Canım bende regl olacak gibi kasık ağrım vardı çok şiddetliydi. Olmadım çok şükür.Günaydın kızlar bugün transferimin 7.günü ama bende Regl olmakmış gibi belirtiler var çok moralsiz uyandım bu sabah
Teşekkür ederim yorumlarınız için canlarım.Canım kimi süt içme diyor kimi avakodo düşük yapıyor yeme diyor o yüzden kafam çok karıştı.Normalde bende hergün süt içerim mutlaka ama şu son hafta kafam karıştı yanlış mı yapıyorum acaba diyeCanım benim doktorum süt, yumurta,peynir ve avakado ye bunlar çok etkili demişti yumurtalar için. Bol bol su iç, sigara kullaniyorsan birak herşeyi etkiliyomus ozelliklerde erkeklerin sperm kalitesini çok etkiliyomus.
Bir de dua edeceksin,insallah güzel bi sonuc alirsin canım
Benimde ilk zamanlar çok oluyodu canım endişelenme kanama yoksa bişey olmaz.Günaydın kızlar benim gece sancım oldu kan gelcek diye korktum ama bşy gelmedi baya uykumu böldü uyuyamadım şimdide öyle agrımışki yeri acıyor resmensizdede oluyormu
Yaaaa çok korkuyorumm ,eninde sonunda test yapicam ama beklemek istiyorumKız gidip kan versene neyi bekliyorsun :) kesin çıkar 14. Gün tekrarlarsın testi
Banaa hamilesin gibi geliyor canım.Yaaaa çok korkuyorumm ,eninde sonunda test yapicam ama beklemek istiyorum
Ben yurt dışında tup bebekler üzerinde yapilmis bi makale okumuştum canim orda ozellimle avakado ve ananas yeyin yaziyodu.Teşekkür ederim yorumlarınız için canlarım.Canım kimi süt içme diyor kimi avakodo düşük yapıyor yeme diyor o yüzden kafam çok karıştı.Normalde bende hergün süt içerim mutlaka ama şu son hafta kafam karıştı yanlış mı yapıyorum acaba diyeSen de mi bu şekilde yaptın transfer öncesi canım ?
Insallah canım yaa insallah.Her asamasi ayriymis gerçektenBanaa hamilesin gibi geliyor canım.
Allah kolaylık versin canım gerçekten çok stresli ama kalbini ferah tut.Insallah canım yaa insallah.Her asamasi ayriymis gerçekten
Hadi gözün aydin olsun canım. Güzel sonuclarin olur insallah.Günaydın kızlar. Günlerdir 1 mi 2 mi transfer olsun diye düşünürken doktor kesin kararını vermiş. Tek olcak 5. gün embriyosu. 4 tane de dondurulacak insallah. Geceden beri midem yaniyo ilaclardan mi yoksa stres mi yaptim bilemiyorum. Hazirlanmaya basliyorum ılık bi duş alıp dua mı edip gidecegiz hayirlisiyla. Aklina gelen benim için dua etsin lutfen
Ay hadi inşallah canım bebişini al gel. Sana sıkı sıkı tutunsun.Günaydın kızlar. Günlerdir 1 mi 2 mi transfer olsun diye düşünürken doktor kesin kararını vermiş. Tek olcak 5. gün embriyosu. 4 tane de dondurulacak insallah. Geceden beri midem yaniyo ilaclardan mi yoksa stres mi yaptim bilemiyorum. Hazirlanmaya basliyorum ılık bi duş alıp dua mı edip gidecegiz hayirlisiyla. Aklina gelen benim için dua etsin lutfen
Hayirlisi olsn cnm tek olsun saglikla dogsun istedgimiz de bu ztn. Dualarimiz seninle sakin olmaya calisGünaydın kızlar. Günlerdir 1 mi 2 mi transfer olsun diye düşünürken doktor kesin kararını vermiş. Tek olcak 5. gün embriyosu. 4 tane de dondurulacak insallah. Geceden beri midem yaniyo ilaclardan mi yoksa stres mi yaptim bilemiyorum. Hazirlanmaya basliyorum ılık bi duş alıp dua mı edip gidecegiz hayirlisiyla. Aklina gelen benim için dua etsin lutfen
Amin canim çok tesekkur ederim.Hadi gözün aydin olsun canım. Güzel sonuclarin olur insallah.
Teşekkür ederim canım bende uygulayacağım inşallah olumlu sonuç alırım.Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah..Ben yurt dışında tup bebekler üzerinde yapilmis bi makale okumuştum canim orda ozellimle avakado ve ananas yeyin yaziyodu.
Avakadoyu sürekli yiyemedim tadi biraz kötü geldi bana ama süt, yumurta, peynir bunlari hergün yedim. Bide transfersen sonra hergün 1 dilim ananas yedim.
Aay insallah cok sagol canim.Ay hadi inşallah canım bebişini al gel. Sana sıkı sıkı tutunsun.
Evet canim insallah en hayirlisi olur.Hayirlisi olsn cnm tek olsun saglikla dogsun istedgimiz de bu ztn. Dualarimiz seninle sakin olmaya calis
Canım hayırlı olsun insallah guzel sonuçlar veririz.Bizim aynı gün oldu transfer şimdi gün sayma sırası bize geldi Rabbim utandirmasin hiç birimiziCanım aynen öle koyupda boşuna beklemiş olacaktın dahada yıkılacaktın allahın izniyle olacak ne güzel bi doktrmuş bence para olarak görmemiş seni
Ben bugun transfer oldum bir tane donuk ttransfer yaptrdım beklicem artık hayırlısı
CANIM 1 Mİ 2 Mİ KONUSUNDA BENDE KARARSIZIM BURDAKI ARKADAŞLARIN BİLGİ,TECRÜBE VE TAVSİYELİRİNE BU KONUDA İHTİYACIM VARKizlaarr yarın transfer olcak saat 2 de. 3. Gün aradiklarinda 10tane yumurta vardi ilerleyen ama 4. Gün yumurtaları açamıyoruz 5. Güne ne olur bilinmez dediler siz yine de 5. Gün gelin dediler. Ve hala 1 mi 2 mi olsun transfer konusunda kararsızız
Kızlar şimdi tuvalete gittim jelim akmış pembe olarak. Kanamam yok ama. Dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimde.dün işe başladım ama masa başı çalışıyorum çok yormadım kendimi rahatım işte. Sizce ne olabilir? Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?