Hoşgeldin canım. Yaşadıklarından dolayı çooook geçmiş olsun. 2016 da senin de güzel haberlerini alalım inşallah burda, moralini yüksek tut.Selam kızlar ben aranıza yeni katılıyorum bende geçen sene şubatta bir kimyasal gebelik yaşadım 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ama bu sefer de düşük yada dış gebelik yaşadım değerlerim düşüyordu sonra plato çizdi kese hiç gozukmedi sonra beklemek istemediğim için iğne oldum üzerinden 1 ay geçti Allah nasip kısmet ederse ben 2016 da anne olmak istiyorum Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah 2016 daa
Canım en hayırlı zamanda olacak inşallah hiç moralini düşürme ocak dedik ocakta gelir bebikler belkide kimbilir.
Yok yok hiç düşürmedim. Zaten bu ay ummamıştım. Allah hayırlı zamanda versin inşallah. Ben de bu ayı değerlendirip kilo verme çalışmalarıma devam edeyim bari :)
hayırlısı olsun canım bir daha ki ay çok dikkatli çalışırızGerek kalmadı. Regl oluyorum. Hayırlısı buymuş demek ki.
hayırlısı olsun canım bir daha ki ay çok dikkatli çalışırız
bu arada ben hala regl olmadım
valla cok kısa sürüyor kendimi dinlemememAyy ne guldurdun sabah sabahCok dikkatli calisiriz diyor ya Cok yasa emi...
Olsun dusunmemeye calis bence, kendini dinlememeye calis. (Soylemesi kolay dimi? :) )
Hanımlar günaydın :) Öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm dualarınız, dilekleriniz kabul olur
Bugün bölümümüzde yılbaşı partisi var, yeni yıl tüm güzellikleriyle gelecek umarım2016'da beklediğimiz bebiş haberlerini hayırlısıyla alırız inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin. 2016'da hepimiz hamile kalıp kimimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah Güne böyle güzel, pozitif başlayalım ki güzel geçsin Aynı şekilde 2016'ya da güzel umutlarımız ve dileklerimizle girelim, kalbimizden geçenler bir bir gerçekleşir umarım Kalan sayılı 2015 günlerinde de hamileliğe ve anneliğe hazırlığa tam gaz devam
Biraz erken bir yeni yıl temennisi oldu ama içimden gelince yazayım dedim :)
merhabalar nasipse bizde 2016 yılı içerisinde bebek çalışmalarına başlamak istiyoruz. 2015 Haziran'da evlendik. yaklaşık 1 sene düşünmeyelim alışalım dedik. yavaştan biyolojik saat çalışmaya başladı :) ama ben daha ocak-şubat gibi folik asite başlamayı düşünüyorum bu sebeple 3 ay kullanıp sonrasında başlamak istiyoruz. umarım hepimiz için bu sene gönlümüzden geçen şekilde bebişli ve bebiş haberleriyle geçer.
Hosgeldiin :) Evliligin de kararin da hayirli ugurlu olsun :) Insallah saglikli sihhatli guzel bir surec olur
umarım hepimiz için inşallah... çevremde olumsuz birkaç durumla karşılaşınca gözüm korkmadı değil aslında
günaydın canım sabah sabah ne güzel enerji verdin sen öyle sayende güne umutlu ve keyifli başlıyorum 2016 hepimiz için mutlu sağlıklı huzurlu ve bol bebişli geçer inşallahHanımlar günaydın :) Öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Umarım tüm dualarınız, dilekleriniz kabul olur
Bugün bölümümüzde yılbaşı partisi var, yeni yıl tüm güzellikleriyle gelecek umarım2016'da beklediğimiz bebiş haberlerini hayırlısıyla alırız inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin. 2016'da hepimiz hamile kalıp kimimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah Güne böyle güzel, pozitif başlayalım ki güzel geçsin Aynı şekilde 2016'ya da güzel umutlarımız ve dileklerimizle girelim, kalbimizden geçenler bir bir gerçekleşir umarım Kalan sayılı 2015 günlerinde de hamileliğe ve anneliğe hazırlığa tam gaz devam
Biraz erken bir yeni yıl temennisi oldu ama içimden gelince yazayım dedim :)
Ya her gun neler neler duyuyoruz goruyoruz. Hic dusunmemek lazim olumsuz etkilenmemek ve bebegi de etkilememek icin. Herkes farkli farkli yasiyor bu sureci kimi cok saglikli kimi kotu sonuclarla...
Merak edip haftasonu anneme sordum abimde ben de 40 haftayi gectikten sonra normal dogmusuz ve annem agrisi olup doktora gittiginde coktan dogum baslamis ve abimde 4 bende de 5cm acik varmis. Teyzenlerde boyle kuzenlerinde dedi annem. Sadece tum hamileligi kusarak gecmis ve 7 -8 kilo almis o kadar. Boyle seyler genetik diye insanin gozu korkmuyo degil ama Allah verir onun da kolayligini diyorum dusunmuyorum inan ki :)
kesinlikle herkes için farklı bir süreç oluyor genelde anneye benzerler derler ama mesela ablamınkiyle anneminki farklı olmuştu. bakalım bizde neler neler olacak :) beni hamile kalma süreci korkutmaya başladı. her güzel şeyin en hayırlı zamanı vardır mutlaka
Dogru soyluyorsun bir elin parmaklari bile bir degil ki herkes bambaska... Nedir seni korkutan?
hemen hamile kalamamak, kalıp da sağlıksız sonuçlanması..vs. ne biliim aslında çok yersiz ve olmaması gereken korkular ama üzülüyorum başımada gelirse diye. şimdiden bu şekilde olmamam gerekiyor tabiki çok da takmıyorum ama acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?