2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bende boyle hissediyorum bakaliim ne zaman kismet olacak :) Cok guzel bi his yaa...

Selam arkadaşlar bende 2016 yılında hamilelik planlıyorum,bu ay başladık çalışmalara allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aranıza katılıp katılmama konusunda emin olamıyorum

burada kimsenin kafasında soru işareti yok değil mi? Yani herkes gerçekten anne olmak isteyip bu topiğe geliyor?

Ben emin değilim pek, o yüzden içimden bir ses senin yerin burası değil derken diğer bir ses bi dene bakalım belki istiyorsun ama derinlerdedir bu istek diyorrr

Bence katil aramiza :) Hepimizde soru isaretleri var ama sahsi kanaatim artik vaktim geldi seklinde ama iste "%100 emin misin" dese, hayir gitgeller yasiyorum zaman zaman :) Belki sen de bizle muhabbet ederken o icindeki istegi ortaya cikarirsin, bi yerden baslamak lazim

O zamannnnnnnnnn

Varım Diyorrrrrr

87 liyim yani 28 ama yıl 2016 olunca 29 demem gerekecek sanirim

1.5 yıldır evliyim çalışıyorum

Herkese başarılar dilerim bu süreçte

Merhaba hanımlar bende 2 aydır
Hamile kalmak için uğraşıyorum
2015 de olmadi inşallah 2016 da
Hamile kalirim hayırlısı ile tabiki
Bu arada benim 2 kızım var 3. yü
İstiyorum.rabbim nasip ederse

Kızlar selam.ben regl oldum yani bu ay gecikip ben boşa panik olmuşum.çocuk fikrine biraz kafam karıştı benim ya.bazı sorunlar oldu emin olamıyorum erteleme durumum var galiba

O zamannnnnnnnnn

Varım Diyorrrrrr

87 liyim yani 28 ama yıl 2016 olunca 29 demem gerekecek sanirim

1.5 yıldır evliyim çalışıyorum

Herkese başarılar dilerim bu süreçte

O zaman aramiza hosgeldiin

Merhaba hanımlar bende 2 aydır
Hamile kalmak için uğraşıyorum
2015 de olmadi inşallah 2016 da
Hamile kalirim hayırlısı ile tabiki
Bu arada benim 2 kızım var 3. yü
İstiyorum.rabbim nasip ederse

Sen de hosgeldin canim, baya tecrubeliymissin bize gore :) Insallah diledigin zamanda gelir 3. bebegin :))

Kızlar ladytimer diye bir uygulama var mutlaka indirin

yumurtlama gününüzü söylüyor, adet olacağınız tarihi söylüyor

her gün için hamilelik riskini gösteriyor yüksek orta ve düşük diye

Kızlarrrr bi liste mi yapsak

birimiz başlatsak diğerleri de altına ekleyip devam ettirse

şöyle bir şey

1- yesa1 = 28 yaş = hamile kalmak istediği ay nisan = ilk çocuk

sonra ikinciyi yazacak arkadaş

1.1- yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = hamile kalmak istediği ay nisan = ilk çocuk
2. mororder = .... yaş = ... yıllık evli = hamile kalmak istediği ay ..... = ..... çocuk

isterseniz başka bilgilerde ekleriz kilo vs vs

ne dersiniz ?

O zaman aramiza hosgeldiin

Sen de hosgeldin canim, baya tecrubeliymissin bize gore :) Insallah diledigin zamanda gelir 3. bebegin :))
Teşekkür ederim amin canım allah herkesin gönlüne gore versin yaşım 30 bu yüzden çok gecikmez bebisimi kucağıma almak

Kizlar herkese gunaydin guzel bir pazar olsun♡ Cuma ve ctesi korkunc iki gun gecirdim bu sabah sukur daha iyiyim. Regl oldugumda normalde de zor gecerdi ama bu sefer mide bulantisi bas donmesiyle harap oldum resmen. Esim diyor ki regl oldum demesen kesin hamilesin dicem oynamaya baslayacagim bu ne hal? :)) Resmen tuvalet ve oturma odasi arasinda gidip geldim.
Bu yuzden henuz gordugum aramiza katilan tum arkadaslara hosgeldiniz demek istiyorum Bicok insanin kafasinda birseyler net degil inanin. Annemin hep soyledigi birsey var "bebek sahibi olmak aksama ne yemek yapacagina karar vermek gibi degildir. Esim patlican sever mi ay soganda yer miyiz hazirlamak kolay olur mu olmaz mi diye dusunemezsin. O tamamen bi his bi güdü. Istersen istersin istemiyorsan da istemezsin hesabi kitabi mantigi yok"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…