amin canım Allah hepimize nasip eder inşallah.ben eskiden bebeğin gelişimi fotolarına baktığımda yada bi hamilenin ultrason kağıdını gördüğümde hiç bir şey hissetmezdim ama dün bi değişik oldu içim
Hoşgeldiin :) Amin canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz herkesin :)Selam arkadaşlar bende 2016 yılında hamilelik planlıyorum,bu ay başladık çalışmalara allah isteyen herkese nasip etsin
Gunaydiiin :)Günaydın herkese :)
Bence katil aramiza :) Hepimizde soru isaretleri var ama sahsi kanaatim artik vaktim geldi seklindeKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aranıza katılıp katılmama konusunda emin olamıyorum
burada kimsenin kafasında soru işareti yok değil mi? Yani herkes gerçekten anne olmak isteyip bu topiğe geliyor?
Ben emin değilim pek, o yüzden içimden bir ses senin yerin burası değil derken diğer bir ses bi dene bakalım belki istiyorsun ama derinlerdedir bu istek diyorrr
Bence katil aramiza :) Hepimizde soru isaretleri var ama sahsi kanaatim artik vaktim geldi seklindeama iste "%100 emin misin" dese, hayir gitgeller yasiyorum zaman zaman :) Belki sen de bizle muhabbet ederken o icindeki istegi ortaya cikarirsin, bi yerden baslamak lazim
O zamannnnnnnnnn
Varım Diyorrrrrr
87 liyim yani 28 ama yıl 2016 olunca 29 demem gerekecek sanirim
1.5 yıldır evliyim çalışıyorum
Herkese başarılar dilerim bu süreçte
Merhaba hanımlar bende 2 aydır
Hamile kalmak için uğraşıyorum
2015 de olmadi inşallah 2016 da
Hamile kalirim hayırlısı ile tabiki
Bu arada benim 2 kızım var 3. yü
İstiyorum.rabbim nasip ederse
Kızlar selam.ben regl oldum yani bu ay gecikip ben boşa panik olmuşum.çocuk fikrine biraz kafam karıştı benim ya.bazı sorunlar oldu emin olamıyorum erteleme durumum var galiba
Aaa hayirdir yaa neden karisti kafan?
Teşekkür ederim amin canım allah herkesin gönlüne gore versin yaşım 30 bu yüzden çok gecikmez bebisimi kucağıma almakO zaman aramiza hosgeldiin
Sen de hosgeldin canim, baya tecrubeliymissin bize gore :) Insallah diledigin zamanda gelir 3. bebegin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?