2016 Aralik tup bebek

Banada damardan iğne yaptılar sanki alt karnım şişti yav vallaha çok zor geldi tır tır titredim.
Keşke benimde öyle olsaydı ya ilk defa alttan serum gördüm karnımı suyla doldurdular hem canım yandı hem başım döndü :eek: neyse oldu da bitti maşallah :halay: Sen ne zaman test yapiyosun hakkımızda hayırlısı olsun

bide kaç gün sonra duş falan aldınız sıcak tutmak mı lazım yoksa soğuk mu???
Çok sıcak su olmamalı ılık su ile duş al canım ve ayakta duş al denmişti bana. Valla ben cesaret edemedim abartmıştım duş işini bekledim bayağı :KK48:kuaförde saçımı yıkatmıştım :KK70:

Canm benm kendimdeki umutsuzlugum sadece regli günüm geldi ve sivilcelerim felan çıktı yoksa kaybetmedim bu davayı ben kazanacam :) regli değil ben kazanacam bebisimi alcam ve sende alacaksn
DELİ kız :) ya sana son bir soru... bu garip bir soru biliyorum ama önceki gebeliğimin en önemli belirtisiydi. Vajinanı peçete ile silerken yada ellediğinde yumuşakmı pamuk gibi yoksa sert mi ?!?

Tüm hamile olanlar ve negatif cevap alanlar test eder misiniz ?!? Vajinanıza dokunduğunuz da vajinanız yumuşak mı yoksa sert/serte yakın mı ?!?

kızlar ben en son kasın 22 de adet oldum ve bugune kadar adet falan olmadım ıkı-uc gundur bulantım basladı ama hamıle olabılecegıme ınanmıyorum dıye est ve saıre yapmıyordum ve sımdıde tazıyemız nedenıyle köydeyim merkeze gidemiyorum bun yazdıklrmdan 1 saat önce afedersiniz ama çamasırımda kanlı akıntı farkettim ama su anda kanamam falan yok sizce hamileydimde düşük mü yaptım lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
Canım hamile olabilirsin adetin üzerinden bayagı geçmiş. Ama bunu test yapmadan kesinleştirmek imkansız şuan. Gögüslerin ne durumda agrı, şişkinlik var mı

Aynen kuzum bende düşün ki karnımın ve belimin ağrısına uykudan uyanıyorum ve test günü benim normal regli günüm sanrm ben goremicem test gününü ama inşallah sen görürsün canm
G Gurbetkusu79 kızlar demeyin öyle ya. Bu belirtiler pozitif sonuçlarda da oluyor. Çogu bitti azı kaldı. Az daha sabır lütfen.

Ay kız tabi çatlarsın iki litre su nedir aman allahım 1 bardak içtim hemşire acele ettirince yarım bardak ancak içtim kolumdan çekecekti utanmazsa :) İnan yetiyormuş bundan önceki denemelerimde hep çok içmiştim o eziyeti varya çok kötü :) sen bendende çok içmişsin :) neyse geldi geçti başkada gerek kalmıycak inş :KK66:
İnşallah tutar canım zaten idrarını yaparken de çok kastım zor yaptım keşke sürgü isteseydim.

Vallahi benimde sivilcelerim çıktı minik minik adet öncesi çıkar ve yine çıktı
Adet agrıları ile aynı İnan

İnş cnm bi başlayayım bakalımm nolacak:)
2 hafta önce izin alınca hamile değildim şimdi işe başladığı da hamileyim ne garip ne mucizevi bşy

Boyum kısa 155 :) ondan etli butlu oldum :)

Allahım yarebbim dövecem vallahi kız seni :) haklısın ruh hali insanın iyi olmuyor özellikle test tarihi gelince gerçekten zor .. ama sonu güzel olcak :)

Cnm aynı agrılar bende de var az önce kızımı yıkadım belim sırtım öyle agrıdı hemen kızımı giydirip saçlarını kurutup uzandım ..
Adetle aynı İnan

Gözün aydın cnm sabrın sonu selametmiş:) rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş
Dövme beni walla günlerdir tek başıma hiç bir belirtisiz.. kafayı yedim.. inşallah vardır kızlar ya evrene göndereöediğim pozitif enerjiyi inşallah siz göndermişsinizdir...

DELİ kız :) ya sana son bir soru... bu garip bir soru biliyorum ama önceki gebeliğimin en önemli belirtisiydi. Vajinanı peçete ile silerken yada ellediğinde yumuşakmı pamuk gibi yoksa sert mi ?!?

Tüm hamile olanlar ve negatif cevap alanlar test eder misiniz ?!? Vajinanıza dokunduğunuz da vajinanız yumuşak mı yoksa sert/serte yakın mı ?!?
Cnm ben tüm tüp bebeklerimde dikkat ettim ilk başlarda progestan fitili koyarken hep zorlanıyor canım acıyordu ama test tarihine yakın çok kolay giriyordu fitil crinone jel .. herkeste aynı olmaz belki ama bende hep öyle oldu zaten su gibi akıntım benim için hamile olunca oluyor ordan bariz anlıyordum hamile olduğumu

Çok sıcak su olmamalı ılık su ile duş al canım ve ayakta duş al denmişti bana. Valla ben cesaret edemedim abartmıştım duş işini bekledim bayağı :KK48:kuaförde saçımı yıkatmıştım :KK70:
Ay bu düşük modum da beni kahkaha attırdın. Bu sıpalar şimdiden parmağında oynatıyor bizi :)

Keşke benimde öyle olsaydı ya ilk defa alttan serum gördüm karnımı suyla doldurdular hem canım yandı hem başım döndü :eek: neyse oldu da bitti maşallah :halay: Sen ne zaman test yapiyosun hakkımızda hayırlısı olsun
Kuzu 2 hafta sonra cumartesi yapicam Allah nasip ederse inşallah.senin 5. Gündü demi

Cnm ben tüm tüp bebeklerimde dikkat ettim ilk başlarda progestan fitili koyarken hep zorlanıyor canım acıyordu ama test tarihine yakın çok kolay giriyordu fitil crinone jel .. herkeste aynı olmaz belki ama bende hep öyle oldu zaten su gibi akıntım benim için hamile olunca oluyor ordan bariz anlıyordum hamile olduğumu
Yani Protestan vajinayı yumuşattığı mu diyorsun anlamadım ?!?

Dövme beni walla günlerdir tek başıma hiç bir belirtisiz.. kafayı yedim.. inşallah vardır kızlar ya evrene göndereöediğim pozitif enerjiyi inşallah siz göndermişsinizdir...
Cnm agrı olsa adet olcam diyoruz
Agrım olmasa tutmadı diyoruz :)
Yani öyle bi ruh haliki o bekleme süreci her türlü olumsuz düşünüyorsun

Kızıma hamileyken çok oynasa bi sorun mu var diyip doktora gidiyordum az oynayınca bi sorunmu var diyip yine doktora gidiyordum..
malesef vesveseliyiz
Şeytan dürtüyor
Elimizden geleni yaptık rabbimin taktiri artık İnan eger tutacağı varsa hiç bşy engel olamaz ;)
Tabi ben şimdi biraz rahatladıgımm için mantıklı konuşabiliyorum ama bende bekleme sürecinde gerçekten umutsuzluğa çok kapıldım

Yok eger bebek tuttuysa kolay giriyor fitil diyorum :) ama bu dediğim 8. Günden sonra oluyor ilk günler zor girmişti :)
Benim de vajinam pamuk gibi.. normalde adet döneminde sertleşir fln.. anlarım adetin bir kaç gün içinde geleceğini... ilk hamile kaldığımda yumuşacık olmasından anlamıştım. Şimdide yumuşacık ama progestandan mı bilmiyorum ?!?

Kızlar crinone jel 106 tl olmuş şok oldum. 74 tlydi. Allahtan devlet ödüyor. Yazdırıp geri alıcam parayı.

Back
X