Amin inşallah canim yok birsey vermedi doktor progestan eustrofem folik asit aspirin ve jodid birde crinone jel kullandim bugün eşimin itirafi ile birkez daha üzüldüm doktor yumurta 1.kalite ama tutmazsa ikinci kesin demis yani tutmayacagi tahmi" etmiş yazik oldu yavruma tam 6.günündeydiCanım çok üzüldüm rabbim inşallah tez vakitte sana bir mucize göndersin hiç ummadıgın anda mümkün degil dedigin anda.
Tutunma için serum fln yaptırmışmıydın.
Evet canm tekrarladm bilindik sonuç negatif 0 dı şimdi 0.1 çıktı ilaçları bıraktım ama inanılmaz belim ağrıyo kasiklarim acıyo resmen aklım çıkacak durumda sanciya niye böyle oldu ki ilk defa bu kadar kötüyümCanım sen testini tekrarladım mı
Bende anlamadm ki canm doktor şuan ben şok oldum herşeyi iyice araştırıp yarın size dönüş yapcam 37 senedir profm ilk defa böyle bi durumla karşılaştım çok farklıydı çünkü sizinki tutmama ihtimali nerdeyse yoktu dedi zaten bizde erkek infertilesi vardı bende hicbir problem yoktu herşeyim çok güzeldi rahime çizik atıldı gebelik aşısı yapıldı ama buna rağmen olmadı oda çok şaşırdı bakalm yarn dönüş yapacak canm hayırlısı olsun ya zaten umutlanmamistim hiç yıkılmadım bu sonuçta yıkılacağımı ilkinde yıkıldım zatenHuzurask canim benimde dondurulmus embriyoydu ve degerim 5 cikti buna ragmen doktorum negatif ilaclari birak dedi seni neden tekrar teste gonderiyor neden bi daha umutlandiriyoki zaten en ufak bi seyde umutlaniyorz
Negatif yine kuzucum :)Huzurask canim seni merak ettim bir sonuc ciktimi??
Çok sağol Pazartesi tüp bebek doktoruna gidicez. Alttan bakınca sıkıntı olur mu?Göbekten görünür cnm
Benim tüp bebek doktorum alttan bakıyor hep
Ama kadın Doğum doktorları hep üsten bakar zorda kalmadıkça senin değerin pazartesi günü 5000 geçer rahat görünür karından :)
Bu arada çok güzel değerin mşlh:)
Ahhhh canim benim yaa.Nasibinde olsaydi bi sekilde transfer olurdu sen bir sonraki tedavine odaklan canim.Rabbim en kisa zamand nasip etsin.
Inan ki benimde hic umudum yoktu,sonucta kötü embriyoydu. Allah yüzümüze bakti dualarimizi duydu.
Umudunu kaybetme aslaa, seninde olacak eminim
Canimmm inşallah dediğin gibi olur inşallah bende yaşarım anneliği negatif alan bütün arkadaşlar da inşallah rabbim nasibinden eyler kucağına sağlıkla alırsın gerçekten çok ama çok büyük umut oldun bana rabbim yeter ki ol desin KÜN FE YEKÜNAhhhh canim benim yaa.Nasibinde olsaydi bi sekilde transfer olurdu sen bir sonraki tedavine odaklan canim.Rabbim en kisa zamand nasip etsin.
Inan ki benimde hic umudum yoktu,sonucta kötü embriyoydu. Allah yüzümüze bakti dualarimizi duydu.
Umudunu kaybetme aslaa, seninde olacak eminim
Yine varya keske bir mucize diye dua ettim senin icin... Ama hayirlisi be guzelim.. Pes etmek yok ne olur biraz toparlandiktan sonra yeniden deneriz insaallah :)Negatif yine kuzucum :)
Canim senin sonucun ne oldu fazla giremiyorum senide merak ediyordum.Yine varya keske bir mucize diye dua ettim senin icin... Ama hayirlisi be guzelim.. Pes etmek yok ne olur biraz toparlandiktan sonra yeniden deneriz insaallah :)
:) yine hüsran gibi bsey oldu :) yok canm ben daha denemicem istemiyorum uzun bi süre çünkü psikolojik olarak çok fazla çöktüm ama sizlere dua ederim tabiki bol bol :) gerçi eşimin napacağı bellide olmaz bi bakmışsın yine deneyelim demiş kendisini topladıktan sonra ama ben istemiyorum mecbur oda oturacak yerine :)Yine varya keske bir mucize diye dua ettim senin icin... Ama hayirlisi be guzelim.. Pes etmek yok ne olur biraz toparlandiktan sonra yeniden deneriz insaallah :)
Hayırlısı olsun kuzum ya Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Amin.Evet canm tekrarladm bilindik sonuç negatif 0 dı şimdi 0.1 çıktı ilaçları bıraktım ama inanılmaz belim ağrıyo kasiklarim acıyo resmen aklım çıkacak durumda sanciya niye böyle oldu ki ilk defa bu kadar kötüyüm
İkisi de erkek canım darısı hepimize inşallah sizlerde sağlıkla alın yavrularınızı insallahCinsiyetleri nedir bebişlerin cnm?
Çok güzel bir duygu benim için ilk defa teyze olacam,kardeşim için de çok heyacanlı. Eli hep yüreğinde. Annelik nasıl bir duyguysa o el hep yurekteAy mşlh cnm Doğuma az kalmış bayada güzel gelmiş 35. Hafta çok iyi Doğum yapsada bi sorun olmaz artık:) nasıl bi duygu acaba ikiz annesi olmak yada ikiz teyzesi olcak olmak :)
Canimm cokk sukurr masallahh sen de çok uzulmustun sanki 1 tane var çok kaliteli degill diyee masallahh çok sukurKizlarrrrrrr 431 cikti kan sonucum .Rabbim sana şükürler olsun.çok garip duygular icindeyim.
:) yine hüsran gibi bsey oldu :) yok canm ben daha denemicem istemiyorum uzun bi süre çünkü psikolojik olarak çok fazla çöktüm ama sizlere dua ederim tabiki bol bol :) gerçi eşimin napacağı bellide olmaz bi bakmışsın yine deneyelim demiş kendisini topladıktan sonra ama ben istemiyorum mecbur oda oturacak yerine :)
Ayy masalllahhh canım cokçok iyi degerrkızlar selam bende bugün 15. Gün için kan verdim 1681 çıktı. Pazartesi günü kese için randevu verdiler. Acaba alttan mı bakarlar göbekten mi?
Evet canım günlerce arastirma yapmistim niye döllenme olmadi diye.Insallah devamı gelir.Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanimm cokk sukurr masallahh sen de çok uzulmustun sanki 1 tane var çok kaliteli degill diyee masallahh çok sukur
Ewet çok iyi hatırlıyorum seni o zamanki tedirginligini.nerde yaptrmistn tedaviyiEvet canım günlerce arastirma yapmistim niye döllenme olmadi diye.Insallah devamı gelir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Insallah hic tedaviye gerek kalmadan hamile kalirsin canim tum bu uzuntulerini unuttursunBende anlamadm ki canm doktor şuan ben şok oldum herşeyi iyice araştırıp yarın size dönüş yapcam 37 senedir profm ilk defa böyle bi durumla karşılaştım çok farklıydı çünkü sizinki tutmama ihtimali nerdeyse yoktu dedi zaten bizde erkek infertilesi vardı bende hicbir problem yoktu herşeyim çok güzeldi rahime çizik atıldı gebelik aşısı yapıldı ama buna rağmen olmadı oda çok şaşırdı bakalm yarn dönüş yapacak canm hayırlısı olsun ya zaten umutlanmamistim hiç yıkılmadım bu sonuçta yıkılacağımı ilkinde yıkıldım zaten
Yalnız Dr unu sewdim bazıları hiç böyle arastrcam faln bile demiyor olmadı diyor bitiyor konusma oyleBende anlamadm ki canm doktor şuan ben şok oldum herşeyi iyice araştırıp yarın size dönüş yapcam 37 senedir profm ilk defa böyle bi durumla karşılaştım çok farklıydı çünkü sizinki tutmama ihtimali nerdeyse yoktu dedi zaten bizde erkek infertilesi vardı bende hicbir problem yoktu herşeyim çok güzeldi rahime çizik atıldı gebelik aşısı yapıldı ama buna rağmen olmadı oda çok şaşırdı bakalm yarn dönüş yapacak canm hayırlısı olsun ya zaten umutlanmamistim hiç yıkılmadım bu sonuçta yıkılacağımı ilkinde yıkıldım zaten
Umudumsun umudummmmmm allaha Şükür ki pozitif sonuç aldın inan bana içimdeki umutları yeserttin daha az önceye kadar umutsuzca oturuyordum allahim insanlar ne kadar tuhaf hemen umudunu yitirip hemen umutlanabiliyor UMUT iyiki varrrrEvet canım günlerce arastirma yapmistim niye döllenme olmadi diye.Insallah devamı gelir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?