2016 Aralik tup bebek

Hamile olan bayanlar transfer öncesi rahim duvarı kalınlığıniz kaçtı acaba bilgi verirseniz çooooook iyi olur??? Bizler içinde dua edin
Canım 2 gün önce dr kontrolü vardı dr rahim kalınlığı 10 ml olmuş tam istediğim gibi dedi ve salı transferi yapacağını söyledi sana kaç dedi cnm

Kızlar o kullandığınız jel nedir??? Bana hiç öyle bişey verilmedi ne işe yarıyor??

Hiç söylemedi doktor sadece rahim iyi dedi okdr
Bitanem yazacaktım sana ama fırsat bulmadım sevgi için çok üzülmüstüm gözün aydın çok güzel çıkmıştı değerin rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Jel bendede toplanma yapmış içimde. Bugun fark ettim muhtemelen benimkide yakında kasıntı yapardı. Doktorumla konuştum pazartesi gel temizleyelim dedi. Progestana geçtim ağız yoluyla. Jele geçme bence doktoruna söyle sana bi çözüm bulsun. İğneyide dediğim gibi elinde ısıt birde öyle dene.
Bebeğim yalnız progestan ağızdan alınınca yan etkileri çok hissedilebiliyor. Tavsiyem vajinandan içeri it.. jelden daha kolay eriyor zaten

minikgelin minikgelin canim hayirli olsun gozun aydin degerin gayet guzel cikmis kizlarinda demesi gbi ikiz mi olacak acaba :) darisi sonuc bekleyen transfer olacak bu yolda ugrasan herkese nasip olsn ins . Guzel sonuclarinizi okudukca sizin kdr bizlerde cok mutlu ve umutlu hissedyrz

Canım 2 gün önce dr kontrolü vardı dr rahim kalınlığı 10 ml olmuş tam istediğim gibi dedi ve salı transferi yapacağını söyledi sana kaç dedi cnm
Saol cevap verdiğin için canım gecen ay 6.9 milim çıktı o nedenle transferin ertelendi bu ay tekrar başladık bakalım hayirlisi

S Sece44 bu surecin en zorlu yanlari bunlar, bazilarimizin sinavlar bitmek bilmiyor sevgicim. Ama sabrin sonu selamettir diye inanarak guc toplayarak dvm etmek zorundyz suan acin uzuntun buyuk tarif edilemez belki ama insan durumu zmnla kabullenip yeniden ayaga kalkiyor. Sen dinlen kendini topla snra ne yapabilecegini tekrar arastrmaya baslayacaksn emin ol. Evlat istegi oyle buyuk bir istekki nekdr yorulsakta dvm etmek istyrz bu ugurda savasmaya. Dualarimizdasn bizlerde daha ne yasayacagimizi bilmiyrz hersey insan icin bir an once bu sinavlar biter de kavusurz ins yavrularimiza. Kendine dikkat et cnm:KK25:

Bitanem yazacaktım sana ama fırsat bulmadım sevgi için çok üzülmüstüm gözün aydın çok güzel çıkmıştı değerin rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun cnm Bnm S Sece44 bence o bizi bırakmaz moralden düzelince gelcek topige inanıyorum o vefalı biri ...

minikgelin minikgelin canim hayirli olsun gozun aydin degerin gayet guzel cikmis kizlarinda demesi gbi ikiz mi olacak acaba :) darisi sonuc bekleyen transfer olacak bu yolda ugrasan herkese nasip olsn ins . Guzel sonuclarinizi okudukca sizin kdr bizlerde cok mutlu ve umutlu hissedyrz
Sgl cnm benim bende merak ediyorum ne olcak acaba diye sağlıkla doğurmak nasip olsun tek olsada olur :)özellikle ilk hamileliği olanların hep ikiz olsun inş bidaha o eziyetleri çekmesinler

Allah razı olsun cnm Bnm S Sece44 bence o bizi bırakmaz moralden düzelince gelcek topige inanıyorum o vefalı biri ...

Sgl cnm benim bende merak ediyorum ne olcak acaba diye sağlıkla doğurmak nasip olsun tek olsada olur :)özellikle ilk hamileliği olanların hep ikiz olsun inş bidaha o eziyetleri çekmesinler
Aminnnnnnnnnnnnnn

@Aron1509 geldim canım şükür hersey yolundaymış. Kesemiz düzgün yolk saçı mevcut ve birde pır pır hareket eden ufacık bir minnoş gördük. Daha ufak olduğu icin net değildi ama kalp hareketlerini gördük haftayada nasipse dinlemeye gidecez. RABBim tum isteyenlere nasip etsin ben hala inanamıyorum. Negatif alan arkadaşlar yılmayın sabredin inşallah Rabbim mükafatıni verecek.
Gözün aydın olsun sağlıkla kucağına al inşallah :dua::dua:

Back
X