2016 Aralik tup bebek

evet canım sonunda gitmeye karar verdin mi? süperr :) yarın inşallah güzel haberlerle gelelim buraya :KK46::KK200::KK46: profiline baktım aynı yıl doğmuşuz bebişlerin de doğum günleri aynı yazıyor bak ne çok ortak noktamız oldu birden :KK68:

bebiştir o bebiş :rolleyes: benim güldüğümde bile kasığım ağrıyor şuan

benim de 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ve doktorum muhtemelen ikiz olacak dedi.. düşün yani ikisi de tutundu inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: o yüzden sıkma canını....:KK200:
Canımsın :nazar::nazar::KK68::KK68:

Şahane mşlh daha ne olsun rabbim kimseyi darda bırakmasın çok güzel bi haber:)

Amin inş cnm Bnm doğduğu zamanı kucağımıza alacağı günü görürz inş cümleten

Gayet güzel daha ne olsun mşlh cnm daha test yapma bile kese gününü bekle :KK66:

Çok şükür bin şükür kan verince rahat etcem biraz daha :) hala aklımın bitsin test bozuksa diyor manyak manyak düşünceler:

Ederim ve ediyorum dua ile dünyamız dönüyor güzel haberler alcaz hep

Amin cnm Bnm inş bugunümüze şükür çok istiyorum kızımın kardeşi olsun onlar oynarken onları izleyeyim düşüncesi bile gözlerimi dolu dolu yapıyor :)

Cnm her hamilelik bile farklı oluyor daha yeni trasnferin olmuş bi hafta sonra güzel haberi alırsın inş:)

Hayırlısı hangisi ise o olsun tek ikiz farketmez ama ikiz olsa ayrı güzel olur :)
Valla ben ilk kez test yaparken bukdr heycanlandım korktum niye böyle olduk biz oysa bu duyguyu yaşadık daha rahat olması lazımdı ama tam tersi ilki kdr heyecan yaptım sende idrar yap çatlarım yoksa :)

Allah razı olsun cnm şu kan testim düzgün çıkıp güzel artarsa biraz rahatlıyxcam inş :) gerçekten hepinizde dediniz pozitif olcak diye bin şükür sıra bekleyenlerin pozitif haberlerinde inş:)

Cnm 9. Günüm bugun senin kaçıncı günün :KK66: yap eğer aynı ise günlerimiz sende:)

Bende hep geliyor cnm normal hamileliğin ilk ayları hep olmuştu kızımda
Senin bebeğe ulaşman imkansız:)

Cnm daha ne olsun benim 12 yumurtamdan sadece 2 tanesi 5. Güne geldi onuda trasnfer etti doktor .. senin sonuç şahane cnm dondurulur kalanlar onlarlada kardeş yaparsın inş:KK66:
3. 5. Gün diye bakma nasipte varsa hertürlü olur :KK66:

Sgl cnm inş hayırlıdır hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun:)

Sende yarın test yapsana :KK66: benim su gibi akıntım vardı ilk günden beri ama son günlerde daha arttı
Bide sabahları hafif migdem bulanıyor

İnş cnm kan verince biraz rahatlıcam inş düşük.i bi kan sonucum olmaz gecen sefer düşükten dolayı korkuyorum:KK43:

Çok güzel cnm mşlh hadi cumartesine bşy kalmamış gerçekten şu bekleme süresini Şen'de görceksin hiç geçmiyor inş sonu güzel olcak :KK66:

Çok kararlıyım test tarihini bekleyeceğim. allahın izni ile olumlu olacak inşallah. bende su gibi akıntı var doğru miktar ilk günlere göre bir tık daha az.. hafif çok ince ince bel ağrım oluyor ama çok inceee.. özelikle sol kasığımda bazen minik seyirme oluyor ama bunlar psikolojik de olabailir. bir de ilk günden beri göğüslerim dolgun şiş ve hafif ağrılı.. snuçta ilaçlardanda olabilir bunlar.. nasip diyorum. rabbime güveniyorum. nasip diyorum.

kızlar sizce pazartesi sonucum pozitif olabilir mi?

Çok kararlıyım test tarihini bekleyeceğim. allahın izni ile olumlu olacak inşallah. bende su gibi akıntı var doğru miktar ilk günlere göre bir tık daha az.. hafif çok ince ince bel ağrım oluyor ama çok inceee.. özelikle sol kasığımda bazen minik seyirme oluyor ama bunlar psikolojik de olabailir. bir de ilk günden beri göğüslerim dolgun şiş ve hafif ağrılı.. snuçta ilaçlardanda olabilir bunlar.. nasip diyorum. rabbime güveniyorum. nasip diyorum.

İnşallah sonucun güzel olur canım benimmm

Cnm bunların hepsi bende var
Ki benim için en önemli belirti su gibi akıntı geri kalanı adet agrısı gibi oluyor genelde hamileliğin ilk ayları o agrılar olur ama su gibi akıntı normalde olan bşy deil;)valla kan testini bekleyebiliyırsan bravo :) kaçıncı günün bugun

Cnm benim ilk tüp bebeğimde 12 tane donduruldu 3. Gün embriyosuydu aslında amaç bidaha tüp bebek yaptırırsan onları 5. Güne kdr bekletip vermek ... emin ol embriyoların kaliteliki böyle yapmışlar .. tutacağı varsa İnan hiç gününe bakmıyor
Canım hiç bilgim yoktu teşekkür ederim, içimi rahatlattın. Cumartesi saat 2' de yapacaklar inşallah.Transferden 2 saat öncesine fitil verdi onu makattan kullanacağım demi yanlış anlamadım inşallah, o fitilin amacı ne ki?

evet canım sonunda gitmeye karar verdin mi? süperr :) yarın inşallah güzel haberlerle gelelim buraya :KK46::KK200::KK46: profiline baktım aynı yıl doğmuşuz bebişlerin de doğum günleri aynı yazıyor bak ne çok ortak noktamız oldu birden :KK68:

bebiştir o bebiş :rolleyes: benim güldüğümde bile kasığım ağrıyor şuan

benim de 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ve doktorum muhtemelen ikiz olacak dedi.. düşün yani ikisi de tutundu inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: o yüzden sıkma canını....:KK200:

Maşallah canım inşallah iki yavrunda seninledir, sağlıkla kucağına al inşallah.huzurla mutlulukla bereketle büyüt onları

Herkese mrb hic yazmasamda sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı benim test günümde cumartesi lutfen banada dua edin 2. deneme ilki negatifti bu sefer ins rabbim nasip eder
Hadi az kalmış test tarihini pozitif haberini ver bizede :)

Kizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda :(

Kızlar merhaba. Bende sonucumu aldım çok şükür. 8. Gün sonuç; 114,6. Bi arkAdaşım vardı onun sonucunu bekledim buraya yazmak için. Allah herkesin gönlünde olanı versin. Hep dua ediyorum, pozitif sonuç alanların bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin allahım.
Ayyyyy mşlh ya çok yüksek 8. Gün için değerim cnmmmmmmmmm ikiz geliyor ikiz;)

Kizlar cok kotuyum ayin 2 sinde 198 olan bhcg bugun 438 cikti acik pembe kanamam oldu dr sinirda dedi boyle olan varmi aramizda :KK43:
Canim benim testini 2 gun sonra tekrarla insallah artis olacaktir bu esnadada bol bol dinlen, dua et.. bizimde dularimiz seninle canim insallah bebisin seninle kalacak:dua::dua::dua:

Herkese mrb hic yazmasamda sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı benim test günümde cumartesi lutfen banada dua edin 2. deneme ilki negatifti bu sefer ins rabbim nasip eder
Dualarımızdasın canım inşallah bu kez bebeğine kavuşursun, sorun neydi peki?

Back
X