2016 Aralik tup bebek

Teşekkür ederim yorumlarınız için canlarım.Canım kimi süt içme diyor kimi avakodo düşük yapıyor yeme diyor o yüzden kafam çok karıştı.Normalde bende hergün süt içerim mutlaka ama şu son hafta kafam karıştı yanlış mı yapıyorum acaba diye Sen de mi bu şekilde yaptın transfer öncesi canım ?

Günaydın kızlar benim gece sancım oldu kan gelcek diye korktum ama bşy gelmedi baya uykumu böldü uyuyamadım şimdide öyle agrımışki yeri acıyor resmen sizdede oluyormu
Benimde ilk zamanlar çok oluyodu canım endişelenme kanama yoksa bişey olmaz.

Ben yurt dışında tup bebekler üzerinde yapilmis bi makale okumuştum canim orda ozellimle avakado ve ananas yeyin yaziyodu.
Avakadoyu sürekli yiyemedim tadi biraz kötü geldi bana ama süt, yumurta, peynir bunlari hergün yedim. Bide transfersen sonra hergün 1 dilim ananas yedim.

Günaydın kızlar. Günlerdir 1 mi 2 mi transfer olsun diye düşünürken doktor kesin kararını vermiş. Tek olcak 5. gün embriyosu. 4 tane de dondurulacak insallah. Geceden beri midem yaniyo ilaclardan mi yoksa stres mi yaptim bilemiyorum. Hazirlanmaya basliyorum ılık bi duş alıp dua mı edip gidecegiz hayirlisiyla. Aklina gelen benim için dua etsin lutfen

Hadi gözün aydin olsun canım. Güzel sonuclarin olur insallah.

Ay hadi inşallah canım bebişini al gel. Sana sıkı sıkı tutunsun.

Hayirlisi olsn cnm tek olsun saglikla dogsun istedgimiz de bu ztn. Dualarimiz seninle sakin olmaya calis

Teşekkür ederim canım bende uygulayacağım inşallah olumlu sonuç alırım.Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah..

Canım hayırlı olsun insallah guzel sonuçlar veririz.Bizim aynı gün oldu transfer şimdi gün sayma sırası bize geldi Rabbim utandirmasin hiç birimizi

CANIM 1 Mİ 2 Mİ KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM BURDAKI ARKADAŞLARIN BİLGİ,TECRÜBE VE TAVSİYELİRİNE BU KONUDA İHTİYACIM VAR

Kızlar şimdi tuvalete gittim jelim akmış pembe olarak. Kanamam yok ama. Dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimde.dün işe başladım ama masa başı çalışıyorum çok yormadım kendimi rahatım işte. Sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?

Arada öyle kanamalar görülebiliyor canım. Stres yapma. Ama yine de doktorunu ara hemen istersen. Bir kontrol etmesinde fayda var. İçin rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…