de bir yandan bakiniyorum.ama bizim sperm dna sinda sorun varsa once onu iyilestrmek lazim ondan sonra nasipse bnim icime fulya erbil bey sindi simdilikBir de kızlar bana İstanbul da en iyi tüp bebek merkezleri neresi yazabilir misiniz ?!? Ben john hopkins Anadolu salık merkezi Ayhan arıcıya gittim.. ama değiştirmek istersem nereye giderim bilemiyorum. Bahçeci fln diyorlar ?!?
Amin canim benimmGüçlü olmaya çalışıyorum.. ama bir eşimin yüzüne baktığımda dayanamayıp hüngür hüngür ağlıyorum bir de senin yazını okuduğum da.. hep kendime üzme kendini derdim negatif aldığımda da dış gebelikgeçirdiğimde de, çok şükür tüp bebek var.. ilkinde tutar, sıkma kendini diye rahatlatmaya çalışırdım. Ama şimdi içim yanıyor, yangın yeri gibi söndüremiyorum.. rabbim başka dert vermesin, hamd olsun bu negatif de son olan inşallah.
Diğer tüm arkadaşlarım içinde rabbimden en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum..
Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Bağcılar baya uzak banaCanım bağcılarda medipol mega üniversite hastanesi okadar çok yaptıran varki olumlu sonuçlara bakarak gittim bende ve çok şükür. Burda bi arkadaş daha var hatta o da oraya gidiyorumut_dua onunda oldu.emriyologları ve Dr çok iyi o hastanenin tüp bebek merkezi çok başarılı. Dr günseli özdemir.istersen detaylı konuşalım.bizimde çok aşamalı ama sonuçla tedavim iz oldu çok şükür nasip oldu. Nerde oturuyosun cnm
İstanbul Anadolu yakasındayım gerekirse Fulya'ya da giderim tabiki.. inşallah düzelir canım.. inşallah hepimiz sevinçli haber alırız.. bebeklerimiz doğunca artık yakın olursak oyun arkadaşı yaparızCanim bahceci fulya cok iyi diyorlar erbil bey guwenc bey icin.bulent tirasi cok oven var acibadem de sanirim.ben de bir yandan bakiniyorum.ama bizim sperm dna sinda sorun varsa once onu iyilestrmek lazim ondan sonra nasipse bnim icime fulya erbil bey sindi simdilik
Ben de anadoludayim.ahh keskeeee keske.bahceci umuttaydim bn de 2kez husran olunca insan farkli bir dr arayisina giriyor ama bnm dr cem beyden memnun olan cok hastasi var ben de cok sewiyordum ama nasip olmadiİstanbul Anadolu yakasındayım gerekirse Fulya'ya da giderim tabiki.. inşallah düzelir canım.. inşallah hepimiz sevinçli haber alırız.. bebeklerimiz doğunca artık yakın olursak oyun arkadaşı yaparız
Bende sitelerine baktım belki Cem bey olabilir diye düşündüm.. sen nie Cem beyden vazgeçtin?!Ben de anadoludayim.ahh keskeeee keske.bahceci umuttaydim bn de 2kez husran olunca insan farkli bir dr arayisina giriyor ama bnm dr cem beyden memnun olan cok hastasi var ben de cok sewiyordum ama nasip olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?