- 27 Kasım 2016
- 454
- 262
- 23
- 30
Sevindim ya :) şuan heyecan yaptmBenimde öyle cnm yine aynısı oldu hatta testten önce olmuştu tedirgin olmuştum bende :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim ya :) şuan heyecan yaptmBenimde öyle cnm yine aynısı oldu hatta testten önce olmuştu tedirgin olmuştum bende :)
Keşke benimde öyle olsaydı ya ilk defa alttan serum gördüm karnımı suyla doldurdular hem canım yandı hem başım döndüBanada damardan iğne yaptılar sanki alt karnım şişti yav vallaha çok zor geldi tır tır titredim.
Ben bu gidişle heyecandanda gidebilirim ahaha her gün gidip kan veresim var :)Öyle deme tatlım yaaburda aynı duyguları ve belirtileri yasıyoruz rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin..
Çok sıcak su olmamalı ılık su ile duş al canım ve ayakta duş al denmişti bana. Valla ben cesaret edemedim abartmıştım duş işini bekledim bayağıbide kaç gün sonra duş falan aldınız sıcak tutmak mı lazım yoksa soğuk mu???
DELİ kız :) ya sana son bir soru... bu garip bir soru biliyorum ama önceki gebeliğimin en önemli belirtisiydi. Vajinanı peçete ile silerken yada ellediğinde yumuşakmı pamuk gibi yoksa sert mi ?!?Canm benm kendimdeki umutsuzlugum sadece regli günüm geldi ve sivilcelerim felan çıktı yoksa kaybetmedim bu davayı ben kazanacam :) regli değil ben kazanacam bebisimi alcam ve sende alacaksn
Canım hamile olabilirsin adetin üzerinden bayagı geçmiş. Ama bunu test yapmadan kesinleştirmek imkansız şuan. Gögüslerin ne durumda agrı, şişkinlik var mıkızlar ben en son kasın 22 de adet oldum ve bugune kadar adet falan olmadım ıkı-uc gundur bulantım basladı ama hamıle olabılecegıme ınanmıyorum dıye est ve saıre yapmıyordum ve sımdıde tazıyemız nedenıyle köydeyim merkeze gidemiyorum bun yazdıklrmdan 1 saat önce afedersiniz ama çamasırımda kanlı akıntı farkettim ama su anda kanamam falan yok sizce hamileydimde düşük mü yaptım lütfen bilginiz varsa yardımcı olun
G Gurbetkusu79 kızlar demeyin öyle ya. Bu belirtiler pozitif sonuçlarda da oluyor. Çogu bitti azı kaldı. Az daha sabır lütfen.Aynen kuzum bende düşün ki karnımın ve belimin ağrısına uykudan uyanıyorum ve test günü benim normal regli günüm sanrm ben goremicem test gününü ama inşallah sen görürsün canm
İnşallah tutar canım zaten idrarını yaparken de çok kastım zor yaptım keşke sürgü isteseydim.Ay kız tabi çatlarsın iki litre su nedir aman allahım 1 bardak içtim hemşire acele ettirince yarım bardak ancak içtim kolumdan çekecekti utanmazsa :) İnan yetiyormuş bundan önceki denemelerimde hep çok içmiştim o eziyeti varya çok kötü :) sen bendende çok içmişsin :) neyse geldi geçti başkada gerek kalmıycak inş![]()
Dövme beni walla günlerdir tek başıma hiç bir belirtisiz.. kafayı yedim.. inşallah vardır kızlar ya evrene göndereöediğim pozitif enerjiyi inşallah siz göndermişsinizdir...Vallahi benimde sivilcelerim çıktı minik minik adet öncesi çıkar ve yine çıktı
Adet agrıları ile aynı İnan
İnş cnm bi başlayayım bakalımm nolacak:)
2 hafta önce izin alınca hamile değildim şimdi işe başladığı da hamileyim ne garip ne mucizevi bşy
Boyum kısa 155 :) ondan etli butlu oldum :)
Allahım yarebbim dövecem vallahi kız seni :) haklısın ruh hali insanın iyi olmuyor özellikle test tarihi gelince gerçekten zor .. ama sonu güzel olcak :)
Cnm aynı agrılar bende de var az önce kızımı yıkadım belim sırtım öyle agrıdı hemen kızımı giydirip saçlarını kurutup uzandım ..
Adetle aynı İnan
Gözün aydın cnm sabrın sonu selametmiş:) rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş
Sev sev baby geliyor :)Hadi canm ay şuan mutlu oldum sivilcelerimide sevdim bende normalde hiç yoktur sadece regli zamanm çıkıyor 2 3 tane yine çıktı bakalm hayırlısı ya
Cnm ben tüm tüp bebeklerimde dikkat ettim ilk başlarda progestan fitili koyarken hep zorlanıyor canım acıyordu ama test tarihine yakın çok kolay giriyordu fitil crinone jel .. herkeste aynı olmaz belki ama bende hep öyle oldu zaten su gibi akıntım benim için hamile olunca oluyor ordan bariz anlıyordum hamile olduğumuDELİ kız :) ya sana son bir soru... bu garip bir soru biliyorum ama önceki gebeliğimin en önemli belirtisiydi. Vajinanı peçete ile silerken yada ellediğinde yumuşakmı pamuk gibi yoksa sert mi ?!?
Tüm hamile olanlar ve negatif cevap alanlar test eder misiniz ?!? Vajinanıza dokunduğunuz da vajinanız yumuşak mı yoksa sert/serte yakın mı ?!?
Ay bu düşük modum da beni kahkaha attırdın. Bu sıpalar şimdiden parmağında oynatıyor bizi :)Çok sıcak su olmamalı ılık su ile duş al canım ve ayakta duş al denmişti bana. Valla ben cesaret edemedim abartmıştım duş işini bekledim bayağıkuaförde saçımı yıkatmıştım
![]()
Kuzu 2 hafta sonra cumartesi yapicam Allah nasip ederse inşallah.senin 5. Gündü demiKeşke benimde öyle olsaydı ya ilk defa alttan serum gördüm karnımı suyla doldurdular hem canım yandı hem başım döndüneyse oldu da bitti maşallah
Sen ne zaman test yapiyosun hakkımızda hayırlısı olsun
Yani Protestan vajinayı yumuşattığı mu diyorsun anlamadım ?!?Cnm ben tüm tüp bebeklerimde dikkat ettim ilk başlarda progestan fitili koyarken hep zorlanıyor canım acıyordu ama test tarihine yakın çok kolay giriyordu fitil crinone jel .. herkeste aynı olmaz belki ama bende hep öyle oldu zaten su gibi akıntım benim için hamile olunca oluyor ordan bariz anlıyordum hamile olduğumu
Cnm agrı olsa adet olcam diyoruzDövme beni walla günlerdir tek başıma hiç bir belirtisiz.. kafayı yedim.. inşallah vardır kızlar ya evrene göndereöediğim pozitif enerjiyi inşallah siz göndermişsinizdir...
Yok eger bebek tuttuysa kolay giriyor fitil diyorum :) ama bu dediğim 8. Günden sonra oluyor ilk günler zor girmişti :)Yani Protestan vajinayı yumuşattığı mu diyorsun anlamadım ?!?
Aynende öyle :) zaten bu nicki aldığımda Yen'i evliydim gelindim şimdi kocadım:) minik tipimden gelinde Yen'i evli olduğumda aldığım için birleştirdim:)Tam minik gelinsin yaniminikgelin
Benim de vajinam pamuk gibi.. normalde adet döneminde sertleşir fln.. anlarım adetin bir kaç gün içinde geleceğini... ilk hamile kaldığımda yumuşacık olmasından anlamıştım. Şimdide yumuşacık ama progestandan mı bilmiyorum ?!?Yok eger bebek tuttuysa kolay giriyor fitil diyorum :) ama bu dediğim 8. Günden sonra oluyor ilk günler zor girmişti :)