2016 Aralik tup bebek

Bende gittim kontrole bugün çok şükür kist gitmiş ilaçlara başladım haftaya perşembe transfer tarihi belli olacak insallah hayırlısı ile o zaman aramızda çok olmaz aynı hafta olur transfer heralde :KK66:bugün estrofom evicap folidece prednol coraspin ilaçlarına başladım :KK57:adam allah ne verdiyse yazdı :spor::spor:sonu güzel olsunda içeriz dimi:KK66:
Transfer icin hazirlikliklara baslamissin ne guzel;) bu arada nerde tedavi goruyrdn cnm daha once yazdysan da unutmusum.

Kızlar hepinizden allah razı olsn. çok şükür herşey cok yolundaydı çok iyi geçti. 34 yumurtam toplanmş duyunca şok oldum. çok oldugunu biliyodum ama bu kdr beklemiyodm. yarın haber vercekler döllenenler kaç tane diye. minikgelin minikgelin canm sanada şmdiden cok geçmş olsun hayrlısıyla toplansn gzelce yumurtalarn inşallah. sakın korkma allah yardmcın olsn.
Amanıinnnn masalllahhh masallahh bir sürü kaliteli embryonuz olur insallahh benim 6 ,7 aylık yumurtanm ancak bukadr heralde:)))))

Bendede fitilden sonra 1-2 saat içinde geliyor ama ben sürekli wc gidiyorum su çok içiyorum malum her wc de peçete koyup değiştiriyorum günlük pet kaşıntı yaptı bide havlu kağıt koyuyordum sert olduğundan onla siliyordum annem tahriş olur dedi peçeteye döndüm
Ya pet hic kullanmadım o daha fena bence de peçede extra koyuyordum ama yine de feci sizi yaşadım aksam simdi daha iyi yün çorap giydim o hemen iyi geliyor sanırım biraz da üşüttüm ben :(
Cnm o jel progestan falan yakıyor bendede olmuştu bol su iç geçer
Jelden mi diyorsun ztn topak topak birikmiş vajina ağzında temizlerken elime geliyor hep

Kizlar pecete kullanmayin asla hergun sabah aksam ic camasirinizi degistirinn ve yumsatici kullanmayin crione jelden oluyormus hastanede hemsire demisti bilginiz olsunn
Neden cnm peçete niye kullanmayın Yazdin ? İc çamaşırlarıma asla kullanmam yıllardır yumuşatıcı birde ütülerim ben oglumun ve benimkileri özellikle .. Evet jelden sanirim off cok fena Yaa onsan korkuyor enfeksiyondan cunku tutunma aşamasında iyi degil enfeksyin
Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim... :KK5:
Umarım
Hersey cok guzel olur bebeğin 9 ay seninle kalır cnm :)

Iyi geceler kizlar. Yarin nasibse transferim var. Dualarinizi bekliyorum. Bu arada bugun yarin obur gun transferi olanlar varmi. Birlikte gun sayabilecegim... :KK5:
Hayırli olsun canim insallah guzel yumisler toplanirda saglikli embriyolarin olur. Haberlerini bekliyoruz duamızdasin
Ya pet hic kullanmadım o daha fena bence de peçede extra koyuyordum ama yine de feci sizi yaşadım aksam simdi daha iyi yün çorap giydim o hemen iyi geliyor sanırım biraz da üşüttüm ben :KK43:

Jelden mi diyorsun ztn topak topak birikmiş vajina ağzında temizlerken elime geliyor hep

Neden cnm peçete niye kullanmayın Yazdin ? İc çamaşırlarıma asla kullanmam yıllardır yumuşatıcı birde ütülerim ben oglumun ve benimkileri özellikle .. Evet jelden sanirim off cok fena Yaa onsan korkuyor enfeksiyondan cunku tutunma aşamasında iyi degil enfeksyin

Umarım
Hersey cok guzel olur bebeğin 9 ay seninle kalır cnm :)

Canim ben pamuk kullaniyorum simdiye kadar bir sıkınti olmadı hem yumuşak hem her seferinde camasir degistirmek zorunda kalmıosun rahat oluyor.

Canım Rabbim yardım etsin inşallah amin.
Allahım yanında hiç korkma çok korkmuştum ben narkoz alıcaktım herşeye hazırdı dayanabilirsem dedi dr bişey yokmuş o bebeklerinin uçuşunu görmek inan bana o anı yaşamak için ne kadar şanslı olduğumu hissettiğim o an ağlama gülme şaşkınlık ya başka güzeldi valla sakın korkma rahat ol izle girişlerini. Not. Çok korkak biri olan ben yazıyo bunları;)

Yavrunu al gel cnm sayariz hepbirlikte gunleri pozitifi goruncede cekeriz ins halayimizi:halay:ocak ayinda da bn transfer olacagm ins ozmnda benim gbi geriden gelenleri yalniz birakmayin sakin:rolleyes:

Yavrunu al gel cnm sayariz hepbirlikte gunleri pozitifi goruncede cekeriz ins halayimizi:halay:ocak ayinda da bn transfer olacagm ins ozmnda benim gbi geriden gelenleri yalniz birakmayin sakin:rolleyes:
Ben de varım inşallah Şubat başı sanırım genetiklerrr temizz çıkarsa Allahın izniyle burdayım takipteyim hep:))

Cnm 8-12 arası iyidir transfer olana kdr kalınlaşır estrofem rahim kalınlığını arttırıyor eğer kalınlık az ise 3-4 kez hatta 5 kez estrofem kullananlar var ince diye yani çözümü var
Ama bana estrofem vermediler ki canm onu ne zaman verirler ki acaba

Bende gittim kontrole bugün çok şükür kist gitmiş ilaçlara başladım haftaya perşembe transfer tarihi belli olacak insallah hayırlısı ile o zaman aramızda çok olmaz aynı hafta olur transfer heralde :KK66:bugün estrofom evicap folidece prednol coraspin ilaçlarına başladım :KK57:adam allah ne verdiyse yazdı :spor::spor:sonu güzel olsunda içeriz dimi:KK66:
Ayy aynen canm benim ya bakalim benimde pazartesi belli olacak inşallah ultrasondan sonra allahtan bişey çıkmazsa 3 gün sonra felan çağırırız dediler yani aşağı yukarı perşembe veya cuma çağırırlar inşallah

Transfer icin hazirlikliklara baslamissin ne guzel:KK66: bu arada nerde tedavi goruyrdn cnm daha once yazdysan da unutmusum.
Canım ben hatay mozaik tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum evet bugün başladı hazırlık hadi sende arayı çok uzatma hayırlısı ile alalım ısıtalım bebişlerimizi inşallah :anne::anne:

Öyle mi dersin canm nar suyunu nerden bulabilirim ki suyu sıkılacak bişey de değil kii kendim sıkayim
Dimes in var diğerlerne göre daha katkısız benim kalınlık sorunum olmadı ama ben yinede yedim bi kaç gün evde vardı inşallah ona gerek kalmadan kalınlaşır canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 2017 ye hamiş girelim inşallah

Transfer icin hazirlikliklara baslamissin ne guzel:KK66: bu arada nerde tedavi goruyrdn cnm daha once yazdysan da unutmusum.
Canım ben hatay mozaik tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum evet bugün başladı hazırlık hadi sende arayı çok uzatma hayırlısı ile alalım ısıtalım bebişlerimizi inşallah :anne::anne:

Benim 4 yumurtam donduruldu ben raporluyum dondurma ücreti verdik 2 2 dondruruldu ama biz toplu verdik eşim ödedi ben çok fiyatla ilgilenmedim opuda hepsini verdik ilaçlarıda ark mümessil o temn etti 2. Denemedede ne ödendi onuda bilmiyorum dondurulmuş transfer edildi benimde 5. Gündü iyi kalite ama çözüldükden sonraki kalite oranı bir tık düşüyor bu operasyonda ben histeroskopi oldum çizik atıldı bende bilinen sorun yok eş faltörlü bizim ama 2 denememde olmadı murat hoca çok üzüldüm dedi embriolok mehtap hanım her operasyonda yanıma gelir bilgi verir her seferinde tüm ekip hemşireler hepsi inanılmaz motive ediyorlar ben biraz kafada bitiremedim babam kanser benim son evrede kafamı rahatlatmadan istemiyordum ama şimdi yeniden denedim Rabbim bizlere nasip etsin inşş şunuda eklim benim 5. Gün en iyi kalite bende hiç sorun yok döllenen yumurtalardada yok ama benim tutunma olmadı herşey nasip kısmet Rabbim ol derse c kalite 2. Gün embriosu olsun yine olur
anladım canım teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için , 3.gün 5.gün dediğin gibi hiç farketmez rabbim ol der ve olur ,çaba bizden takdir her daim Allahtan. Babanada rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah..

Ayy aynen canm benim ya bakalim benimde pazartesi belli olacak inşallah ultrasondan sonra allahtan bişey çıkmazsa 3 gün sonra felan çağırırız dediler yani aşağı yukarı perşembe veya cuma çağırırlar inşallah
Hadi bakalım inşallah hayırlısı ile alalım bebişlerimizi yazıktır yavrucaklar çok üşuyorlar bizde gitgel yapmaktan helak olduk inşallah bu defa pozitif olur inşallah inşallah inşallah

Back
X