2016 Aralik tup bebek

Canimmmm cok sagol güzel dileklerin için. Insallah devami gelir

Daha da çok sevindim okuyunca yazıyı. Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah. Kul sıkısına Hızır yetişiyor. Darısı tum bekleyenlere ve bana da insallah

A aykumsal cnm bu aralar belirtilerin neler cnm? Sürekli mi hissediyosun yoksa ara aramı? Ben çık tedirginim kendimden galiba yarın test yapacam. Bir sorun olsa kanama falan olurdu dimi?
Canım bir sorun olsa kanama olurdu. Benim ara ara kasığıma giren sancıdan başka bir belirtim yok canım.

Rahme niye dikiş atcak ki cnm, ne işe yarıyor? Rahim ağzınımı kapatcak yani ?
Evt cnm rahim ağzını kapatıyormuş erken doğumu önlemek için %99 önlüyormuş... netten baktım hep yatmak gerekiyormuş sadece yemek wc banyo için kalkılıyormuş ben onca ay nasıl yaparım hem kızım var hem çalışıyorum .. bundan korktum aslında bunu söylemese acayip istekliydim ikiz için hala istiyorum ama tedirgin oldum :) bakalım cumartesi ne olduğu belli olur :)

İkiz olduğu içinmi hep yatman gerekli cnm yoksa dikiş atcağı içinmi anlamadım? İkiz gebeliğin riskli zamanı 27. Haftadan sonra falan cnm, benim iki tane arkadaşım doğurdu ikiz bebek, şimdi 7 yaşına geldi kuzular.

Canım bir sorun olsa kanama olurdu. Benim ara ara kasığıma giren sancıdan başka bir belirtim yok canım.
Bende öle düşündüm aslında, sorun olsa kanamam olurdu demi, benimde ara ara kasığıma sızı giriyo belimi zorluyosam ağrıyor, sanorom jeli sürdükten sonra rahim ağrılarım daha bir çoğalıyor.

Canım benim kız kardesim de tup bebekle İkizlere gebe kaldı. Simdi 35.hf oldu çok sukur ama doğumda geldi gibi.Hiç dikiş falan atmadılar.Servisk boy uzunluğunu takip ediyorlar.korkma inşallah hiç gerek kalmaz dikişe.Ama daha zor hareket daha kısıtlı oluyor:))

Cinsiyetleri nedir bebişlerin cnm?

Benim kızımda hamileliğim normal geçti hatta çok iyidim Doğuma kdr çalıştım.. doktor tam trasnferimi yaparken ikiz olursa gel dikiş Aycan Rahime dedi.. tabi netten baktım hep kötü şeyler yazar ya öyle okudum .. dikiş atılanlar genelde erken Doğumla bebek kaybedenler belki onların riski var diye yatmışlardır ... haftaya tüp bebek doktoruna gitcem tam açıklasın bana nasıl bşy diye ... bu hafta öğrenirim belki gerek kalmaz tek olur :)

Ay mşlh cnm Doğuma az kalmış bayada güzel gelmiş 35. Hafta çok iyi Doğum yapsada bi sorun olmaz artık:) nasıl bi duygu acaba ikiz annesi olmak yada ikiz teyzesi olcak olmak :)

Bu belirti 4.5.günse iyi canım inşallah tutunma belirtisidir hemen hemen pozitif olanlarda aynı belirti oldu canım lekende gelebilir korka tutunma belirtisidir

Daha da çok sevindim okuyunca yazıyı. Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah. Kul sıkısına Hızır yetişiyor. Darısı tum bekleyenlere ve bana da insallah
Insallah birileri icin umut olurum eger hamileligim devam ederse.ben cok üzülmüştüm 5. Gün embriyosu transfer edilmedi diye.
Allahim herkesin yüzünü guldursun.gercekten zor bi süreç

F Fikoyus canım gözün aydın değerinde çok güzel maşallah inşallah sağ salim kucağımıza da alırız darısı bekleyenlerin başına inşallah

Canimmm çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah allahim nasıl umut oldun bana anlatamam dr bize de yüzde 10 20 şansın olur transferi yaparsak dedi o yüzden hiç yapmayalım dedi ben yapılmasından yana değilim dedi transfere koyacaginiz paranın üstüne az daha koyun başka tedavi yapalım dedi bende tamam dedim ama seni okuyunca içim cız etmedi desem yalan olur bir an dedim keşke yaptirsaydım transferi ama artık kısmet ama inan bana çok çok büyük umut oldun bana bu kadar umudum kırılmışken

kızlar selam bende bugün 15. Gün için kan verdim 1681 çıktı. Pazartesi günü kese için randevu verdiler. Acaba alttan mı bakarlar göbekten mi?
Göbekten görünür cnm
Benim tüp bebek doktorum alttan bakıyor hep
Ama kadın Doğum doktorları hep üsten bakar zorda kalmadıkça senin değerin pazartesi günü 5000 geçer rahat görünür karından :)
Bu arada çok güzel değerin mşlh:)

Ahhhh canim benim yaa.Nasibinde olsaydi bi sekilde transfer olurdu sen bir sonraki tedavine odaklan canim.Rabbim en kisa zamand nasip etsin.
Inan ki benimde hic umudum yoktu,sonucta kötü embriyoydu. Allah yüzümüze bakti dualarimizi duydu.
Umudunu kaybetme aslaa, seninde olacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…