Canimmmm cok sagol güzel dileklerin için. Insallah devami gelirCnm çok iyi tutunmuş hiç Çan'ını sıkma güzel düşün kese kalp görene kdr insan rahat etmiyor o ayrı :) ben işe başladım kafam dağıldı biraz :)
Banada 12 embriyodan sadece iki tane kaldı diyince acayip üzülmüştüm hamile kaldım ilk tedavimde 18 kaliteli embriyom vardı 3 kez onlarla denedim kızım oldu ... bu tedavimde sadece iki embriyom oldu hiç beklemiyordum bukdr az ... nasip kısmet işi çok olmaya az olmaya kaliteli kalitesiz olmaya hiç bakmıyor olacağı varsa oluyor :) sevindim valla uykum açıldı bu güzel haberle :)
Daha da çok sevindim okuyunca yazıyı. Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah. Kul sıkısına Hızır yetişiyor. Darısı tum bekleyenlere ve bana da insallahIyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.Rabbim devamini getirir insallah.herkese dua ediyorum inanin ki
Tedaviye gözyaşlarıyla basladim kizlar ilaclarin etkisinden heralde hep agladim, hic pozitif dusunemedim.sonra sadece 1 yumurtan dollendi onunda gidisati iyi degil dediler, o zaman gene ayri bi üzüldüm. Doktor bize %25ihtimal verdi hatta olmaz diye konuştu. Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş onu gördüm
Su an yolun cok basindayim ne zaman ne olacagi belli olmaz tabi
Evt cnm rahim ağzını kapatıyormuş erken doğumu önlemek için %99 önlüyormuş... netten baktım hep yatmak gerekiyormuş sadece yemek wc banyo için kalkılıyormuş ben onca ay nasıl yaparım hem kızım var hem çalışıyorum .. bundan korktum aslında bunu söylemese acayip istekliydim ikiz için hala istiyorum ama tedirgin oldum :) bakalım cumartesi ne olduğu belli olur :)Rahme niye dikiş atcak ki cnm, ne işe yarıyor? Rahim ağzınımı kapatcak yani ?
İkiz olduğu içinmi hep yatman gerekli cnm yoksa dikiş atcağı içinmi anlamadım? İkiz gebeliğin riskli zamanı 27. Haftadan sonra falan cnm, benim iki tane arkadaşım doğurdu ikiz bebek, şimdi 7 yaşına geldi kuzular.Evt cnm rahim ağzını kapatıyormuş erken doğumu önlemek için %99 önlüyormuş... netten baktım hep yatmak gerekiyormuş sadece yemek wc banyo için kalkılıyormuş ben onca ay nasıl yaparım hem kızım var hem çalışıyorum .. bundan korktum aslında bunu söylemese acayip istekliydim ikiz için hala istiyorum ama tedirgin oldum :) bakalım cumartesi ne olduğu belli olur :)
Bende öle düşündüm aslında, sorun olsa kanamam olurdu demi, benimde ara ara kasığıma sızı giriyo belimi zorluyosam ağrıyor, sanorom jeli sürdükten sonra rahim ağrılarım daha bir çoğalıyor.Canım bir sorun olsa kanama olurdu. Benim ara ara kasığıma giren sancıdan başka bir belirtim yok canım.
Canım benim kız kardesim de tup bebekle İkizlere gebe kaldı. Simdi 35.hf oldu çok sukur ama doğumda geldi gibi.Hiç dikiş falan atmadılar.Servisk boy uzunluğunu takip ediyorlar.korkma inşallah hiç gerek kalmaz dikişe.Ama daha zor hareket daha kısıtlı oluyor:))Evt cnm rahim ağzını kapatıyormuş erken doğumu önlemek için %99 önlüyormuş... netten baktım hep yatmak gerekiyormuş sadece yemek wc banyo için kalkılıyormuş ben onca ay nasıl yaparım hem kızım var hem çalışıyorum .. bundan korktum aslında bunu söylemese acayip istekliydim ikiz için hala istiyorum ama tedirgin oldum :) bakalım cumartesi ne olduğu belli olur :)
Cinsiyetleri nedir bebişlerin cnm?Canım benim kız kardesim de tup bebekle İkizlere gebe kaldı. Simdi 35.hf oldu çok sukur ama doğumda geldi gibi.Hiç dikiş falan atmadılar.Servisk boy uzunluğunu takip ediyorlar.korkma inşallah hiç gerek kalmaz dikişe.Ama daha zor hareket daha kısıtlı oluyor:))
Benim kızımda hamileliğim normal geçti hatta çok iyidim Doğuma kdr çalıştım.. doktor tam trasnferimi yaparken ikiz olursa gel dikiş Aycan Rahime dedi.. tabi netten baktım hep kötü şeyler yazar ya öyle okudum .. dikiş atılanlar genelde erken Doğumla bebek kaybedenler belki onların riski var diye yatmışlardır ... haftaya tüp bebek doktoruna gitcem tam açıklasın bana nasıl bşy diye ... bu hafta öğrenirim belki gerek kalmaz tek olur :)İkiz olduğu içinmi hep yatman gerekli cnm yoksa dikiş atcağı içinmi anlamadım? İkiz gebeliğin riskli zamanı 27. Haftadan sonra falan cnm, benim iki tane arkadaşım doğurdu ikiz bebek, şimdi 7 yaşına geldi kuzular.
Ay mşlh cnm Doğuma az kalmış bayada güzel gelmiş 35. Hafta çok iyi Doğum yapsada bi sorun olmaz artık:) nasıl bi duygu acaba ikiz annesi olmak yada ikiz teyzesi olcak olmak :)Canım benim kız kardesim de tup bebekle İkizlere gebe kaldı. Simdi 35.hf oldu çok sukur ama doğumda geldi gibi.Hiç dikiş falan atmadılar.Servisk boy uzunluğunu takip ediyorlar.korkma inşallah hiç gerek kalmaz dikişe.Ama daha zor hareket daha kısıtlı oluyor:))
Bu belirti 4.5.günse iyi canım inşallah tutunma belirtisidir hemen hemen pozitif olanlarda aynı belirti oldu canım lekende gelebilir korka tutunma belirtisidirKızlar gece de yazdım ama cenap veren olmadı 4. Gunum bugün 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ama tam alt karın da orta kısımda pozitifi giren arkadaşlar bu kadar kısa zamanda ağrı oldumu siz de de ya da eğer adet sancisiysa bu tranferin kaçıncı günü adet olunur kafamda deli sorular
Insallah birileri icin umut olurum eger hamileligim devam ederse.ben cok üzülmüştüm 5. Gün embriyosu transfer edilmedi diye.Daha da çok sevindim okuyunca yazıyı. Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah. Kul sıkısına Hızır yetişiyor. Darısı tum bekleyenlere ve bana da insallah
Bende pek belirti yoktu canim .kimisi çok hissediyo belirtiyi kimisi hafif.İnşş bende belirti aramaya başladım kendimde
Canimmm çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah allahim nasıl umut oldun bana anlatamam dr bize de yüzde 10 20 şansın olur transferi yaparsak dedi o yüzden hiç yapmayalım dedi ben yapılmasından yana değilim dedi transfere koyacaginiz paranın üstüne az daha koyun başka tedavi yapalım dedi bende tamam dedim ama seni okuyunca içim cız etmedi desem yalan olur bir an dedim keşke yaptirsaydım transferi ama artık kısmet ama inan bana çok çok büyük umut oldun bana bu kadar umudum kırılmışkenIyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.Rabbim devamini getirir insallah.herkese dua ediyorum inanin ki
Tedaviye gözyaşlarıyla basladim kizlar ilaclarin etkisinden heralde hep agladim, hic pozitif dusunemedim.sonra sadece 1 yumurtan dollendi onunda gidisati iyi degil dediler, o zaman gene ayri bi üzüldüm. Doktor bize %25ihtimal verdi hatta olmaz diye konuştu. Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş onu gördüm
Su an yolun cok basindayim ne zaman ne olacagi belli olmaz tabi
Göbekten görünür cnmkızlar selam bende bugün 15. Gün için kan verdim 1681 çıktı. Pazartesi günü kese için randevu verdiler. Acaba alttan mı bakarlar göbekten mi?
Ahhhh canim benim yaa.Nasibinde olsaydi bi sekilde transfer olurdu sen bir sonraki tedavine odaklan canim.Rabbim en kisa zamand nasip etsin.Canimmm çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah allahim nasıl umut oldun bana anlatamam dr bize de yüzde 10 20 şansın olur transferi yaparsak dedi o yüzden hiç yapmayalım dedi ben yapılmasından yana değilim dedi transfere koyacaginiz paranın üstüne az daha koyun başka tedavi yapalım dedi bende tamam dedim ama seni okuyunca içim cız etmedi desem yalan olur bir an dedim keşke yaptirsaydım transferi ama artık kısmet ama inan bana çok çok büyük umut oldun bana bu kadar umudum kırılmışken
Anladım canım. Yine olur inş üzülme kendini dik tutSordum cnm olamaz dedi gelişimi çok iyidi dedi bir anda olamaz dedi hem Dr izin vermedi cnm mlsf esim zorladı normalde yasaktı esimi durdurmadım mlsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?