2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canim dikkat et kendine. O tarz kepenkler icin metal bi aparat oluyor yukari uzanmadan cekip itmen icin bir bak istersen?

O zaman yardım alırsın :)

ayyy kızlar bir video sitesinde hafta hafta gebelikle ilgili videolar buldum deminden beri onları izliyorum çok güzel yaaa

Bugun goz doktoruma muayeneye gittim. Daha önce bahsetmistim galiba retina incelmesi var diye. Bu sefer açık açık sordum doktoruma "Normal dogum yapabilir miyim?" diye. Sezaryenle daha az risk olacagini soylese de "eger normal dogum tercih edersen spinal anestezi ile yapabilirsin cok buyuk bir risk olacagini sanmam" dedi. Nasil mutluyum ya, kesin sezaryen olmak zorunda kalacagim diye cok telaslanmistim

İyi tatiller canım. Test yaparsan haber ver bize de.

ayyy kızlar bir video sitesinde hafta hafta gebelikle ilgili videolar buldum deminden beri onları izliyorum çok güzel yaaa

Yaaa bende korkarim diye dusunuyodum ama bi cesaret bebegin ilk andan itibaren gelisim ve normal dogum videolarini izledim. Nasil guzel nasil bi mucize yaa.. Allahim herkese nasip etsin.

Ayyy cok sevindim yaa normal dogum gibisi var mi ? hadi insallah

Olsun canim hamileyken yardim istemeyeceksen ne zaman isteyeceksin :)
ama hamile olup olmadığımı bilmeyeceğim çalışmalar varken o yüzden kafama takıldı zaten hamile olduğumu öğrendiğim an yardım isterim :)
bu arada bu sabah zor açılan kepengi açmadım patronum gelsin anlasın zorlandığımı diye

ahahaha supersin yaa kadinin kivrak zekasi iste En azindan belki bi cozum bulur zor oluyo falan desen.

Yaaa bende korkarim diye dusunuyodum ama bi cesaret bebegin ilk andan itibaren gelisim ve normal dogum videolarini izledim. Nasil guzel nasil bi mucize yaa.. Allahim herkese nasip etsin.
amin canım Allah hepimize nasip eder inşallah.ben eskiden bebeğin gelişimi fotolarına baktığımda yada bi hamilenin ultrason kağıdını gördüğümde hiç bir şey hissetmezdim ama dün bi değişik oldu içim

ahahaha supersin yaa kadinin kivrak zekasi iste En azindan belki bi cozum bulur zor oluyo falan desen.
ben zaten daha önce 3 kere patronuma 2 kere de diğer iş yerindeki kalfamıza söyledim yağlayalım bir şey yapalım diye ama umursayan yok bende grev yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…