2016 Aralik tup bebek

Arkadaşlar perşembe günü kalp atışı için gidicez bana biraz moral verir misiniz çok stres yapıyorum niyeyse.. Kese gayet güzeldi 3 aralıkta transferim olmuştu..
Sizde zaman zaman korkular oluyor mu
Bu arada kusma hiç olmadı ara ara bulantı söz konusu
Allah izin verirse bebeğinin kalp atışınıda duyarsın inşallah canım. Ben de senin gibi evhamlıyım biraz dua edelim bebeklerimiz Allaha emanet içini ferah tut.

keşke üstten baksa zaten alttan baktırmak istemiyom ama bakacam derse napabilirim ki canım

Bizim tese ameliyatı başarısız oldu sperm bulunamadı Opu da olamadım bizim için tüp bebek sayfası kapandı artık kızımızla yolumuza devam edeceğiz sizlere hayırlı tedaviler diliyorum hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 2009 yılının Ocak ayında başlayan kadınlar kulübü üyeliğim 2017 Ocak ayında son bulmuştur hepinize sevgiler

Bir de kızlar bana İstanbul da en iyi tüp bebek merkezleri neresi yazabilir misiniz ?!? Ben john hopkins Anadolu salık merkezi Ayhan arıcıya gittim.. ama değiştirmek istersem nereye giderim bilemiyorum. Bahçeci fln diyorlar ?!?
Ben bahceci fulyada oldum tup bebegimi hic memnun kalmadim...

İstanbul Anadolu yakasındayım gerekirse Fulya'ya da giderim tabiki.. inşallah düzelir canım.. inşallah hepimiz sevinçli haber alırız.. bebeklerimiz doğunca artık yakın olursak oyun arkadaşı yaparız
bende umut tüp bebek merkezindeyim cem çelik doktorum genel olark herkez memnun ordan da

Back
X