2016 Aralik tup bebek

Hayırlısı olsun cnm, çok güzel bir sonuç, kaç embriyo transfer edilmişti sana?
Canim aslinda 1 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.
Transfer yapilacagi zaman embriyolog geldi yeni döllenmiş bi embriyo var dedi doktor onuda koyalim 1000 de 1 tutma ihtimali var dedi.o yüzden onu hic düşünmedik bile.

Kızlar gece de yazdım ama cenap veren olmadı 4. Gunum bugün 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ama tam alt karın da orta kısımda pozitifi giren arkadaşlar bu kadar kısa zamanda ağrı oldumu siz de de ya da eğer adet sancisiysa bu tranferin kaçıncı günü adet olunur kafamda deli sorular

Canim bugün 13. Günüm normalde doktor 14 . Gün yaptir dedi biz dayanamadik.
3. Gün embriyosuydi
Canımmmmmm çok mutlu oldum hadi hayırlı olsun gözün aydin allah bizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah dua et bi de belirtilerini yazar mısın rica etsem çok merak ediyorum benimde 4. Gunum bugün çok stres yapıyorum yaa

Canım adet ağrısı gibi sancın olması iyi bişey bebek yerleşiyordur kendini yorma dinlen. Benimde kasık ağrılarım oldu.

Canim aslinda 1 tane 3.gün embriyosu transfer edildi.
Transfer yapilacagi zaman embriyolog geldi yeni döllenmiş bi embriyo var dedi doktor onuda koyalim 1000 de 1 tutma ihtimali var dedi.o yüzden onu hic düşünmedik bile.
Bugün kaçıncı günün cnm? Değerin 3. Gün embriyosuna göre çok güzel, belki de son dakka konulan da tutunmuştur. İkizler belki de yoldadır.

Canım adet ağrısı gibi sancın olması iyi bişey bebek yerleşiyordur kendini yorma dinlen. Benimde kasık ağrılarım oldu.
Canım. Çok teşekkür ederim içim. Rahatladı biraz burası o kadar yoğun işliyor ki maşallahı var herkes okuyamıyor heralde çok sağol canım inşallah öyledir öpüyorum cok

Canim rabbim sanada nasip etsin insallah.belirti olarak son 2 gündür kasık agrisi vardi ve belimde hafif bir agri vardi onuda calistigim icin hep ayakta durdugum icin oluyo diye düşündüm .

A aykumsal cnm bu aralar belirtilerin neler cnm? Sürekli mi hissediyosun yoksa ara aramı? Ben çık tedirginim kendimden galiba yarın test yapacam. Bir sorun olsa kanama falan olurdu dimi?

Canim rabbim sanada nasip etsin insallah.belirti olarak son 2 gündür kasık agrisi vardi ve belimde hafif bir agri vardi onuda calistigim icin hep ayakta durdugum icin oluyo diye düşündüm .
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah öpüyorum cnm

Ay inşallah ya, çok seviyorum ben ikiz bebek allahımdan çok istedim bana da vermesini. minikgelin den de çok umutluyum bu konuda. Gelsin bebekler
İş ciddiye binince tırsıyorumm ben sanki eşim ve herkes acayip heycanlı zorla beni cumartesi doktora götürecek eşim :) doktor ikiz olursa Rahime dikiş Atcam dedi ondanda korktum :)
Rabbim hangisini hayırlı kıldıysa onu nasip etsin inş özellikle ilk gebeliği olan arkadaşlarımın ikizleri olsun bidaha bu eziyeti çekmesinler :)

Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.Rabbim devamini getirir insallah.herkese dua ediyorum inanin ki
Tedaviye gözyaşlarıyla basladim kizlar ilaclarin etkisinden heralde hep agladim, hic pozitif dusunemedim.sonra sadece 1 yumurtan dollendi onunda gidisati iyi degil dediler, o zaman gene ayri bi üzüldüm. Doktor bize %25ihtimal verdi hatta olmaz diye konuştu. Rabbim ol dedikten sonra oluyormuş onu gördüm
Su an yolun cok basindayim ne zaman ne olacagi belli olmaz tabi

Cnm çok iyi tutunmuş hiç Çan'ını sıkma güzel düşün kese kalp görene kdr insan rahat etmiyor o ayrı :) ben işe başladım kafam dağıldı biraz :)
Banada 12 embriyodan sadece iki tane kaldı diyince acayip üzülmüştüm hamile kaldım ilk tedavimde 18 kaliteli embriyom vardı 3 kez onlarla denedim kızım oldu ... bu tedavimde sadece iki embriyom oldu hiç beklemiyordum bukdr az ... nasip kısmet işi çok olmaya az olmaya kaliteli kalitesiz olmaya hiç bakmıyor olacağı varsa oluyor :) sevindim valla uykum açıldı bu güzel haberle :)

Rahme niye dikiş atcak ki cnm, ne işe yarıyor? Rahim ağzınımı kapatcak yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…