2016 Aralik tup bebek

Kızlar ben estrofem kullandım e2 düşük çıktı olmadı adet oldum bant kullandım bu seferde p4 yüksek çıktı.. şimdi bana adet olana kadar göbekten iğne verdi ve adetin yoğunlaşınca bandıda kullan dedi iğneyi uzun zaman kullacağım yani adında lucrin daha önce kullanan arkadaşlar amaç ne ben reçeteden anlamadım bişey birde bazı arkadaşlar uzun kısa protokol diyorlar o ne anlamadım aydınlatın beniiiii :)))) ben yine Leyla mod on :eğlence:

ben kullandım canım lucrin....uzun protokolde kullanıyorlar....amaç yumurtaların fazla büyüyüp çatlamasını önlemek.....ayrıca yumurtaları baskılıyor ki eşit çok yumurta elde edebilmek için...

Kizlar bisy sorcam ben suanda climara bant kullaniyorum kismetse ocak 3 te dondurulmus transferi yapilacak, doktor sizlere kan sulandirici verdi mi bu surecte? Yoksa transferden sonra mi veriliyor ?

Kizlar bisy sorcam ben suanda climara bant kullaniyorum kismetse ocak 3 te dondurulmus transferi yapilacak, doktor sizlere kan sulandirici verdi mi bu surecte? Yoksa transferden sonra mi veriliyor ?

ben transferden önce başladım kan sulandırıcı iğneye.....bende pıhtılaşma var ama...olmayanlarada veriliyor...trasnferden öncemi sonramı başlıyorlar onu bilmiyorum

Canm degerlerim hala aklimda her gun yaptim 2.gun embryosuydu 8.gun pozitifti 23 39 73 114 147 246 gun gun boyleydi degerler cok guzeldi olmayinca olmuyor bn okadr telasliydimki 2 gun bile bekleyemiyordum sabirszliktan hergun kan veriyordum 4 sonra disgebelik dendi.inanki dunya basima yikildi sandim acim gecti mi gecmedi bir sonraki tedawiyle heyecanlanip gunlerin gecmesni bekledim.degerin kac oldugundan ziyade artis cok onemli .ama hep soyle diyorlarmis dusuk olunca bir sonraki hemen olurmus Allahin izniyle.Bir de sey koyuyorr burada once pozitifi paylasip sonra kotu haberi vermek de zor geliyor insanlarin seni teseli etmesi de zor geliyor.artik ruyalarimda hep sayilar yumurtalar embryolarla ilgili seyler goruyorum.hepimizin sartlari farkli elbette acilarin yogunlugu da cok farkli oluyor
Bir bebisinn varsa daha kolay atlatiyorsun umarim Rabbim sana en saglikli bebekleri nasip eder en kisa zamanda amin
Çok güzel özetlemişsin canımm benim. Kesinlikle öyle. Amin inşalllah Allah tüm bebek isteyenlere en kısa zaman da nasip etsin

@benim bebixsxim naptin verdin mi kan ben werdim 2 saate sonra cikicak sonuc.
Hadi canım insaallah katlanmıstı
Canim benimde bir oglum var benimkide butun kontrollere ve transfere geldi fakat opuda seni aldiklari anda esinide sperm icin aliyorlar seninle gelemez esinle saten gidemez bu durumda odada yanliz kalmasi lazim bence buda olmaz.ben sadece ogunluk birini bulmustum sende oyle yap canim diger gunler sen yokken esin esin yokken sen bakabiirsin ama opuda mumkunati yok
ah canım biz yurtdısından geliyoruz ve istanbulda hic bir akrabamız yok..
Artık merkez bir çözüm bulur diye dünüyorum...
Yarın saat 10'da merkezde olacagız opu ise saat 11'de insaallah

Bana opunun ertesi günü verdi iğneyi tüm ilaçları
Dondurulmuş ile trasnferde igne vermemişti

Şuan ben aynen öyleyim dün bel ağrım ve iki kasğımdada batmalar vardı akşam biraz lekelenmem oldu şimdi kahve pembe arası çok korkuyorum adet olcam diye yataktan çıkamıyorum bel ağrım geçti ama karnım hala ağrıyor ara ara eşim de yok yanım da uzun yol şöförü her yer kardan dolayı tatil allahım kafayı yiyeceğim ne yapıcamı bilemedim rabbime şikayet olmasında psikoloji altüst
İçini ferah tut merkezi aradın mı kaçıncı günündesin

Hadi canım insaallah katlanmıstı

ah canım biz yurtdısından geliyoruz ve istanbulda hic bir akrabamız yok..
Artık merkez bir çözüm bulur diye dünüyorum...
Yarın saat 10'da merkezde olacagız opu ise saat 11'de insaallah
Bitiyor artık cnm Bnm az kaldı zoru gitti .. siz transfer sonrası nezaman döneceksiniz evinize
Anlaşmalı otelleri olmalı bence merkezlerin yazık günah tüp bebek parası kadar ötele para verirsiniz :(

Canim herkeze vermiyor transferden 2 gun once baslaniyor eger verirse

kızlar benim 2 gündür bademciklerim şiş:KK43:
Boğaz gargarası yapıyorum ama geçmedi.
Dahada ilerler ve ilaç kullanmak zorunda kalırım diye korkuyorum.
Bu aşamada antibiotik zararlımı olur?

ben bu yola girdiğimden bu yana sistit olsum ( agır hemde ölüyosum nerdeyse) ateşlendim yattım 2 gün...sadece parol içebilirsin dedi....başka ilaç sakın kullanma dedi çektim resmen öyle geçinceye kadar.

Canim insallah atlatrsin ama mutlaka vardr gebeler icin uygun olani vardr sen cok takma

ben bu yola girdiğimden bu yana sistit olsum ( agır hemde ölüyosum nerdeyse) ateşlendim yattım 2 gün...sadece parol içebilirsin dedi....başka ilaç sakın kullanma dedi çektim resmen öyle geçinceye kadar.
Canim insallah atlatrsin ama mutlaka vardr gebeler icin uygun olani vardr sen cok takma

Şimdilik doğal yöntemler deniyorum ama kendi bünyemi de biliyorum antibiotik kullanmadan geçmez
Bi kaç gün daha bekliyim geçmezse doktora giderim.

Şimdilik doğal yöntemler deniyorum ama kendi bünyemi de biliyorum antibiotik kullanmadan geçmez
Bi kaç gün daha bekliyim geçmezse doktora giderim.

boğazların için kekik yağını tavsiye ederim antiseptik özelliği var hemde öksürük başlamadan keser...

Back
X