bir tanesi kolay açılıyor yukarı doğru ittirince hemen kendi kayıyor gidiyor ama bir tanesi sıkışık mı yağlanması mı lazım bilmiyorum o kadar zor açılıyor ki şu an bile 2 kere yukarı doğru çekip sonrada altına geçip yukarı doğru ittirmem gerekiyor
canım metal aparat olsa bile zor inip kalkıyo yine de uğraşmam lazım çekmek içinCanim dikkat et kendine. O tarz kepenkler icin metal bi aparat oluyor yukari uzanmadan cekip itmen icin bir bak istersen?
bir tanesi kolay açılıyor yukarı doğru ittirince hemen kendi kayıyor gidiyor ama bir tanesi sıkışık mı yağlanması mı lazım bilmiyorum o kadar zor açılıyor ki şu an bile 2 kere yukarı doğru çekip sonrada altına geçip yukarı doğru ittirmem gerekiyor
O zaman yardım alırsın :)
Olabilir ama iki üç gündür geçmedi.hamile olma ihtimali m yoktur değil mi@serpil89 üşütmüş olabilir misin??
İyi tatiller canım. Test yaparsan haber ver bize de.Slm kızlar nasılsınız?yeni gelenler hoş gelmişler
Bende memlekete geldim eşimle tatil yapmaya azıcık.bu arada hala regl olmadım
Benim düzen bozuldu sanırım eşim kaza geçirince bir ayda 3kez olmuştım şimdi ise olamıyorum.bi doktora gideyim bakıyım
yardım alabileceğim yan tarafımda bir kaç iş yeri var ama her gün her gün utanırım ben açar mısınız demeye...
eğer üşüttüysen normal canım 2-3 gün sürmesi ama biraz daha sürerse o zaman test yaparsınOlabilir ama iki üç gündür geçmedi.hamile olma ihtimali m yoktur değil mi
Canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederMerhabalar, ne kadar icten anlatmissiniz... Allahim sabir guc versin cok cok gecmis olsun. Insallah hersey cok guzel ilerler en guzel zamanda minicik bir hediyeniz olur :)
ayyy kızlar bir video sitesinde hafta hafta gebelikle ilgili videolar buldum deminden beri onları izliyorum çok güzel yaaa
Bugun goz doktoruma muayeneye gittim. Daha önce bahsetmistim galiba retina incelmesi var diye. Bu sefer açık açık sordum doktoruma "Normal dogum yapabilir miyim?" diye. Sezaryenle daha az risk olacagini soylese de "eger normal dogum tercih edersen spinal anestezi ile yapabilirsin cok buyuk bir risk olacagini sanmam" dedi. Nasil mutluyum ya, kesin sezaryen olmak zorunda kalacagim diye cok telaslanmistim
ama hamile olup olmadığımı bilmeyeceğim çalışmalar varken o yüzden kafama takıldı zaten hamile olduğumu öğrendiğim an yardım isterim :)Olsun canim hamileyken yardim istemeyeceksen ne zaman isteyeceksin :)
Canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
ama hamile olup olmadığımı bilmeyeceğim çalışmalar varken o yüzden kafama takıldı zaten hamile olduğumu öğrendiğim an yardım isterim :)
bu arada bu sabah zor açılan kepengi açmadım patronum gelsin anlasın zorlandığımı diye
amin canım Allah hepimize nasip eder inşallah.ben eskiden bebeğin gelişimi fotolarına baktığımda yada bi hamilenin ultrason kağıdını gördüğümde hiç bir şey hissetmezdim ama dün bi değişik oldu içimYaaa bende korkarim diye dusunuyodum ama bi cesaret bebegin ilk andan itibaren gelisim ve normal dogum videolarini izledim. Nasil guzel nasil bi mucize yaa.. Allahim herkese nasip etsin.
ben zaten daha önce 3 kere patronuma 2 kere de diğer iş yerindeki kalfamıza söyledim yağlayalım bir şey yapalım diye ama umursayan yok bende grev yapıyorumahahaha supersin yaa kadinin kivrak zekasi isteEn azindan belki bi cozum bulur zor oluyo falan desen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?